Walther P22 - názory, skúsenosti?
-
elegant_dirac
Igrlik, mal si pravdu, ten udernik je fakt ostry ako hrot skrutkovaca.
Som prekvapeny, vacsinou som doteraz videl polgulicky. Cital som ti kdesi radu, ze hrany po ktorych klze zaver treba premastit motorovym olejom, tak presne mam 2 dcl Shell Helix a nevedel som co s nim, he. Este tu pisali ze na cistenie iba Konkor, ja mam Brunox, ten rozpusta mednate, olovnate usadeniny. ja som laik, a si myslim, ze malorazkove naboje maju olovenu strelu,
aquily su pomedene, takze to by aj vyhovovalo. Len konstrukcia udernika je podla info z tohto webu zo zinkovej zliatiny tzv. hovnokov,
takze sa vyvarujem pouzivat olej rozpustajuci zinok!

-
inspiring_wright
zdravim pani podarilo sa my zohnat laser zameriavač walhre
za 46 eur
slušny mieri sa snim fajn
http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... 818e85933d
len do poznamok treba napysat že si prosiš na P22 walther
a ku podivu tiho pošlu poštou
slušny mieri sa snim fajn
http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... 818e85933d
len do poznamok treba napysat že si prosiš na P22 walther
a ku podivu tiho pošlu poštou
-
inspiring_wright
aj ja uvidimme zatial vidržal 500 ran a iba ras som ho musel prastavit ale to kvoli vzdialenosti teras homam nastaveni cca 8-10 m rosptil cce 20cm pri rychlo strelbe celi zasobnik na šupu a mierenka do 5x5cm dvojrane
.
ked meniš vdialenost terča musiš to znova prestavat alebo mierit vyšie pri vedčich vdialenostiach.
akurad my chyba opora na lučniku spušte natich 10-15m vydiš ako sati traszu ruky
ked meniš vdialenost terča musiš to znova prestavat alebo mierit vyšie pri vedčich vdialenostiach.
akurad my chyba opora na lučniku spušte natich 10-15m vydiš ako sati traszu ruky
-
inspiring_mcclintock
-
inspiring_wright
-
elegant_bhabha
caute, ma niekto skúsenosti s tlmičom na P22? viem že je to zakázané a tak dalej ale aj tak. dikes
...veľa používateľov P22 v USA to má, skúsenosti nájdeš na amerických diskuzákoch - obvykle si pochvaľujú pohodu tichšej streľby 
Na druhej strane sa vyskytli názory, že zopár prasknutých záverov na dlhých Waltroch má na svedomí práve použitý tlmič, teda dlhšie pôsobenie tlaku v hlavni a tým silnejší spätný náraz, ktorý krehko konštruovaná predná časť záveru nezniesla. Takže spoločne s použitím tlmiča sa objavujú obavy z chuti zinkozliatiny v zuboch...
P.S.: V niektorých štátoch USA je tlmič rovnako zakázaný, v niektorých je možné ho kúpiť na základe policajného povolenia a registrácie s poplatkom, ktorý zhruba zodpovedá cene pištole.
Na druhej strane sa vyskytli názory, že zopár prasknutých záverov na dlhých Waltroch má na svedomí práve použitý tlmič, teda dlhšie pôsobenie tlaku v hlavni a tým silnejší spätný náraz, ktorý krehko konštruovaná predná časť záveru nezniesla. Takže spoločne s použitím tlmiča sa objavujú obavy z chuti zinkozliatiny v zuboch...
P.S.: V niektorých štátoch USA je tlmič rovnako zakázaný, v niektorých je možné ho kúpiť na základe policajného povolenia a registrácie s poplatkom, ktorý zhruba zodpovedá cene pištole.
-
inspiring_wright
podl toho ako to mysliš na zaklade tvojho zaregystrovania usudzujem že si bud maldi alebo si agent provokater ktory sa pyta na nelegalnu vecdudoko napísal:caute, ma niekto skúsenosti s tlmičom na P22? viem že je to zakázané a tak dalej ale aj tak. dikes
keby ti niekto odpovedal kladne...
na verejnom forume .......
že sa dostane do problemou.....nakolko keby pripustil že ma do činenia snečim takim poruši tim par zakonov o strelive a zbraniach a terstneho zakona.....
zalež čie original alebo od profesional sustružnik alebo doma pozliepani z podložiel ............................................................................................
Mloku, netreba to dramatizovat.mlok917 napísal:si bud maldi alebo si agent provokater
Ludia aj u nas mozu mat uplne legalne skusenosti s tlmicom - v ramci OZ SR, z ciest do krajin, kde su tlmice legalne a pod. Alebo napr. z verejnej prezentacie fy GP (moj pripad).
Ako pises, co do zvuku je pocut len take suche prasknutie a dopad projektilu. Ale ak si dobre spominam, u GP P1 sa aj s nasadenym tlmicom dali pouzivat mechanicke mieridla. Je to ale uz davno, takze mozno sa mylim...
...predávajú sa aj sety, pištoľ + adaptér + tlmič, napríklad:
http://www.impactguns.com/store/product2296.html
Tieto tlmiče sú riešené tak, že sa dajú používať štandardné mieridlá P22.
http://www.impactguns.com/store/product2296.html
Tieto tlmiče sú riešené tak, že sa dajú používať štandardné mieridlá P22.
-
elegant_bhabha
nie som ani agent ale ani mladý, len tu na fóre som nový, len ma zaujímalo či má niekto osobné skúsenosti so strelbou s tlmičom na walter p22. Co som pozeral niektoré videa z USA z youtubu tak to bola paráda.
-
vigorous_pascal