Navrh novely #2
Pavol_Abrhan@nrsr.sk; Zuzana_Astaryova@nrsr.sk; Tibor_Bastrnak@nrsr.sk; Jaroslav_Baska@nrsr.sk; Miroslav_Beblavy@nrsr.sk; Anna_Belousovova@nrsr.sk; Natalia_Blahova@nrsr.sk; Juraj_Blanar@nrsr.sk; Julius_Brocka@nrsr.sk; Dusan_Bublavy@nrsr.sk; Jozef_Bucek@nrsr.sk; Bela_Bugar@nrsr.sk; Jozef_Burian@nrsr.sk; Katarina_Cibulkova@nrsr.sk; Dusan_caplovic@nrsr.sk; Miroslav_ciz@nrsr.sk; Ondrej_Dostal@nrsr.sk; Juraj_Droba@nrsr.sk; Jana_Dubovcova@nrsr.sk; Andrej_durkovsky@nrsr.sk; Vladimir_Faic@nrsr.sk; Martin_Fecko@nrsr.sk; Igor_Federic@nrsr.sk; Martin_Fedor@nrsr.sk; Robert_Fico@nrsr.sk; Stanislav_Fort@nrsr.sk; Martin_Fronc@nrsr.sk; Darina_Gabaniova@nrsr.sk; Gabor_Gal@nrsr.sk; Milan_Gala@nrsr.sk; Tomas_Galbavy@nrsr.sk; Dusan_Galis@nrsr.sk; Monika_Gibalova@nrsr.sk; Tibor_Glenda@nrsr.sk; Martin_Glvac@nrsr.sk; Pavol_Goga@nrsr.sk; Jan_Golian@nrsr.sk; Pavol_Hladky@nrsr.sk; Kamil_Homola@nrsr.sk; Milan_Hort@nrsr.sk; Zoltan_Horvath@nrsr.sk; Pavol_Hrusovsky@nrsr.sk; Ivan_Chaban@nrsr.sk; Igor_Choma@nrsr.sk; lubomir_Jahnatek@nrsr.sk; Elemer_Jakab@nrsr.sk; Stanislav_Janis@nrsr.sk; Vladimir_Janos@nrsr.sk; Dusan_Jarjabek@nrsr.sk; Viliam_Jasan@nrsr.sk; ludovit_Jurcik@nrsr.sk; Erika_Jurinova@nrsr.sk; Robert_Kalinak@nrsr.sk; Peter_Kalist@nrsr.sk; ludovit_Kanik@nrsr.sk; Peter_Kazimir@nrsr.sk; Jana_Kissova@nrsr.sk; Andrej_Kolesik@nrsr.sk; Jozef_Kollar@nrsr.sk; Maros_Kondrot@nrsr.sk; Magda_Kosutova@nrsr.sk; Marian_Kovacocy@nrsr.sk; Mikulas_Krajkovic@nrsr.sk; Kamil_Krnac@nrsr.sk; Stanislav_Kubanek@nrsr.sk; Pavol_Kubovic@nrsr.sk; stefan_Kuzma@nrsr.sk; Marian_Kvasnicka@nrsr.sk; Jana_Lassakova@nrsr.sk; Milan_Laurencik@nrsr.sk; Ladislav_Lazar@nrsr.sk; Iveta_Liskova@nrsr.sk; Vincent_Lukac@nrsr.sk; Marek_Madaric@nrsr.sk; Robert_Madej@nrsr.sk; lubos_Majer@nrsr.sk; Mojmir_Mamojka@nrsr.sk; Anton_Marcincin@nrsr.sk; Peter_Markovic@nrsr.sk; lubos_Martinak@nrsr.sk; Ondrej_Matej@nrsr.sk; Vladimir_Matejicka@nrsr.sk; Igor_Matovic@nrsr.sk; Jan_Mikolaj@nrsr.sk; Jozef_Mikus@nrsr.sk; Dusan_Munko@nrsr.sk; Peter_Muransky@nrsr.sk; Jozsef_Nagy@nrsr.sk; Laszlo_Nagy@nrsr.sk; Viliam_Novotny@nrsr.sk; Bibiana_Obrimcakova@nrsr.sk; Branislav_Ondrus@nrsr.sk; Richard_Oravec@nrsr.sk; Peter_Osusky@nrsr.sk; Martin_Pado@nrsr.sk; Pavol_Paska@nrsr.sk; Pavol_Pavlis@nrsr.sk; Peter_Pelegrini@nrsr.sk; lubomir_Petrak@nrsr.sk; Edita_Pfundtner@nrsr.sk; Jan_Pociatek@nrsr.sk; Jan_Podmanicky@nrsr.sk; Martin_Poliacik@nrsr.sk; Radoslav_Prochazka@nrsr.sk; Alojz_Pridal@nrsr.sk; Rudolf_Pucik@nrsr.sk; Marian_Radosovsky@nrsr.sk; Rafael_Rafaj@nrsr.sk; Richard_Rasi@nrsr.sk; Jan_Richter@nrsr.sk; Tatiana_Rosova@nrsr.sk; lubica_Roskova@nrsr.sk; Maria_Sabolova@nrsr.sk; Marian_Salon@nrsr.sk; Jan_Senko@nrsr.sk; Igor_Sidor@nrsr.sk; Alexander_Slafkovsky@nrsr.sk; Jan_Slota@nrsr.sk; Laszlo_Solymos@nrsr.sk; Szilard_Somogyi@nrsr.sk; Julius_Stanko@nrsr.sk; Viktor_Stromcek@nrsr.sk; Jaroslav_Suja@nrsr.sk; Richard_Sulik@nrsr.sk; Ivan_stefanec@nrsr.sk; Igor_stefanov@nrsr.sk; Peter_suca@nrsr.sk; Dusan_svantner@nrsr.sk; Richard_svihura@nrsr.sk; Jarmila_Tkacova@nrsr.sk; Viera_Tomanova@nrsr.sk; stefan_Tomco@nrsr.sk; Tibor_Toth@nrsr.sk; Jozef_Valocky@nrsr.sk; Jana_Valova@nrsr.sk; Ivan_Varga@nrsr.sk; Marek_Vargovcak@nrsr.sk; Magdalena_Vasaryova@nrsr.sk; lubomir_Vazny@nrsr.sk; Jozef_Viskupic@nrsr.sk; Anna_Vittekova@nrsr.sk; Peter_Voros@nrsr.sk; Marian_Zahumensky@nrsr.sk; Peter_Zajac@nrsr.sk; stefan_Zelnik@nrsr.sk; Renata_Zmajkovicova@nrsr.sk; lubomir_zeliezka@nrsr.sk; Peter_ziga@nrsr.sk; Jana_zitnanska@nrsr.skMichal1 napísal:Nemate niekto nahodou skopirovane emailove adresy vsetkych poslancov NR SR.
Tak, aby som ich mohol rovno nakopirovat a poslat mail?
Dakujem za adresy odoslane v mojom mene a mene obcanov Slovenskej republiky 
PS 46 to nebolo dorucene podla spravy z protajsieho serveru
A dalsi 3 Pocitacovi analfabeti maju plnu schranku!!!
PS 46 to nebolo dorucene podla spravy z protajsieho serveru
A dalsi 3 Pocitacovi analfabeti maju plnu schranku!!!
Naposledy upravil/-a Rasto v 23 Sep 2010, 20:58, upravené celkom 2 krát.
pozri sa pistolero, neviem o akom pasivnom pristupe to hovoris. To ze som ani ja, ani cele predstavesntvo zdruzenia neakceptovali tvoje navrhy na "natlakove" protestne akcie neznamena, ze nic nerobime. Mozem ti povedat, ze sa chystaju rozne veci, mnohe uz bezia. Z jasnyh pricin ale teraz nemozme jednotlive iniciativy vypisovat po nete. Ak mas ten pocit, ze sa flakame je mi luto. Neflakame ale makame.El Pistolero napísal:Kontraproduktivne je byt za kazdu cenu slusni k demagogom.
L.T. svojim pasivnym pristupom odradza drzitelov k vstupu, lebo nevedia co robite a vysledky zatial ziadne.
Namakali sme sa s podpismi a co z toho![]()
![]()
![]()
Nie su vysledky? Myslim ze ich nevidi iby ten, co nechce. To ze sa nam to nepodarilo zvratit neznamena ze nie su vysledky. Su. Zial prepis hovorov si musis vypytat inde, ja sem oznam ludi s ktorymi veci koordinujeme vypisovat nebudem a ani nemozem.
Add protesty pre parlamentom a podobne. Nech sa paci, ale uvedomte si pani, ze prave takyto protest moze sposobit to, ze sa nasa strelecka komunita (ktora sa uz dnes "tesi" povesti nasilnikov a natlakarov) stane neakceptovatelnou a bude to ta posledna kvapka, ktora moze sposobit ze novela prejde bez mihnuta oka parlamentom. Momentalne to este nie je iste. Jeden exces tohto charakteru a je vymalovane.
Nechcem tu okolo tohto polemizovat, mam dost inej prace (napriek tomu ze som oficialne akoze pasivny) ako vypisovat blaboly po nete. Ja len dufam, ze strelci sa budu drzat zdraveho rozumu a nesklnu k emotivnemu populizmu, pretoze stazovat si to momentalne nemusime. Blbe to je uz dost. Howgh
Ja tiez vravim pojdeme aj protestovat, ale ja by som si najprv pockal na konecnu podobu novely, tak ako bude vyzerat uz po zapracovanych pripomienkach z vyborov (Ustavnopravny a vybor pre obranu a bezpecnost), ocakavam urcite nejaky kompromis, pretoze v sucastnej podobe je to nehorazny paskvil. Ak by nahodov presiel parlamentom a ak bude treba mozme aj protestovat aby to prezident nepodpisal, pripadne pockat az to poda GP na ustavny sud a potom sa uz moze protestova bars aj do buducich volieb, najskor, ale tych komunalnych. Protesty teraz by boli naozaj len kontraproduktivne, niektore "vysoko bulvarizovane media" by nas urcite dejebabrali, znemoznili a cely protest by podali a informovali podla svojej chorej "vizie", pseudohumanisticko-pacifistickej, fuj
.
Najlepšia forma protestu je podla mňa petícia. Akékolvek verejné zhromaždenie streleckej obce bude médiami podané negatívne, verejnosť bude z nás mať ešte večšiu paranoju a populisti vo vláde dostanú vodu na mlyn. Na petíciu bude viac času a verím že nezozbierame 10k podpisov ale aspoň 200k. Načasovanie petície bude treba velmi dobre premyslieť...
- 2weird2die
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 9 months
-
inspiring_faraday
Problem je ten , že sme vnimaní ako agresívna skupina s obsesívnou a absolútne neopodstatnenou potrebou držať doma zbraň,
to dedukujem z príspevku čitateľa a jemu podobných "ja som pacifista tak vítam obmedzenie držania zbraní", tento čitateľ jednoznačne zbrane ako také , vníma ako nástroj násilia a agresie a isto nie je sám, možno o tom polemizovať pri poľovníckej praxi kde sa táto využíva na usmrtenie niečoho živého...ale aj to považujem za nezmysel....
ale ja sám sa za pacifistu považujem a pri tom nosím zbraň, a vlastním ten "nebezpečný samopal" ale ja ho potrebujem na vykonávanie športovej činnosti na ine mi je k ničomu a k ničomu inému ho ani nepotrebujem nemá pre mňa žiaden iný význam, len ako nástroj na súťaženie....
možno ten náhľad verejnosti na nás, že sme opakom pacifistov je to čo nám škodí... preto tie názory, že na čo vám to je, ste potenciálnou hrozbou a pod., lebo aj tak vám to nie je na nič... bo nevedia a netušia, ale za to my predsa nemôžme, ja tiež neviem na čo je niekomu cestná motorka, ktorá je dokonalou zbraňou, ale mám pochopenie pre nadšenie pre niečo.... ludia u nás sú skôr neprajní a potešia sa ak niekomu zoberú "zábavku" veď na čo im to je...
Mali by sme sa zamyslieť nad tým , či naozaj nebude zhodnejšie prijať efektívne obmedzenia nami navrhnuté, prehltnúť možno nejaké sťaženie zo strany zákona (finančná naročnosť, uloženie a pod), už len z toho dôvodu aby sa !!!reálne!!! obmedzilo možné opakovanie DNV, lebo ak sa zopakuje tak chlapci moji budeme na tej strelnici už len čúrať na tie terče... a nepomože nám už ani KDH minerálka...
to dedukujem z príspevku čitateľa a jemu podobných "ja som pacifista tak vítam obmedzenie držania zbraní", tento čitateľ jednoznačne zbrane ako také , vníma ako nástroj násilia a agresie a isto nie je sám, možno o tom polemizovať pri poľovníckej praxi kde sa táto využíva na usmrtenie niečoho živého...ale aj to považujem za nezmysel....
ale ja sám sa za pacifistu považujem a pri tom nosím zbraň, a vlastním ten "nebezpečný samopal" ale ja ho potrebujem na vykonávanie športovej činnosti na ine mi je k ničomu a k ničomu inému ho ani nepotrebujem nemá pre mňa žiaden iný význam, len ako nástroj na súťaženie....
možno ten náhľad verejnosti na nás, že sme opakom pacifistov je to čo nám škodí... preto tie názory, že na čo vám to je, ste potenciálnou hrozbou a pod., lebo aj tak vám to nie je na nič... bo nevedia a netušia, ale za to my predsa nemôžme, ja tiež neviem na čo je niekomu cestná motorka, ktorá je dokonalou zbraňou, ale mám pochopenie pre nadšenie pre niečo.... ludia u nás sú skôr neprajní a potešia sa ak niekomu zoberú "zábavku" veď na čo im to je...
Mali by sme sa zamyslieť nad tým , či naozaj nebude zhodnejšie prijať efektívne obmedzenia nami navrhnuté, prehltnúť možno nejaké sťaženie zo strany zákona (finančná naročnosť, uloženie a pod), už len z toho dôvodu aby sa !!!reálne!!! obmedzilo možné opakovanie DNV, lebo ak sa zopakuje tak chlapci moji budeme na tej strelnici už len čúrať na tie terče... a nepomože nám už ani KDH minerálka...
ja to netuším aké uloženie.... napríklad tak ako je navrhnuté u drzitela zbrojnej liccencie ??.....bla bla.... ale zabrani to niečomu ? asi nie, za akých podmienok by som si to z tej úschovy mohol zobrať ? a keby som šiel na súťaž ? na trening ? k puškárovi ? a po ceste mi niečo bráni vyviezť s tým niečo ? ma to vobec nejaký vyznam ? aby som si to z tej úschovy vybral čo na to ake potvrdenie budem musieť dať ? pozvánku na súťaž? alebo klubové potvrdenie o treningu ? alebo ? chce to pádny argument ... navrhni ho ..
Duso: V ziadnom pripade sa nesmie dopredu ustupovat, to by bola ista cesta do "Britanie", dneska budes mat tak ulozenu u puskara 58mu, po nejakom dalsom incidente uz to moze byt aj Margolina a ani nebudes vediet ako a psychotestom v tejto podobe vobec neverim, ze by tomu nejako zabranili, vsetci dufam vieme preco(je to iba biznis, tak ako cele dnesne zdravotnictvo). Nesmieme dopustit, aby nam takto okyptili na rychlo prava! Nechcel by som byvat v nejakom pseudohumanistickom state ako je VB, odtrhnutom od reality!(Radsej sa odstahujem co najdalej) Ste si vôbec isty, ze to cele skonci iba pri Sa58? Pretoze ja nie, slovami ministra, ze bezpecnost obcanov je prednejsia, sa da dnes ospravedlnit takmer cokolvek a on to vie velmi dobre.