Glock 26

inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

G26 mam napriklad ja , Yarco alebo aj Hindenburg, G19 ma napriklad MarekZ ..staci sa dohodnut a dat zraz na strelnici
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Lynk napísal:Nie...Vsade iba orol, NPv a na hlavni este aj BOR.

Od povodneho majitela som sa dozvedel ze on bol v tom ze je r.v. 2002, zrejme aj na papieroch mal tento datum. Ale preco potom mam na hlavni BOR?
Skor si myslim ze niekto chcel napisat co najviac udajov o zbrani alebo samotny majitel, alebo policajt nevedel odkedy ma hlaven tlakovku tak dal o rok menej ako sa asi zaevidovala prvy krat, aby potom zostavalo co najdlhsie obdobie po dalsi termin tlakovky. Moznosti je vela, toto ber len ako tip :-)
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Lynk
vypocitaj si rok vyroby

http://www.mujglock.com/cz/vypocet-data ... ml?kod=NOK

edit: tvoj r.v. 2003
Používateľov profilový obrázok
ricinr
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa ricinr »

Hruskaa napísal:Ahojte, z casti sa tu prebral moj problem. Som cerstvym majitelom ZP. Mam jasno v tom ze by som chcel Glock avsak sa rozhodujem medzi 19 a 26. Chcel by som obe vyskusat skor ako si nieco kupim. Neviete mi prosim poradit kde by som si mohol obe vyskusat (BA a okolie).

Dik moc.

Nebiť HS-9 beriem G26.
Marek Z
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

jo jo ja ked som sa rozhodoval, tak som bral G19, vyssia kapacita, lepsi uchop a pre skryte nosenie nie az tak zasadny rozdiel velkosti ako G26.
kazdopadne, obe su dobre zbrane!

Roman pozor, ja mam nick Marek Z, je tu este aj MarekZ ak sa nemylim :D

edit: ano staci sa dohodnut na strelnicu :D
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Hruskaa:
Presne ako pise Marek - rozdiely medzi nimi nie su velke, ale predsa su, kazdy sa musi rozhodnut podla seba.

Btw. kazdy z nas - Romanom spominanych vlastnikov G26-ky - ma ku zbrani niekolko roznych zasobnikov. Ja mam napr. od povodneho kratkeho 10-ranneho cez +1 az po +3 patku zasobnika. Takze v reale sa daju vyskusat az 2-3 medzistupne medzi velkostou uchopu G26 a G19.
Ta modularita je mimochodom hlavny dovod, preco som ja nakoniec uprednostnil subkompakt pred kompaktom. V pripade potreby ho viem pohodlne zvacsit, kompakta by som zmensit nemohol.

Vela zdaru pri vybere.
Marek Z
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

jak, ze sa neda zmensit....
tu je navod http://ingunowners.com/forums/handguns/ ... glock.html
inspiring_kepler

A tu dalsiu cast s karbobruskou si nenasiel :lol:
vigorous_hawking

Príspevok od používateľa vigorous_hawking »

Ahojte vospolok,

Dakujem za reakcie. Co sa pouzitia zbrane tyka, chcel by som ju na skryte nosenie a zastrielanie si na strelnici. Zatial mam rovnaky nazor o modularite ako pise yarco avsak musim povedat ze ani jednu so zbrani som este nedrzal v ruke (o modifikaciach sposobenych doplnkami ani nehovoriac) preto by som si to chcel vyskusat ak by bolo mozne.

Vedeli by sme sa dohodnut teda na nejakom tom stretku na strelnici...? Velmi by mi to pomohlo...

Dik.
NASTY
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NASTY »

mas uz niekto G 26 gen 4???
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

NASTY: Milata v NMnV ju ma na predajni a vyzera dobre. Ten vacsi chrbat rukoviatky by sice potesil aj mna, ale nakoniec som to na mojej Gen3 poriesil tym novym limbsaver navlekom (z nudze cnost... :wink:

Gunslinger
inspiring_kepler

Ja som pre zmenu ram G26-ky trochu vytunil orezavacim nozikom.
NASTY
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Gunslinger: mne práve do mojich detských ručičiek asi pasoval ten najmenší rozmer. Kolega kúpil G 26 gen3, s chovania pri streľbe som skoro odpadol, proste nádhera na to aká to je maličká zbraň som to nečakal, len sa mi zdá byť hrubá do mojich rúk, preto by som asi radšej Gen4.
inspiring_kepler

Nasty ked kupis G26 gen4, daj potom prosim ta nejaky report sem na forum.
NASTY
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

BKSL to uz bude aj Gen. 5 kym ja nasetrim na Gen.4 :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"