Malorazka

inspiring_carver

Príspevok od používateľa inspiring_carver »

No jo, máš pravdu.... keďže je dnes streda, tak je dlhý úradný deň. Preto som neváhal a vyrazil som na zbrojné oddelenie. Tam mi povedali presne to isté..... Ale nevadí, členom ŠKP so už dávno, takže vybavím si potrebné potvrdenie, ZP rozšírim a budem mať pokoj....
vigorous_thompson

Príspevok od používateľa vigorous_thompson »

ak chces blbnut skus G22 alebo GSG 5
friendly_chaum

Príspevok od používateľa friendly_chaum »

Dobrý deň.

Kupil som si varmint 453 a tiež chcem pozháňat dvojnožku harris.

Na tú dvojnožku potrebujem aj adaptér, taký čudlík s dierov,

Ale na puške to už je namontované od nova a podobá sa to tomu adaptéru.
Myslíte že to bude pasovať .

Pozrite na stránke http://mino6666.szm.com/

Vďaka
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

na tej fotke je sice prd vidiet, ale pokial sudruhovia v CZ UherBrod nezmrvili rozmery, mali by ti na to Harrisky sadnut. Ak nesadnu, origos spunt so zavitom do dreva stoji asi tak 5evri
leos
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa leos »

Ten spunt je ocko na remen..Ano bude ti na toto ocko pasovat bipod Harris
friendly_chaum

Vďaka za rýchle odpovede.
friendly_chaum

TO bagoo

ja by som si za 300 kupil asi fungel novu

http://www.czub.cz/cz/catalog/80-malora ... ARMER.aspx
inspiring_liskov

tak zrovna za ten model by som 3OOe nedal ani po uplnej lobotomiu...
ma to tenku hlaven, lovecku pazbu nevyhovujucu na strelbu v lahu, absolutne naprd spust.... na lov potkanov ci lisok OK, na nejake solidnejsie dierkovanie papiera je to bieda

za 100-200 kupis na inzerat zachovalu PRESNU sportovu jednoranku, moje poradie preferencii by bolo Suhl150, MC12, SM2, ZKM 456 v pazbe Aeron. Za 40 kupis slusne kruzky, za 40 az 100 mas vyhovujucu optiku a mozes na 50metrov odstrelovat jednocentove mince.
eager_goldstine

Príspevok od používateľa eager_goldstine »

Zdravím,

Chcel by som sa opýtať, či má niekto skúsenosti s malorážkou CZ 455 Lux. Rozmýšľam nad jej kúpou, preto by sa zišla každá dobrá rada. Za každú informáciu budem vďačný.
friendly_chaum

Cau

ja som uvažoval 455 super mach, ale ked som sa nanu pýtal ,,, pred dvoma týždnami,,,, tak vraveli že všetky 455 ešte len idú do výroby , musel by som nanu čakat pár mesiacov. tak som kupil 453 varmint.

každopádne za opýtanie v shope nič nedáš
Používateľov profilový obrázok
Bauer
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Bauer »

Mám od roku 2007 ZP A,E,F. Tiež som sa zamyslal už od minuleho roku, že si kúpim maloražku .22 , namontujem na nu optiku, počul som o disciplíne "maloražková odstreľovačka" ale to je asi len hobby nazov. Lenže doteraz mi kupu dlhej maloražky rodinny rozpočet nedovoľoval. Teraz je tu novela z 28.7.2010, že na zbrojak E treba zbraň na športové účely, teda zbraň určenú pravidlami športovej streľby pre národné a medzinárodné disciplíny. Lenže to bežná maloražka s optikou asi nebude.

Moj relaxačný sen je:" Isť si pekne na otvorenú strelnicu, niekam...Zohor, Častá... Martin alebo tak. Položiť si do travy karimatku, pred ňu pekne vrecko s pieskom a pohodlne si s optikou zostreľovať zápalky na 50m."

PORAĎTE. MÁM SA ZOBUDIŤ ALEBO MOŽEM SNÍVAŤ ĎALEJ... Mám si ísť vôbec pre nákupné povolenie ?
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Bauer: Ak chces opakovacku, je to zbran kategorie C, nepotrebujes nakupne povolenie. Ak chces samonabijaciu malorazku (Walther G22, GSG, Ruger, Walther M16 a pod), s nakupnym povolenim by nemal byt ziadny problem, ked sa nemylim v pravidlach ISSF je disciplina ĽUBOVOĽNÁ A ŠPORTOVÁ MALOKALIBROVKA.
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Ak mas zbrojak skupiny D/E, nabehni do obchodu a kup ju. Potom zbran do 7 dni predlozit na prislusne OR PZ + 4,50€ kolok za preukaz zbrane (Niekde chcu aj vyplnenu ziadost o zaevidovanie zbrane), ale to asi vies.
inspiring_dewdney

Príspevok od používateľa inspiring_dewdney »

Zdravím vospolok, chcel by som si zaobstarať nejakú malorážku, primárne na strelnicu a našiel som jeden kúsok. Jedná sa o SAKO quad a chcem sa spýtať, či to už niekto videl alebo mal možnosť vyskúšať, poprípade ako je to s dostupnosťou ? Mne sa najviac páči tento model http://www.sako.fi/sakoquadmodels.php?heavybarrel. Na stránke výrobcu som našiel distribútora iba detex praha. Neviete či to niekto vozí aj na slovensko ? Dík
inspiring_liskov

nevidim jediny rozumny dovod preco si na dierkovanie papiera kupovat Sako Quad... tie vymenitelne hlavne su urcene hlavne pre polovnikov
Napísať odpoveď

Návrat na "Športové zbrane"