Výmena pružiny piestu Slavia 631

friendly_almeida

Výmena pružiny piestu Slavia 631

Príspevok od používateľa friendly_almeida »

Vedel by mi niekto popisať postup prípadne nafotit ho ako sa mení pružina v Slávii 631 ĎAKUJEM
inspiring_germain

Príspevok od používateľa inspiring_germain »

vysrobijes puzdro piestu z pazby asi 5 cm pred poistkou je kelik ktory treba vyrazit a vybrat spust (bacha je tam pruzinka) tesne pred poiskou je take vrubkovane pomocou hasaka to vysrobuj ( bacha moze to povyskocit von kedze pruzina je trocha napruzena) ked to odsrobujes vytiahny to cele von vyber piest pruzinu ( ak mozem odporucit vymen aj tesnenie piestu) vymen pruzinu popripade tesnenie daj to naspet cele to poskladaj :D ...a dufam ze tu nebude za chvilu tema "ako zlozit slaviu 631" :D ..a ak sa ti to zda zlozite tak to daj racej spravit niekomu kto to vie lebo ak to zle zlozis tak ti to v lepsom pripade nebude strielat :D daj si toto http://www.czub.cz/zbrojovka/cz-rozkres ... 1_r_cs.pdf tam mas rozkres :D
ALKAJ
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa ALKAJ »

Pozri, prípadne sa opýtaj tu TU.
friendly_almeida

Ďakujem šráci :) tak pozajtra mi dojde pruzina aj tesnenie hlavne aj piestu tak dufam, ze to pojde :) posielaju mi aj tu sadu JSB uvidime ako to pojde na HHF900 a potom na slavke :)
inspiring_germain

Príspevok od používateľa inspiring_germain »

ake vrucne podakovanie :D
friendly_almeida

:) som strašne rád, že existuje tento portál, je tu strasne vela dobrých a skúsených hláv, ktoré pomáhajú zaciatocníkom ako som napr ja. chodím sem rád stále sa dozvedám nové veci o mojom hobby za co Vám dakujem a hlavne za to ,ze mi pomáhate :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Vzduchovky"