Mieridla Gen3 vs Gen4

fakestring
prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Mieridla Gen3 vs Gen4

Príspevok od používateľa fakestring »

Su mieridla, resp. ich ulozenie zhodne u G17 Gen4 vs G17 Gen3 ?

Doteraz som si myslel, ze nie je dovod, aby boli rozdielne, ale napr. tu:

http://www.topglock.com/item/43061_Trug ... BER_O.aspx

pisu, ze nejake Trugla "does not fit gen4 Glocks". Som zostal v :shock: - doteraz ma ani nenapadlo, ze si treba dat pozor aj na kompatibilitu mieridiel vs Gen4... Neviete o tom niekto nieco blizsie? Znie to dost nelogicky, nikde som zatial nenarazil na info, ze by sa bolo menilo aj ulozenie, ci design mieridiel, ale teraz neviem..
Používateľov profilový obrázok
siver
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa siver »

Pokiaľ viem tak by to malo byť rovnaké. Síce som to nejak neporovnával ale menil som štandartné mieridlá na G17 4.gen za mieridlá WARREN Tactical http://www.warrentactical.com/index.htm a nebol s tým žiadny problém. WARREN nerozlišuje na akú generáciu.
fakestring
prispievateľ

Ja uvazujem o tychto:

http://www.lonewolfdist.com/Detail.aspx ... 58&CAT=112

Nic ma nenepada, v com by by to mohlo viaznut - zaoblenie hran zaverov je tam snad rovnake :?: , resp. sklon hrany drazky pre cielnik.. Co to splietaju na tom Topglocku? :?:
siver
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa siver »

Nevidím, že by tam niekde písali na akú generáciu. Ja by som ich kludne objednal, podľa mňa budú na 100% pasovať.
A ešte jedna poznámočka - rátaj s tým, že na 99,9% budeš musieť použiť pilník na úpravu cielnika aby sa dal nasunúť do drážky ma závere, vyrábajú ho s presahom. Len treba postupovať opatrne aby ti neločkal :wink:
fakestring
prispievateľ

Asi dam zarobit puskarovi :) . Doma by som sa asi nevyhol klepkaniu a ta myslienka sa mi nepaci (aj ked sam Glock vie celkom slusne klepkat.. :)). Podla sprostredkovanych informacii to v BB spravia v jednom puskarstve za 18€, ta polozka zahrna nalisovanie cielnika, namontovanie musky s podlepenim a opticke nastrelenie na 15m. Snad to bude ok. Btw., co vravite na tu cenu? Za kolko to robia inde?
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Za taku cenu ti to spravim i ja.
Alebo ze si to ty i za 15E :-)
Naposledy upravil/-a Rasto v 26 Jan 2011, 18:22, upravené celkom 1 krát.
fakestring
prispievateľ

Dikes Rasto :)

Uz len vymysliet, ako sa dostat zadarmo do Noveho Mesta a naspat :).. Inak, ja ich este nemam ani objednane, ale uz je to spadnutie. Zvazujem, odkial by to bolo najrozumnejsie..
Napísať odpoveď

Návrat na "Dolaďovanie, nastreľovanie zbraní a úpravy"