4.generacia glocku
-
inspiring_shannon
-
eager_chaum
-
inspiring_kepler
-
inspiring_kepler
Takze predsa to je nakoniec aj tak ta vratna pruzina.
MFS potom preto nerobi problem, lebo na taketo silne navazky je Glock gen4 navrhnuty, lepsie povedane jeho vratna pruzina.
Glock4 je proste prioritne urceny pre navazky v hornej hranici akceptovatelnosti. Kto chce, nech si kupi pruzinu typu "hobby"
.
MFS potom preto nerobi problem, lebo na taketo silne navazky je Glock gen4 navrhnuty, lepsie povedane jeho vratna pruzina.
Glock4 je proste prioritne urceny pre navazky v hornej hranici akceptovatelnosti. Kto chce, nech si kupi pruzinu typu "hobby"
-
eager_chaum
Takže - včera som síce veľa času nemal, v rýchlosti som vystrieľal 100ks - čo je málo, ale napriek tomu sa mi jeden náboj vzpriečil v závere. Ono je to tak, že kupoval som (KE) strelivo v predajni poblíž SMART strelnice, pretože som nemal čas. Náboje boli srbskej výroby - výrobca myslím Partizan - alebo ničo také. Tipujem, že je to nekvalita. Preto ten jeden vzpriečený - ale ostatok úplne v pohode aj pri rýchlej opakovanej streľbe. Chce to lepšie náboje.
Praveze prvy partizan na to ze naboje vyraba srbska municka je dobrej kvality. Kvalitu naboja by som asi vynechal pretoze Glock bol znamy tym ze vystrelil vsetko co ostatne zbrane nezobrali zeby tomu tak uz nebolo
Z nabojov by som sa bal tak akurat znacky NORINCO to bolo kurva nevyspytatelne strelivo tusim sa uz ani nedovaza.
Skus kupit par krabiciek Fiocchi videl som ich predavat skoro vsade cena je slusna a vykonovo su naslapnutejsie ako ostatne strelivo tak by nemal byt problem so zavadami ked je to pruzinou
Z nabojov by som sa bal tak akurat znacky NORINCO to bolo kurva nevyspytatelne strelivo tusim sa uz ani nedovaza.
Skus kupit par krabiciek Fiocchi videl som ich predavat skoro vsade cena je slusna a vykonovo su naslapnutejsie ako ostatne strelivo tak by nemal byt problem so zavadami ked je to pruzinou
-
eager_chaum
-
inspiring_kepler
Je to odpoved zo zakaznickeho centra.
Pozri spatne tu moj prispevok :
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?p=68278
Pozri spatne tu moj prispevok :
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?p=68278
-
inspiring_shannon
Gonzoexecutor: zadrzka vyzera podobne ako som prilozil foto v niektorom z mojich prispevkov?
Lebo nakoniec bola asi pravda uprostred- silnejsia pruzina citlivejsia na uchop
...plus strelivo..
chystam sa vysledky testov poslat do glocka, nech sa k tomu vyjadria, hadam nechcu zazit to, ze glock strati dominanciu na trhu "zrutov vsetkeho streliva"
...ale co je horsie, ide to na ukor spolahlivosti, nakoniec budem este kupovat konverziu na pruzinu z 3.gen
Lebo nakoniec bola asi pravda uprostred- silnejsia pruzina citlivejsia na uchop
chystam sa vysledky testov poslat do glocka, nech sa k tomu vyjadria, hadam nechcu zazit to, ze glock strati dominanciu na trhu "zrutov vsetkeho streliva"
...ale co je horsie, ide to na ukor spolahlivosti, nakoniec budem este kupovat konverziu na pruzinu z 3.gen
-
eager_chaum
Stagstalker: niečo v tom zmysle, pred posledným výstrelom sa to zaseklo. Nebolo to nič dramatické, pretože akonáhle som natiahol záver, tak náboj vypadol preč... Pokúsil som sa ho tam je... opäť, ale zopakovalo sa to. Tretí krát som to neskúšal a náboj vyhodil. Nedramatizoval by som to - ostatné zásobníky šli v pohode, možno som sa nesústredil a nedržal to poriadne. Chcem kúpiť strelivo čo sa odporúčalo vyššie - pretože toto srbské sa mi nevidí.
-
eager_chaum
tá primitívna srbská nábojnica (PARTIZAN) nie je vyrobená z mosadze - je len natretá vrstvou mosadze - takže myslím, že na 90% dôvodom je tento hnoj.... a pýtam som sa v predajni, či nemá kvalitnejšie strelivo, ....no čo som mohol čakať - samozrejme, že nemal, teda v podstate mal strelivo iba tohoto výrobcu, asi sa tam chodí j.... a cestou späť si berie náboje zadarmo
Terajši glock gen.4 mi pripada ako ked sa na Slovensku zacala vyrabat K-100,mala detske choroby,lenze glock je už vychytany a teraz si ide kazit meno
zlata dobra gen.3.Veci ako zle strelivo ja osobne neberem nakolko nove strelivo žeru vsetky glocky 3,taktiež CZ,Kaceny.Dalsia vec zabeh-taktiež neberem,ja chcem 100% zbran nie riešit co do nej este ktomu nove strelivo dam
V poslednej dobe sa casto predavaju glocky gen.4 čím to bude