Uloženie zbrane
-
inspiring_kepler
-
inspiring_tharp
- 2weird2die
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 9 months
-
inspiring_tharp
Ten Gun Case vyzerá, že by teoreticky mohol spĺňať literu zákona. Je to uzamknutá krabica, a je tam iba zbraň, ani náboje ani zásobníky. Zákon nijak nezakazuje priehladnosť.
Ostatné dve riešenia v tom videu samozrejme nie je možné použiť pre uloženie podľa našich zákonov.
Ale to video som poslal len ako ukážku, nie ako vážnu alternatívu na uloženie zbrane.
Ostatné dve riešenia v tom videu samozrejme nie je možné použiť pre uloženie podľa našich zákonov.
Ale to video som poslal len ako ukážku, nie ako vážnu alternatívu na uloženie zbrane.
-
friendly_herschel
-
inspiring_liskov
ja si myslim, ze pokial nemaju vybavene spoluvlastnictvo oboch zbrani, tak ich nemozu mat v spolocnom uzamknuti.
tvojim opravnenim je drzat zbran, na ktoru ti bol vydany preukaz zbrane, takze aj ked maju obaja zp, tak jednemu z nich nebol vydany preukaz zbrane. na drzanie zbrane toho druheho tym padom nie je povolanou osobou.
zakon ti uklada zabezpecit zbran pred zneuzitim.
tvojim opravnenim je drzat zbran, na ktoru ti bol vydany preukaz zbrane, takze aj ked maju obaja zp, tak jednemu z nich nebol vydany preukaz zbrane. na drzanie zbrane toho druheho tym padom nie je povolanou osobou.
zakon ti uklada zabezpecit zbran pred zneuzitim.
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months