pozvánka na III. kolo Komárňanskej ligy v praktickej streľbe

DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

bbpd napísal: Po prvej rane sa mi nadvihla lepka na terči, druhú ranu som pod tú lepku trafil a následne sa lepka znova prilepila :)

asi je vám jasné, že okrem dažďa zmáčali komárnianskú zem aj slzy smiechu všetkých naokolo :D
Kua to su ale mrcha lepky :D .
Používateľov profilový obrázok
pištoľníčka
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

Dusko, to su neni specialne lepky, ale specialne strely :D Taka strela ma za sebou lepku ktora po preleteni strely ipsc tercom dieru vzapati zalepi :D
Marek...keby len slzy smiechu, mne asi aj cvrklo jak som sa tam rehotala
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Kua to su ale mrcha strely :D . Tusim aj mne niekto take primiesal na poslednej sutazi.
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Napriek nepriazni pocasia to bol celkom vesely pretek zvlast sokeJackov parkur jednou rukou "zlomenym" zapastim :wink:
Rob999 aj indulonu som si zobral ale si zdrhol skor :lol:
Cooperovi blahozelam nalozil mi vo ferovom suboji :) lepsi sa chlapcisko
inspiring_mcnulty

Príspevok od používateľa inspiring_mcnulty »

Tak sa mi zase dačo podarilo :D Ale aj keď som si vynuloval stage som sa cítil dobre a prekvapilo ma, že nie som na poslednom mieste. Predsa ja to neberiem až tak "vážne" a som za každú ftákovinu. :D :D :wink:
add
prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 10 months

Príspevok od používateľa add »

Som rad, ze som vytvoril novu legendu :) Ale ked tvrdenie ze "Urcite presli jednou dierou" je uz take otrepane ... :-D

Na videu je aspon vidno, ze tam nebolo ziadne strhnutie a druha rana teda niekde na terci byt musela ...

Kto ma zaujem o detailnu analyzu, tak tu su jednotlive frames ... moc tam toho vidiet nie je, ale vidno ako sa jedna z lepiek odchyluje a priklapa naspat :)

Pre upresnenie, jedna sa o poslednu ranu na poslednom terci.
Naposledy upravil/-a add v 27 Sep 2010, 15:42, upravené celkom 1 krát.
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa SIG1 »

No až teraz mi je jasné prečo som aj ja mal tri prázdne terče - to tie nové lepky :twisted: :twisted: :twisted: Tak vedieť to, že už používame ten nový model lepiek - hneď dodrbem Peťa ako mi to skóre ráta 8) :roll: :roll: 8) 8)
pištoľníčka
prispievateľ

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

to add: zlatko, si proste sikovny, takto pekne strielat a este hned aj po sebe lepit...mal by si dostat od organizatorov zlavu na startovnom :D

ale vazne...je tam trosku vidiet ze ta lepka sa spravala divne
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Kúrňa, v Komárne odvaz jak bejk :lol: , len ja hnijem doma so zápalom priedušiek :evil: :evil: :evil:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

však sa tam o tom hovorilo, že závidíme igocovi, že leží doma zo zápalom priedušiek a nás to ešte len čaká :)
cooper
občasný prispievateľ

Príspevok od používateľa cooper »

Musim aj ja suhlasiť,že to bol zábavný záver našej strelby na poslednom stage(bodaj by ich bolo stále dosť).Treba však pochváliť aj "velmi prísneho rozhodcu",ktorý to v pohode uznal_čo k level 1 hádam patrí a patrí mu tiež vdaka za príjemne stávený deň.
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"