Nemal viac, mal 8, potvrdil to Lipshitc v rozhovore pre média, mám odložený jeden z článkov v Plus7dni...TURBIAK napísal:choosenone : zaujimave fakty... tj. vonku vystrelil 4 naboje a ostalo 15 ranenych , no to sme teda dopadli : ) este je predsa aj taka moznost ze mal viac zasobnikov a jednoducho ich odhodil ... to by bola velka sikovnost policie zranit 11 ludiaz nerealna by som povedal
V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!
-
inspiring_mendeleev
-
inspiring_boyd
ale kdeze ! hadam mi chcete povedat ze je prenho problem dementovat spravu v nejakom mediu ? ako ste zistili pan DL nema chrbtovu kost 
otazka je ci uz "existuje" nejaka oficialna policajna sprava napisana na papiery alebo sa podla "odhalenych" skutocnosti estelen tvori.......
ale tak ci tak pravdu sa uz nedozvieme ..... mozno az dalsia vlada (nie toto zlozenie) ale pocitam ze ani ty sa nebudu mat chut sa v tom rypat
otazka je ci uz "existuje" nejaka oficialna policajna sprava napisana na papiery alebo sa podla "odhalenych" skutocnosti estelen tvori.......
ale tak ci tak pravdu sa uz nedozvieme ..... mozno az dalsia vlada (nie toto zlozenie) ale pocitam ze ani ty sa nebudu mat chut sa v tom rypat
-
inspiring_bose
-
inspiring_bose
Asi ano. Ked som sa vratil od severanov, tak mi bracho opisal co sa asi stalo a uz vtedy poznamenal, ze je to cele divne akym sposobom sa k tomu postavil DL & company a uz vtedy mi povedal, ze asi niektorych ,,trafenych,, maju na svedomi samotny policajti. Co moze byt viac ako pravdepodobne. Hm, dufam ze sa to dozvieme, ved klamat je hriech pane Lipsic...to dufam viete. A urcite ste si vsimli ze totalita uz davno skoncila, takze spravdou von.
-
inspiring_bose
-
inspiring_boyd
.. ze by to riesil tak ze mensie zlo ako vplacat z pokladnice statu odskodne pozostalim a ospravedlnovat sa za ciny policie pripadne aj odstupit je vymyslieť protiustavny zakon ?????
ak by to bola pravda tak bud ma IQ hupaceho konika alebo je jeho mama Majka z Gurunu
coho je vlastne ten "clovek" (ak je to vobec clovek) este schopny aby sa udrzal na stolicke ????
ak by to bola pravda tak bud ma IQ hupaceho konika alebo je jeho mama Majka z Gurunu
coho je vlastne ten "clovek" (ak je to vobec clovek) este schopny aby sa udrzal na stolicke ????