A kedže som tak trochu "zbankrotoval"
Glock 26
Yuri the GUN NUT: všetko je to len v štadiu riešenia, ale už som na 95% presvedčeny že prva bude G26. Mal som možnost držat obidve, a to dokladne (trening krav maga). Povodne som bol očareny s G19 a jej velkosti, strelba bola tiež okej...takže už som bol zopar rokov rozhodnuty pre G19. No neskor som mal možnost držat G26, zase na treningoch KM...a ked som potom chytil do ruky G19 tak sa mi zdala až moc velka...no a od tej doby som si dilemou, či G26 alebo G19 kratil čakanie na predpisany vek 21 rokov.
musim sa rozhodnut len pre jednu. 
Nechce sa mi to teraz fotiť, ale túto kombináciu by som moc neodporúčal. Je to podľa mňa neergonomické, úchop to zlepšuje len minimálne. Skôr naopak, 15r zásobník má v šachte G26 miernu vôľu, čo nie je pri úchope a streľbe to pravé orechové.miro1 napísal:Totiž to, planujem nosit G26 + 15 ranak...
Skôr by som sa poobzeral po niektorej väčšej pätke zásobníka, ktorá zároveň zväčšuje kapacitu a bude ti sedieť do ruky.
Príklad jednej z nich nájdeš v mojom príspevku na tejto linke.
Kapacita je +2 alebo +3, podľa pružiny zásobníka. Toto riešenie je IMHO oveľa kompaktnejšie, pevnejšie a vhodnejšie pre skryté nosenie.
-
inspiring_kepler
miro1 mam 2 vnutorno-opaskove puzdra s klipsami a ani raz sa mi nepodarilo uvolnit ani jeden klips. A to som "to" uz vytahoval roznymi sposobmi za roznych podmienok
Su robene poctivo z pruznej ocele.
A to puzdro na obrazku je zle lebo ti vysuva zaver zbrane - nie je pevne.
Ja mam kydexovo-kozene a super.
Su robene poctivo z pruznej ocele.
A to puzdro na obrazku je zle lebo ti vysuva zaver zbrane - nie je pevne.
Ja mam kydexovo-kozene a super.
-
inspiring_kepler
-
inspiring_kepler
Tak som zmeral ten moj koza-kydex a vnutorno-opaskovu dastu a vysledok je 5 mm rozdiel v hrubke.
Kydex-koza: 35 mm pri Glock26
Nylon: 40 mm pri Glock26
Je to v podstate vzdialenost na aku vam puzdro odtlaci opasok(nohavice) od tela.
Vyhoda kydexu je ze drzi tvar a mozete puzdro lahko pouzivat na trening.
Kdezto dasta vam po vytiahnuti pistole "splasne" a musite jej venovat vacsiu pozornost pri zasuvani zbrane naspat do puzdra.
Samozrejme ako cenova alternativa je dasta bezkonkurencna.
Kydex-koza: 35 mm pri Glock26
Nylon: 40 mm pri Glock26
Je to v podstate vzdialenost na aku vam puzdro odtlaci opasok(nohavice) od tela.
Vyhoda kydexu je ze drzi tvar a mozete puzdro lahko pouzivat na trening.
Kdezto dasta vam po vytiahnuti pistole "splasne" a musite jej venovat vacsiu pozornost pri zasuvani zbrane naspat do puzdra.
Samozrejme ako cenova alternativa je dasta bezkonkurencna.
-
elegant_johnson