Snipers ... čo iné ?

sniper68
prispievateľ
Registered for: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa sniper68 »

Ten zaver vyzeral ako Avenger Roedale. Zaujimave je ze aky rozsah kalibrov je mozny iba vymenou hlavne...no urcite menia aj zaver.Puzdro asi ostava...co si neviem predsavit vyhladom k dzkam municie.
inspiring_wescoff

Príspevok od používateľa inspiring_wescoff »

Zaver je ich vlastny urcite tam bude nejaky vymenny bolt face to je pravda, s roedal by som tam podobnost nevidel oproti nemu je o dost robusnejsi...
Skoda ze idu na seriovu vyrobu a custom myslim uz vyrabat nebudu
medonos
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa medonos »

Turbiak k tým optikám z WW II . Ruský PU a rumunský IQR je po mechanickej stránke o triedu vyššie ako nemecké rakúske a české optiky z WWII .
Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

skusenosti z IOR ti rad popise Gunslinger, neviem ci nie 2x reklamoval IOR v priebehu par mesiacov - vysypala sa mu paralaxa alebo co ...
medonos
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa medonos »

Písal som o optike z WW II :D , Čo som mal v pazúroch optiku dedal tak tá je hodne dobrá . IQR používa stavbu tubusu presne takú istú ako cez WW II :shock:
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

nepredajne...hlavne ta verzia bez pazby
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

to som sa tam docital ze je to stary model a ze sa uz nevyraba ja len ci ste to niekto videli v "ackcii" hlavne ta pazba a ci to stalo za tie prachy
cista zvedavost
sniper68
prispievateľ

Mam IOR 4-28x56 na 300 Win.Mag - absolutna spolahlivost.
Nenajdes iny problem vo svete ani na 50BMG.
Guns trafil nejaky divny kus.
inspiring_robinson

Príspevok od používateľa inspiring_robinson »

nech ti navždy dobre slúži
poškuloval som kedysi po IORoch, veľmi sa mi páčili, kým som nevidel článok o spoľahlivosti/poruchovosti a bol som vyliečený...
TURBIAK
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

sniper68: Seervus brat moj :lol: neviem ci som sa zle pozeral ale mal som pocit ze ked som pozrel do tvojho IOR videl som v dolnej casti okulara taky polmesiac...proste akoby s tym sklom nebolo cosi OK . proste nevidel som tam pekne okraje po obvode ,,,v dolnej casti to bolo akesi blbe , asi mi das pozriet najblizsie v senici znova :lol:
sniper68
prispievateľ

musis pozerat triezvy.
sniper68
prispievateľ

Wins: daj sem tu recenziu, som zvedavy...Ak tam bude spomenuty 4-28x56 tak sa nad tam zamyslim...registrujem problemy s inymi modelmi IOR.
Asi som urobil fakt dobre , lebo tento moj kus bol podla manazmentu doladeny k spolahlivosti v zavode Aspon tak mi to pisali v maily.a mozno si dali zalezat lebo to sem islo cez ambasadu...
V kazdom pripade nevylucime problem absolutne... tak ako znie vtip: Odkial sa poznaju majitelia mercedesov? " No zo servisu..."
onevan
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa onevan »

Ten vtip se u nás šíří se značkou VW Tuareg :-) Jinak byl asi minulý rok v časopise Zbraně a náboje (nevím číslo ale četl jsem to) článek od nějakého českého dovozce optiky IOR a reklamoval cca 8 kusů z 10 dodaných. Když mu přišly z reklamace tak reklamovaná závada byla odstraněna ale objevily se nové závady, které tam předtím nebyly.
sniper68
prispievateľ

pozrite US fora, napr snipershide...tam uprednostnuju IOR pred NF...
Napísať odpoveď

Návrat na "Snipers"