WFC TURANY CUP -> 23.10.2010
-
inspiring_hypatia
-
inspiring_hypatia
- Igoca
- častý prispievateľ
- Registered for: 17 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
Nazdar kamoši - vajčáci
mohli by ste aj " nám sapskárom"
povedaŤ gde sú vísledky a koľko bolo vľn a lá Mexiko???
Teším sa na Kláštor ! už som si objednal dva soby a kox.
Dnes som spravil na SPL cca 48 % a dajaké drobné. Keby som vedel strieľať a nebol slepý, tak by som sa nasral a spravil by som hádam aj 48,84% !!! Pozóóór, v Kláštore pôjde zo mňa strach
Apropóóó, Vás všetkých - vajčiakov - pozdravuje: Lochneska - pán Rostislav K. z New City over V. - Beno - Noro - Miro - Lubo - Peter - Glock 34 a polovička Slovenska ! Skoda že nie aj súdruh Dárius LiP ŠHIÍÍT /
......a dokonca aj Marcela von Bach geb. Riečková.
Marcelka zdraví hlavne baleťáka /a vraj máš kúpiť plienky, sunar a skočiť do Hlohovca / , vraj je už hotová
Len si nespomeniem či Marcelka alebo Estý Ajka 
mohli by ste aj " nám sapskárom"
Teším sa na Kláštor ! už som si objednal dva soby a kox.
Dnes som spravil na SPL cca 48 % a dajaké drobné. Keby som vedel strieľať a nebol slepý, tak by som sa nasral a spravil by som hádam aj 48,84% !!! Pozóóór, v Kláštore pôjde zo mňa strach
Apropóóó, Vás všetkých - vajčiakov - pozdravuje: Lochneska - pán Rostislav K. z New City over V. - Beno - Noro - Miro - Lubo - Peter - Glock 34 a polovička Slovenska ! Skoda že nie aj súdruh Dárius LiP ŠHIÍÍT /
Marcelka zdraví hlavne baleťáka /a vraj máš kúpiť plienky, sunar a skočiť do Hlohovca / , vraj je už hotová
-
inspiring_lederberg