IDPA
TU V ZA SA MINULY ROK NEORGANZOVALI SKORO ZIADNE SUTAZE KDE BY SA REZERVOVALI STRELNICE. TEDA OKREM SAOS. A TAK SA STALO ZE KOLI MOJEJ PN SOM STRATIL PREHLAD A KED SOM SIEL OBJEDNAT TERMIN TAK SOBOTA 22.5. UZ BOLA REZERVOVANA. TAK SONDUJEM CI A KOLKO BY VAS MOHLO PRIST V NEDELU 23.5. AK BUDE MALO TAK PLATI DALSI TERMIN V JUNI ATD.
A H O J T E - takže sa vás prihlásilo až 10. Čo je žalostne málo. Takže pretek sa odkladá na ďaľší mesiac ---- 19.6.2010 ---- Snáď nás môže ešte potešiť, že majú byť cez víkend dažde a búrky, čo by asi tiež nebolo moc dobré. Druhé kolo potom ---- 17.7.2010 ----
O týždeň máme konečne prvé kolo. Už bolo načase, dúfam, že počasie nám bude priať a zde sa Vás celá kopa.
2. kolo SAOS sa koná v sobotu 4.9.2010
Predpokladaný termín pre 3. kolo SAOS-IDPA je sobota 2.10.2010.
Predpokladaný termín pre 3. kolo SAOS-IDPA je sobota 2.10.2010.
Ohľadne 3. kola. Termín je na 2. 10. 2010 - A L E !!! - ale ak bude veľmi, veľmi pršať je ešte voľný termín na strelnici 16. 10. 2010.
No panstvo, ešte má pršať a podľa priebežného prieskumu by vás stále prišlo málo. Takže ešte stále nie som rozhodnutý či kolo 2.10. spravíme. Ďaľší termín máme 16.10.2010. Príde vás viac? SLEDUJTE PROSÍM TÚTO STRÁNKU Aj ZAJTRA DOOBEDA. Vtedy na 100% dám vedieť či kolo bude, alebo nie. Ďakujem. RP
Takže sa zajtra - 2.10. posnažte, aby vás bolo čo najviac. Počasie nám praje tak vás radi uvítame o 9,30 hod.