WFC-Rachot 3,6.11.2010
-
inspiring_liskov
Vysledky budu čoskoro na nete urcite ich puding alebo Igoca zavesia.Dakujem vsetkym zučastnením za bezpecny,pohodovy pretek,nasim ale aj inym strelcom za pomoc,bbpd-puding teamu ze nam pomohli s organizaciou.Petovi-zvanemu lochnes za vysledky.Dnes to bol jeden s najtazsich pretekov,nakolko nas bolo pokope celkom slusna hrstka strelcov na skoro...rovnakej urovni.Na rok planujeme dalsie kola,zial nevieme či este v Klastore
Aspon predbezene vysledky
Celkove za dnesnu sutaž-1.miesto Tazky Miroslav 100%
2.miesto Myšiak Stefan-92.50%mysiak1111
3.miesto Rastislav Hrivnak-82.40%-BALISTIK
4.miesto Urda Jozef-81.95%-SIG1
5.miesto Bereš Marek-81.18%-bbpd
WFC-LIGA 2010
1.Myšiak Stefan-myšiak
2.Marek Béreš-bbpd
3.Hrivnák Rasto-balistik
4.Urda Jozef-sig1
5.Juraj Kollar-juro
6.Marian Panis-noacoak
Celkove za dnesnu sutaž-1.miesto Tazky Miroslav 100%
2.miesto Myšiak Stefan-92.50%mysiak1111
3.miesto Rastislav Hrivnak-82.40%-BALISTIK
4.miesto Urda Jozef-81.95%-SIG1
5.miesto Bereš Marek-81.18%-bbpd
WFC-LIGA 2010
1.Myšiak Stefan-myšiak
2.Marek Béreš-bbpd
3.Hrivnák Rasto-balistik
4.Urda Jozef-sig1
5.Juraj Kollar-juro
6.Marian Panis-noacoak
-
inspiring_lederberg
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 5 months
Bolo to celé podvod! Podávam oneskorený neoficiálny protest.
Baleťák Noacoak zapisoval na stejdži 2 missky už vopred a ja som ich potom musel streliť, aby som nenarušil PPP (Pokojný Priebeh Preteku).
Navrhujem anulovať výsledky celého ročníka a následne náhodne vylosovať víťaza, napr. mňa
Ďakujem chlapi - zábavné náročné vysokokapacitné stejdže, totálne bezstresový priebeh a super gulášik. No krásna sobota.
Baleťák Noacoak zapisoval na stejdži 2 missky už vopred a ja som ich potom musel streliť, aby som nenarušil PPP (Pokojný Priebeh Preteku).
Navrhujem anulovať výsledky celého ročníka a následne náhodne vylosovať víťaza, napr. mňa
Ďakujem chlapi - zábavné náročné vysokokapacitné stejdže, totálne bezstresový priebeh a super gulášik. No krásna sobota.
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 5 months