V ČR ide armáda meniť samopaly

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
erebos
expert
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa erebos »

agger napísal:Popri tejto akvizicii sa nakupuju aj nove Scorpiony EVO

No neuveris ale minuly tyzden na APZ prave testovali nove skorpiony... A boli zdeseni... Ja nedokazem pochopit ked nejaka fabrika toto pusti ako prezentacnu zbran...Ergonomia, spracovanie a.t.d. Oni si myslia, ze ked to olepia listami a nafotia to s kolimatorom tak z toho kazdy odpadne.
Ale to nikoho nezaujima, lebo tu niekto vytvoril v ludoch dojem, ze skorpion bol najlepsim samopalom na svete.... Pytam sa preco?? Ved vz.61 ma uplne nevhodny naboj, otrasnu ergonomiu, malu kapacitu zasobnika, to puzdro.. Skuste to pouzit v stresovej sytuacii so spotenymi rukami. Vyhody ako strelba z uzavreteho zaveru a celkova mala hmotnost to nemozu vyvazit - to uz radsej poriadnu pistol s 5" hlavnou.

Ja nechapem odkial sa tu v ludoch bere ten nazor, ze produkcia CZ je niecim vynimocna - resp. ze je to top na svete. Ak boli v minulosti na priemernej urovni tak teraz ich povazujem za podpriemer a velkou konkurenciou su pre nich aj taki Turci. Bohuzial predpokladam, ze minimalna znalost z oboru zbrani a streliva ktoru mozme videt u Lipsica + horeuvedene famy okolo Skorpionu + korupcia sprevadzajuca tendre CZ ho predurcuju ako horuceho favorita....
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"