Na hasičov útočili na Luniku IX kameňmi
- Igoca
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
V kultúrnom a demokratickom Francúzku by s nimi Gendarmerie Nationale vôbec nehrala! No v Slovakistane sú tabu dve veci. Rozkrádanie štátu a cigánska otázka. A keď človek číta správu RE: http://www.radaeuropy.sk/?780, zdvíha sa mu žalúdok . Už len medvede a poslanci sú viac chránení 
" Na Slovensku pretrvávajú skutočné problémy v implementácii legislatívy na boj proti rasizmu, zvlášť čo sa týka reakcie polície a orgánov činných v trestnom konaní proti rasistickým útokom. Nie je celkom uznaný rozsah diskriminácie a otvorenej nevraživosti voči členom rómskej komunity a ešte treba urobiť veľa vo všetkých oblastiach života – vrátane vzdelania, zamestnania a bývania – aby sa situácia tejto veľmi zraniteľnej skupiny zlepšila. "
edit grcko!
" Na Slovensku pretrvávajú skutočné problémy v implementácii legislatívy na boj proti rasizmu, zvlášť čo sa týka reakcie polície a orgánov činných v trestnom konaní proti rasistickým útokom. Nie je celkom uznaný rozsah diskriminácie a otvorenej nevraživosti voči členom rómskej komunity a ešte treba urobiť veľa vo všetkých oblastiach života – vrátane vzdelania, zamestnania a bývania – aby sa situácia tejto veľmi zraniteľnej skupiny zlepšila. "
edit grcko!

Naposledy upravil/-a Igoca v 09 Dec 2010, 14:42, upravené celkom 2 krát.
-
inspiring_boyd
- Michal1
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 9 months
Ja sa len cudujem preco tam ti hasici vobec isli
Asi by som tak hodku ci dve pockal a mozno by sa chytilo este daco.
Nerozumiem preco policajti nefasuju brokovnice s neletalnimi strelami, ked idu na Lunik.
Velmi rychlo by sa to medzi indianmi rozsirilo, ze to boli ako ked ta kon kopne a malo by to i vychovny ucinik.
Asi by som tak hodku ci dve pockal a mozno by sa chytilo este daco.
Velmi rychlo by sa to medzi indianmi rozsirilo, ze to boli ako ked ta kon kopne a malo by to i vychovny ucinik.
-
inspiring_boyd
-
inspiring_satoshi
Mozem potvrdit.
Bol som raz na vychode. A s kolegamy sme sa rozhodli kuknut sa na lunik. Spravili sme tam jeden maly okruh. No poviem vam stacilo mi co som tam videl. Fakt boli velmi zranitelny. Hlavne ked do nas zacali hadzat flasky, kamene a bohvie co este. Az potom som premyslal co by sa stalo keby nam tam vypovedal motor. A hned som radsej s tym prestal, nic pekneho ma nenapadlo.
Takze sa viem plno vzit do koze tych hasicov.
Co na to povedat, radsej nic. Lebo hned tu budem extremista, rasista,....
A oni su potom co? Asi ty slusny
Bol som raz na vychode. A s kolegamy sme sa rozhodli kuknut sa na lunik. Spravili sme tam jeden maly okruh. No poviem vam stacilo mi co som tam videl. Fakt boli velmi zranitelny. Hlavne ked do nas zacali hadzat flasky, kamene a bohvie co este. Az potom som premyslal co by sa stalo keby nam tam vypovedal motor. A hned som radsej s tym prestal, nic pekneho ma nenapadlo.
Takze sa viem plno vzit do koze tych hasicov.
Co na to povedat, radsej nic. Lebo hned tu budem extremista, rasista,....
A oni su potom co? Asi ty slusny
-
inspiring_kepler
My im chceme pomoct, oni po nas hadzu kamene a my sa hanbime aj tak este priznat ze su neprisposobivi. Teraz fakt neviem kto je tu viac dementny.
yarco tak tomuto sa hovori socialny inziniering v podani organov EU.
Vytreli nase myslenie uplne do hladka v otazke asocialov.
Asociali je nieco co si tu musime drzat aby zahltili nas socialny system a my sme mohli ist do dochodku neskor
.
Asi budem chodit natrety ciernym boxom aby som bol u nas chraneni proti akemukolvek policajnemu ukonu a zasahu.
Kedy uz sem niekto prida ten grcajuci smajlik !!!
yarco tak tomuto sa hovori socialny inziniering v podani organov EU.
Vytreli nase myslenie uplne do hladka v otazke asocialov.
Asociali je nieco co si tu musime drzat aby zahltili nas socialny system a my sme mohli ist do dochodku neskor
Asi budem chodit natrety ciernym boxom aby som bol u nas chraneni proti akemukolvek policajnemu ukonu a zasahu.
Kedy uz sem niekto prida ten grcajuci smajlik !!!
- Michal1
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 9 months
Len rozmyslam nad tym, preco ich trosku neumyli s vysokotlakym delom.
Byt to unas na dedine, strojnik by ani sekundu nevahal.
Si viem predstavit, ako by sme poziarnym utokom, smer domorody indian, urobili novy svetovy rekord.
Len skoda, ze cisterna ma obmedzenu kapacitu a hydranty su tam uz asi davno neni.
Byt to unas na dedine, strojnik by ani sekundu nevahal.
Si viem predstavit, ako by sme poziarnym utokom, smer domorody indian, urobili novy svetovy rekord.
Len skoda, ze cisterna ma obmedzenu kapacitu a hydranty su tam uz asi davno neni.
Švajčiari a ich riešenie rómskej otázky
Dostal som mail tohto znenia,
kto súhlasí, nech pošle ďalej....
Vrátil som sa zo 6-dňovej študijnej cesty vo Švajčiarsku.
Je tam tiež veľa Rómov, ale ako vidíte, u nás tvrdo pracujú, vysvetlila mi Renáta, majiteľka 2 hotelov, členka mestskej rady, u ktorej som bol.
Majú túto motiváciu:
Podpora v nezamestnanosti - len po odpracovaní 5 rokov súvisle bez dlhšieho prerušenia.
Odmietnutie práce - žiadna podpora.
Strata zamestnania vlastnou vinou - absencia, požitie alkoholu na pracovisku - žiadna podpora.
Zničenie mestského bytu a štátneho majetku - musí zaplatiť alebo do vazenia a tam tvrdo pracovať na zaplatenie škody.
Je celkom nevysvetliteľné, že pseudohumanisti nekričia a verejne nekritizujú Švajčiarsku konfederáciu, že nechce zadarmo bez odovzdanej práce živiť parazitov.
A nikto v rámci Európy nehovorí o rasizme vo Švajčiarsku.
Preto chcem, aby tie rôzne neoprávnené podpory a sociálne dávky platili
parlamentné strany, keď dopustili takýto stav rasizmu naruby !!!!
Kto súhlasí, nech pošle ďalej ....
Dostal som mail tohto znenia,
kto súhlasí, nech pošle ďalej....
Vrátil som sa zo 6-dňovej študijnej cesty vo Švajčiarsku.
Je tam tiež veľa Rómov, ale ako vidíte, u nás tvrdo pracujú, vysvetlila mi Renáta, majiteľka 2 hotelov, členka mestskej rady, u ktorej som bol.
Majú túto motiváciu:
Podpora v nezamestnanosti - len po odpracovaní 5 rokov súvisle bez dlhšieho prerušenia.
Odmietnutie práce - žiadna podpora.
Strata zamestnania vlastnou vinou - absencia, požitie alkoholu na pracovisku - žiadna podpora.
Zničenie mestského bytu a štátneho majetku - musí zaplatiť alebo do vazenia a tam tvrdo pracovať na zaplatenie škody.
Je celkom nevysvetliteľné, že pseudohumanisti nekričia a verejne nekritizujú Švajčiarsku konfederáciu, že nechce zadarmo bez odovzdanej práce živiť parazitov.
A nikto v rámci Európy nehovorí o rasizme vo Švajčiarsku.
Preto chcem, aby tie rôzne neoprávnené podpory a sociálne dávky platili
parlamentné strany, keď dopustili takýto stav rasizmu naruby !!!!
Kto súhlasí, nech pošle ďalej ....
-
inspiring_kepler