Nôž a cesta do UK
Myslíš niečo ako J. Hašek - Osudy dobrého vojáka Švejka - diel 2 kapitola 3 Švejkovy příhody v Királyhidě - "... a Mejstřík mu hned jednu hodil, ten se svalil, my už hned chytli íbršvunky, votočili sme si je kolem ruky, aby nám bajonety neulítly, skočili mezi ně, já jsem vykřik: ´Vinnej, nevinnej, berte to po řadě!´a už to šlo jako po másle."Kapo napísal:Ozbrojených cudzincov nemajú radi v žiadnej krajine. A na rozdiel od domáceho to bude pre cudzinca vždy horšie.
A na obranu proti nožu je vhodné vedieť použiť napríklad opasok, alebo nejaké oblečenie. A opasok s prackou je aj riadna zbraň.
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 11 months
Pred rokmi som cestoval autom do UK, vo dverách som mal zasunutú tonfu a v palubnej skrinke mi našli putá a kaser, taký cirkus v Doveri ešte asi nebol, pribehlo 5 imigration officers a preliezli auto, otvorili nádrž v kufri a baterkou v nej hladali drogy a zbrane, no vypatlanci....
Kamarát englishman čo na čakal za plotom sa skoro od smiechu došťal a vykrikoval po tých chudákoch že isto mám aj zbrane pri sebe, no kabaret, uragán môže ísť do riti....
Kamarát englishman čo na čakal za plotom sa skoro od smiechu došťal a vykrikoval po tých chudákoch že isto mám aj zbrane pri sebe, no kabaret, uragán môže ísť do riti....
ziadna. uplne ucelovo idu po komkolvek, kto nosi cokolvek na obranu vlastneho zivota a zdravia.
mam na malej reprezentativnej vzorke britov otestovanu reakciu, na to ked im povies ze mas zbran, su uplne oskovani a nevedia pochopit preco a ako.
na otazku ci je ozbrojeny je odpoved: "si robite srandu? ja som brit"
mam na malej reprezentativnej vzorke britov otestovanu reakciu, na to ked im povies ze mas zbran, su uplne oskovani a nevedia pochopit preco a ako.
na otazku ci je ozbrojeny je odpoved: "si robite srandu? ja som brit"
Presne ako píše Luke. Kamoška tam žije a pracuje v solídnej firme, no keď sa kolegom pochválila fotkami zo strelnice, skoro ich prekotilo. Keď im povedala, že kamarát (= ja) má v držbe zbrane, ktoré oni vidia akurát v akčných filmoch, tak sa pýtali, či patrím k milícii alebo nejakej zločineckej skupine.
Podľa toho, čo som odpozoroval z rôznych reakcií, za Kanálom mnohí trpia štátom pestovanou a médiami podporovanou fóbiou zo zbraní. Kým logicky uvažujúciu človek by vzhľadom na rastúci crime rate čakal skôr tendencie obyvateľstva žiadať zrušenie pätnásť rokov trvajúceho zákazu držania strelných zbraní, tam je opak pravdou a občania podporujú neustále sa sprísňujúce, no očividne neúčinné zákazy.

Podľa toho, čo som odpozoroval z rôznych reakcií, za Kanálom mnohí trpia štátom pestovanou a médiami podporovanou fóbiou zo zbraní. Kým logicky uvažujúciu človek by vzhľadom na rastúci crime rate čakal skôr tendencie obyvateľstva žiadať zrušenie pätnásť rokov trvajúceho zákazu držania strelných zbraní, tam je opak pravdou a občania podporujú neustále sa sprísňujúce, no očividne neúčinné zákazy.
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 11 months
Dohra:
Nebola žiadna, museli pochopiť že som vtedy robil v SBS, a spomenuté prostriedky som denne používal, ponechali mi aj kaser, boli dosť deptaní pokrikovaním a posmeškami od môjho kamaráta cez plot, ten im povedal že ideme k nemu žúrovať a dovolenkovať.
O mnoho horšie som to mal rok pred tým v Dunkirqu, na francúzskej strane, našli mi služobný preukaz a fotky zo súťaže IPSC, to bolo moc aj na frantíkov, ale išiel som bez auta len na loď, takže ma mali prehľadaného rýchlejšie, len meno sbs ky kde som pracoval sa podobalo menu zakázanej francúzskej organizácie z 2. svetovej, ale všetko sa vysvetlilo, navyše som odchádzal s kreditom asi špeciálneho agenta, pretože spoznali na fotke CZ 75 Compact, a vtedy tá zbraň niesla obrovský cveng a tam ju len tak niekto asi vlastniť nemohol.
Nebola žiadna, museli pochopiť že som vtedy robil v SBS, a spomenuté prostriedky som denne používal, ponechali mi aj kaser, boli dosť deptaní pokrikovaním a posmeškami od môjho kamaráta cez plot, ten im povedal že ideme k nemu žúrovať a dovolenkovať.
O mnoho horšie som to mal rok pred tým v Dunkirqu, na francúzskej strane, našli mi služobný preukaz a fotky zo súťaže IPSC, to bolo moc aj na frantíkov, ale išiel som bez auta len na loď, takže ma mali prehľadaného rýchlejšie, len meno sbs ky kde som pracoval sa podobalo menu zakázanej francúzskej organizácie z 2. svetovej, ale všetko sa vysvetlilo, navyše som odchádzal s kreditom asi špeciálneho agenta, pretože spoznali na fotke CZ 75 Compact, a vtedy tá zbraň niesla obrovský cveng a tam ju len tak niekto asi vlastniť nemohol.
-
inspiring_tharp
Tu už ostáva rozum stáť, že akí vypatlanci sú v UK. A potom sa ľudia čudujú, že prečo ma vôbec neláka UK. Toto už nie je normálne. Ale netreba sa báť. Do 20 rokov tam prevezme vládu moslimská "menšina" a potom si snáď uvedomia kam to dotahli s tými ich super bezpečnými zákonmi chrániacimi nevinných ľudí.

Ten Sofyen bol tiež dozaista iba nevinná obeť. Ako tak čítam článo na idnes.cz, spomína sa tam spor o dievča o deň skôr, zranenie iného zmrdka, spor o nadvládu nad nádražím Victoria... Neviem, možno som zlý, ale nejako mi ho nie je ľúto. To samozrejme neospravedlňuje páchateľov.
Berserker, zabudni! Niektorí ľudia nespoznajú pravdu, ani keď sa im v čiernom mundúre a nabitým samopalom prechádza v obývačke. Briti sú totálne a definitívne zblbnutí. Brain-washing urobil svoje...
Berserker, zabudni! Niektorí ľudia nespoznajú pravdu, ani keď sa im v čiernom mundúre a nabitým samopalom prechádza v obývačke. Briti sú totálne a definitívne zblbnutí. Brain-washing urobil svoje...
Mobilní skener dovede detekovat zbraně.
1984 je zrejme dielo vizionára...
1984 je zrejme dielo vizionára...