K100 pre zaciatocnika .
-
eager_villani
kupil som mk6 Gseriu zatial mam len daakých 100nabojov odstrielaných,ale som velmej spokojný .piatok som bol nastrelit puskohlad tak som si zastrielal aj s kamaratom s kačky .zo 6ran 3jedna diera ostatne dole jemne do prava kruh 4-5cm.kamarat stielal prvý krat s pistola ,prvu dal 10 uz potom sa rozbehol tak to rozhadzal
-
magical_khayyam
-
inspiring_panini
Telra:
momentalnu seriu neviem, ale MK s seriou nesuvisi.
MK6, alebo MK7 je oznacenie typu ramu. MK6 bez volitelnch chrbtov pazbiciek MK7 s nimi.
Dokonca mi dnes prisiel e-mail z PROARMSU.cz kde sa pisalo, ze MK6 sa prestali vyrabat a existuje uz len MK7 a MK7/1. MK7/1 by mal byt iba s jednym chrbtom a velkost by mala byt rovnaka ako MK6.
Takze MK7 ram si mozes namontovat kludne aj na "A" seriu...
momentalnu seriu neviem, ale MK s seriou nesuvisi.
MK6, alebo MK7 je oznacenie typu ramu. MK6 bez volitelnch chrbtov pazbiciek MK7 s nimi.
Dokonca mi dnes prisiel e-mail z PROARMSU.cz kde sa pisalo, ze MK6 sa prestali vyrabat a existuje uz len MK7 a MK7/1. MK7/1 by mal byt iba s jednym chrbtom a velkost by mala byt rovnaka ako MK6.
Takze MK7 ram si mozes namontovat kludne aj na "A" seriu...
Firma Grand Power již nevyrábí rámy mk6 a nyní jsou pouze MK7. Který má výměnné hřbety rukojeti. Starší modely značeny jako MK6 jsou nyní značeny jak MK7/1 což znamená, že je dodáván pouze jeden standardní hřbet rukojeti rozměrově odpovídající MK6
co rok, to seria.
2003 - A
2004 - B
2005 - C
2006 - D
2007 - E
2008 - F
2009 - G
2010 - H
2011 - I
znacenie Mk6, Mk7 sa primarne vztahuje na ram ale ide aj o generacne "skoky" v konstrukcii niektorych partii zaveru (celo zaveru, vnutorne plochy atd) hlavne a kontajneru.
K100 - ram prvej generacie, osadzany cca do roku 2006
Mk6 - ram druhej generacie, osadzany cca od roku 2006
Mk7 - ram tretej generacie s vymennymi gripmi, vyvinuty v roku 2007, standardne osadzany od roku 2010 (tymto rokom som si nie celkom isty)
2003 - A
2004 - B
2005 - C
2006 - D
2007 - E
2008 - F
2009 - G
2010 - H
2011 - I
znacenie Mk6, Mk7 sa primarne vztahuje na ram ale ide aj o generacne "skoky" v konstrukcii niektorych partii zaveru (celo zaveru, vnutorne plochy atd) hlavne a kontajneru.
K100 - ram prvej generacie, osadzany cca do roku 2006
Mk6 - ram druhej generacie, osadzany cca od roku 2006
Mk7 - ram tretej generacie s vymennymi gripmi, vyvinuty v roku 2007, standardne osadzany od roku 2010 (tymto rokom som si nie celkom isty)
ako pri polohe zavera v zadu ma hlaven volu tak 5mm +- hore dole
pri polohe zavera v predu hlaven voci zaveru nema volu, skor zaver voci telu
a tiez vidim skrz na skrz pri polade zboku (od lucika po cca 2cm od ustia)
a tiez urcita vola zasobnika (dokaze "kruzit" v rukoveti tiez tak 1mm) - prazdny
nevravim ze je to chyba, len mam na tieto veci urcity "fetish" ci chorobnu uchylku.
Uz sa tesim nedelu na strelnicu, som az pri zapise zbrane zistil ze jedna je priamo u nas v meste.... kto by to veril. 10 000 obyvatelov a open space strelnica
pri polohe zavera v predu hlaven voci zaveru nema volu, skor zaver voci telu
a tiez vidim skrz na skrz pri polade zboku (od lucika po cca 2cm od ustia)
a tiez urcita vola zasobnika (dokaze "kruzit" v rukoveti tiez tak 1mm) - prazdny
nevravim ze je to chyba, len mam na tieto veci urcity "fetish" ci chorobnu uchylku.
Uz sa tesim nedelu na strelnicu, som az pri zapise zbrane zistil ze jedna je priamo u nas v meste.... kto by to veril. 10 000 obyvatelov a open space strelnica
to, že aj kačka má vôle- je v poriadku. Tá vôla pri závere v zadu by mala tiež ok. Jaro kdesi písal, že je to kvôli pohybu hlavne a jej vyberaniu. Ak by tam nebola vôla- nemohol by si pod uhlom vybrať hlaveň von.
Vlastním aj G17 aj K100(F) a možem povedať, že u oboch zbraní registrujem vôle a jemné "hrkanie" ? Nemá to absolútne vplyv na ich spoľahlivosť.
Skôr ti odporúčam vybrať hlaveň a s nábojom prekontrolovať nábojovú komoru, či nie je moc tesná. GP vraj robí dosť presné a tesné nábojové komory, čo by mohlo spôsobovať zádržky. Moja K100 údajne krátko po zakúpení kvôli športovej strelbe absolvovala jemné preblajznutie niakym pilníčkom priamo v GP. (aspon tak mi to líčil predošlý majiteľ)
Vlastním aj G17 aj K100(F) a možem povedať, že u oboch zbraní registrujem vôle a jemné "hrkanie" ? Nemá to absolútne vplyv na ich spoľahlivosť.
Skôr ti odporúčam vybrať hlaveň a s nábojom prekontrolovať nábojovú komoru, či nie je moc tesná. GP vraj robí dosť presné a tesné nábojové komory, čo by mohlo spôsobovať zádržky. Moja K100 údajne krátko po zakúpení kvôli športovej strelbe absolvovala jemné preblajznutie niakym pilníčkom priamo v GP. (aspon tak mi to líčil predošlý majiteľ)
telra - bud v pohode, vsetko mas tak ako ma byt. ked chces kacku bez voli, hladaj kusy zo serie A az C. moja kacenka serie C ma NULOVE vole aj po 10.000 ranach. moj Xtrim serie H ma (s vynimkou vole hlaven/zaver v uzamknutej polohe) vole znacne ale je to umysel v zaujme zvysenia spolahlivosti aj po znecisteni. oboje ma svoje plusy aj minusy.