4.generacia glocku

inspiring_lamport

Príspevok od používateľa inspiring_lamport »

Ahoj, na GLOCKU 4 Gen je na vnútornej strane pažby v mieste, kde sú zaliate predné úchyty záveru na oboch stranách výrobné vady v tom zmysle, že je tam nedostatočné množstvo plastu a je vyditeľný kov úchytov. :?: Toto je výlučne kozmetická vada, ktorá nemá na nič vplyv. :?:
/Aj pehavé kočky sú rozkošné ,použitelné a možno spoľahlivé/. :lol:
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Pehatu kocku by som si dal bez obav. Ale akukolvek zbran s vyrobnou vadou by som reklamoval. Teda ak je jasne, ze je to vyrobna vada. Marfy nepusti a urcite sa to den po zaruke sa to do*ebe.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

BALISTIK napísal:... tiahlo spuste co odistuje blokaciu ma vystupok ako polovicna mala gulka s loziska,zmysel neviem :roll:
Mozno je to uprava, aby Glock nemohol strielat po zlom zoskladani poistky blokacie udernika v rezime full-auto, ako sme to tu uz preberali v konkretnej teme :wink: .
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Dnes som bol u Milatu a ma poslednu seriu, pricom pruzina je 02.
Vzdelal som ho o probleme a hned ratal vynutia na G17 16-17 a G2 20 :-)

Ta zbran nebola ani strielana a uz sa supala umela hmota na zalisovanych prednych kolajnickach :idea: :!:
Yuri the GUN NUT
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Yuri the GUN NUT »

Páni ak môžem otázku k tomu "šúpaniu umelej hmoty" v oblasti zaliatia kolajničiek do rámu zbrane - prečo okolo toho robí každý také caviky? Vadí to nejak pri používaní zbrane? Či nebodaj sa niekomu vylomila kolajnička z rámu? Je to vôbec vec čo stojí za zmienku? Ja som mal Glock 19 3. gen. a trošku sa mi tiež ošúchal v tej oblasti - vystrelených cca 6000 rán. Teraz mám Glock 26 3. gen. a ten má už dvojitú vratnú pružinu napr a nederie sa mi ani v oblasti usadenia pružiny do rámu a na kolajničkách si môžem tiež všimnúť, že sa trošku ošúchali zvnútra ako po nich chodí záver, ale sú napevno a ani náznak problému. Píšem to sem preto, lebo som zvedavý či niekto vôbec mal s tým seriózny problém a nie len "...toto sa mi ošúchalo..."
rado74
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa rado74 »

to supanie nie je problem kolajnicky su zalisovane dostatocne hlboko na to aby nehrozilo vylomenie a spolahlivo plnili svoju funkciu . Treba postrielat nech sa zosupe co ma a orezat tie casti orezavacom a vybavena vec.
Bolo to riesene na viacerych forach a vsade sa zhodli ze na "funkci rostlinaře to nebude mit vliv "
Rasto
expert

Zatial to nema vplyv na funkcnost, ale si zober situaciu, ze chytis noveho Glocka a prve co si vsimnes nie je nadherne prevedenie, ale supiny s ocelovym podkladom :!:
A najhorsie je na tom to, ze Glock ten suvix nepovazuje za vyrobnu vadu, tak ako to bolo s vratnou pruzinou, ale nakoniec ju menil popripade zasielal stazujucim sa zadarmo! (PS nie na SK)
rado74
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa rado74 »

Rasto to mas pravdu ani Glock uz nie je co byvalo ale to je dnes standart ci ?
Keby som dnes mal dat za G cko tolko ako ked som kupoval ja /rok 99 a 25 000 sk tusim/ tak by ma sral kazdy odflaknuty detail.
inspiring_lamport

GLOCK je skrátka o šuchaní, musíš na ňom stále niečo šuchať ,aby mal 2 kg spúšť, šuchať a leštiť .....je to, ako so ženskou tiež sa odmení, keď ju šucháš...
No a výrobca Glocku si tiež šuchol.... :P , čo chcete za tých pár 600 šuchov :?:
inspiring_lamport

Vidim, že zima sa vrátila a zamrzla aj 4 generácia Glockárov.
Ja som si objednal predĺžený vypúšťač zásobníka, 3 zásobník na 19 nábojov,
a iné drobnosti je to odlišné ako u G 3.
Trochu leštím , suším a teším sa na jarnú ofenzívu.... tá 4 gen fakt sedí v ruke :shock:
eager_chaum

Príspevok od používateľa eager_chaum »

....a ja som si kúpil tv, ps3 a pätnásť hier ku tomu hehehehe
mimochodom, predajňa na KVP v KE stojí za pozornosť, kúpite tam S&B za 9,70 približne, pričom ku tomu Vám ešte pri väčšom odbere (rozumej zo dve, tri krabičky) poskytne zľavu 10%
ja som kupoval v poľvovníctve na Kováčskej ul. a tam to bolo po zľave za 10...... sila!
aby som upresnil - 9mm luger do G19
Rasto
expert

Gen IV vs gen III a nahradne diely, tak jedine co sa neda spatne pouzit je:
vratna pruzina
domcek spuste
vypustac zasobnika

O hlavni, zavere a tele zbrane sa bavit nebudeme to je samozrejme.
Inac vsetky ostatne ND su pouzitelne z gen III.
fakestring
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa fakestring »

Vdaka Rasto,

to je uzitocna informacia. Ak chapem spravne, tak odlisnosti v zaveroch suvisia len s dvojitou vratnou pruzinou u Gen4?
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

gunslinger pisal do ineho otpicu, ze prve glocky gen4 mali to rebrovanie na zavere v inom tvare ako normalne vertikalne, bolo v tvare dopredu smerujucich lomennych sipok, z toho dovodu, by to napr. do konverzie nesadlo, lebo by sa o to rebrovanie nechytili suciastky.
inspiring_lamport

Ahoj strelci 4. generácie. :!:
Predížený vypúšťač zásobníku na 4. gen. ešte glock nevyrába.
Podobný problém ako s vypúšťačom pre ľavákov.
Zásobík na 4.gen 19 rán tiež podražel :?:
S 3.gen pasuje len pre praváka. Pre ľaváka nemá 2. zárez.
Náhradný čap gripov tiež ešte nemajú na sklade :shock:

No za luxus né ND sa platí..... :lol:
Naposledy upravil/-a inspiring_lamport v 05 Feb 2011, 17:48, upravené celkom 1 krát.
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"