7,62x39 pre vz. 58

inspiring_sammet

Príspevok od používateľa inspiring_sammet »

ak by sa organizoval nákup nábojov z Waffenu tak by som zobral jednu bedňu
Roberts
občasný prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Roberts »

pani, okolie Ziliny, pojde sa na nakup do Waffenu na naboje do 58, kto bude mat zaujem napiste....alebo volajte 0905452765
inspiring_sammet

Príspevok od používateľa inspiring_sammet »

Vie niekto poradiť kde by som kúpil redukovane náboje pre 58?
Používateľov profilový obrázok
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Ja som videl na Orave v Namestove, 3 € za 20 kusov. Ale predpokladam ze to mas dost od ruky.
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

no silne pochybujem, ze by redukace mal niekto oCIPovane a teda mohol predavat.
inspiring_brown

Príspevok od používateľa inspiring_brown »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_brown v 05 Okt 2012, 22:34, upravené celkom 1 krát.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Cvičné alebo "slepé" strelivo je strelivom do expanzných zbraní , ergo zbraní kategórie D , na ktoré nie je potrebný ZP. Ak máš 18 rokov, môžeš toto strelivo nadobúdať.
Predavačka sa v tom prd vyzná, mal si ísť do DEASu a tam by sa ti to určite nestalo
inspiring_brown

...
Naposledy upravil/-a inspiring_brown v 05 Okt 2012, 22:34, upravené celkom 1 krát.
strelec122
prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa strelec122 »

Michal85
aka je cena tych slepakov,teda cvicnych 7,62x39
inspiring_brown

...
Naposledy upravil/-a inspiring_brown v 05 Okt 2012, 22:33, upravené celkom 1 krát.
BTV
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa BTV »

!!!UPOZORNENIE!!!

Ak nakupujete naboje v Kolarove (Kolarms), tak si poriadne skontrolujte ci mate naboje potlacene podla CIP!!!!

V pondelok som bol v Kolarove na nakupe, bral som 9bedni streliva 7,62x39 CIP, a pri kontrole som zistil, ze dve bedne nabojov neboli potlacene... (i ked boli v papierovych krabickach s nalepkou Kolarmsu).
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa luke »

je pekne, ze na to upozornujes, ale povedal by som, ze s uctenkou v ruke som pekne za vodou aj keby ma rovno na strelnici vymakol ktokolvek.
BTV
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa BTV »

V podstate ano, ale naco riskovat? :wink:
karo82
prispievateľ
Registered for: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa karo82 »

Nazdar tak dnes som skusal to oCipované strelivo a každa druha rana zadrzka.Potom som skusil neake stare zásoby ktore sa my povalovali v trezore a tie sli v pohode.Mate niekto tento problem?
Co sa týka tých závad jednalo sa o zachytenie nabojnice záverom, mne to pripadá ako keby bola na ti naboje silna pruzina.Alebo malo prachu.
infallible_varahamihira

Príspevok od používateľa infallible_varahamihira »

Pán nickom Butvin !
Podľa mňa neni to pekné a slušné že tu na verejnosti nás ohovárate, nepravdivými faktami.
Pametám na Váš prípad, kontaktovali ste ma že aký problém je s týmito nábojmi. Keď dobre pametám povedal som Vám že na moje náklady pošlite naspeť tie náboje a bude prešetrený prípad. Od tej doby asi uplynuli cca 3 týždne a žiadne náboje som od Vás nedostal.
Uvádzate že presne 2 debni neboli patrične označené. hmmm
Keby ste vedeli že ako sa prebieha ten celý výrobný proces hneď by ste sa došli na to že presne zabaliť 2 debne je nemožné!!!!!!
Nakoľko Vy ste neposlali tie náboje aby sme mohli zistiť sériu či naozaj sú to naše náboje a nie Vaša stará zásoba čo chcete legalizovať s takou cestou cez nás, ži mi Vám vymeníme za cipované ......... no veviem zatiaľ pre mňa zostáva záhadou.

Pre pána nicom karo82

Ste 100% istý že chyba je nábojoch?
Predali sme xxx.xxx.Ks nábojov a zatiaľ také informácie nemám ani z jedného odberateľa že by každý druhý náboj zasekával.
Keď tie špatné ocipované náboje máte od Nás prosím Vás aby ste zavolali a reklamovali na patričnom mieste !

Keď dobre pametám tak zatiaľ všetky oprávnené reklamácie som vybavil tak že zákazníci boli spokojní.

Attila Angyal
KolArms s.r.o.
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"