Sa vz. 58
Chalani, desne ma rajcuje pazba typu galil.

Chcel bi som dostat na Slovensko toto,ale odradza ma postovne.
http://cgi.ebay.de/TAPCO-A-K-FOLDING-ST ... 335e68d24d
Pocitam s tym ze by som musel prerobit uchytenie.
Keby niekto vedel ako to doviezt lacnesie alebo ze by sme sa dali viacerí dokopy bolo bi fajn...

Chcel bi som dostat na Slovensko toto,ale odradza ma postovne.
http://cgi.ebay.de/TAPCO-A-K-FOLDING-ST ... 335e68d24d
Pocitam s tym ze by som musel prerobit uchytenie.
Keby niekto vedel ako to doviezt lacnesie alebo ze by sme sa dali viacerí dokopy bolo bi fajn...
Naposledy upravil/-a Tigrík v 09 Jan 2011, 19:41, upravené celkom 2 krát.
co sa tej nestastnej 58 tyka, tak by som radsej nevymyslal ziadnu FF tube. na slovenske sutaze to asi aj tak nema moc zmysel. skor by som vzhladom na tvoj prispevok s jerry miculekom rozmyslal na nejakom predlzeni podpazbia. namiesto nadpazbia sa tam da buchnut rail napriklad od kinggun a mas moznost v buducnosti nahodit kolim. co sa tyka dioptra vzadu, tak ako jedina schodna a ekonomicky prijatelna moznost ma napada nejaky medzikus medzi pazbu a ram, ale to by potom uz mohlo byt moc vzadu.
No a to prave nerobim na slovenské súťaže.
2012 sú majstrovstvá Európy.
A ten diopter chcem dať na medzikus čo bude medzi pažbou a telom..ohnuty nahor a dopredu.takže to bude v podstate tak ako na tej mojej kresbe...prípadne an bočnú montáž..
A k tomu FF..no jedine to môže pomôcť..tak prečo to neskúsiť..
Miki.
2012 sú majstrovstvá Európy.
A ten diopter chcem dať na medzikus čo bude medzi pažbou a telom..ohnuty nahor a dopredu.takže to bude v podstate tak ako na tej mojej kresbe...prípadne an bočnú montáž..
A k tomu FF..no jedine to môže pomôcť..tak prečo to neskúsiť..
Miki.
Ty chces ist na ME s 58 to je jedno v akej uprave???
No ist mozes, ale sam vies, ze nemas najmensiu sancu.
Neviem cim to chces ladovat, ale ked je na pusku minor 150 a 58 ma standardne
270, tak tudy cesta nevede.
A ozaj ked chces mat silou mocou FF, tak ako sa ti u 58 odbremeni hlaven od pazbenia?
Uchop je samozrejme kapitola sama o sebe.
No ist mozes, ale sam vies, ze nemas najmensiu sancu.
Neviem cim to chces ladovat, ale ked je na pusku minor 150 a 58 ma standardne
A ozaj ked chces mat silou mocou FF, tak ako sa ti u 58 odbremeni hlaven od pazbenia?
Uchop je samozrejme kapitola sama o sebe.
ja si myslim, ze by to slo. mozno by sa dal puzit ten plech, co sa nachadza na predkoch povodnych pazieb k 58.
tak narychlo ma napada, urezat z tej pazby predok, prevrtat dieru na upevnovaci srob a z prednej strany pripevnit plech. mozno pouzit na spojenie trochu epoxidoveho lepidla. myslim totiz, ze za 70 dolarov to stoji za skusku.
tak narychlo ma napada, urezat z tej pazby predok, prevrtat dieru na upevnovaci srob a z prednej strany pripevnit plech. mozno pouzit na spojenie trochu epoxidoveho lepidla. myslim totiz, ze za 70 dolarov to stoji za skusku.
Tak nejak si to predstavujemrevino napísal:ja si myslim, ze by to slo. mozno by sa dal puzit ten plech, co sa nachadza na predkoch povodnych pazieb k 58.
Otazka vsak bola polozena trosku inak.
Pojde niekto do toho so mnou?
Co si myslite o prerabke vz.58 na samonabijaciu zbran vyhodenim vypustacej paky zaveru a zbrusenim praveho zachytu udernika? Podla mna je to nebezpecne, pravy zachyt sluzi aj na to, aby udernik nemohol byt vypusteny ked nie je zaver v prednej polohe a uzamknuty... no a pri tejto modifikacii je mozne vypustit udernik kedykolvek
da sa zmena na samonabijaci riesit aj inak?
da sa zmena na samonabijaci riesit aj inak?