Začiatok SAOS-IDPA 2011
-
inspiring_wu
Otázka na tých, ktorí sa 19.2. v ZA nezúčastnili: Pretek síce nebol zverejnený vo WFC kalendári, ale myslím, že bola dostatočná príležitosť oboznámiť sa vopred o konaní prvého kola SAOS. Z toho dôvodu by som rád zaradil výsledky na tomto preteku do Ligy WFC a Ligy WFC družstiev. Ak má niekto námietky, tak sa mi ozvite. ak nie, tak aj pre budúcnosť budú preteky pod hlavičkou SAOS zaradené do seriálu WFC. ďakujem a gratulujem víťazom 
- Igoca
- častý prispievateľ
- Registered for: 17 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
V sobotu 19. 2. 2011 sa začala liga SAOS-WFC, so slušným počtom 28 súťažiaciach. Strieľalo sa 8 situácií. Počasie klasicky februárové. Teplota okolo -2 až - 4° pod nulou sprevádzaných nepríjemným vetro od vody.
Pretek sa páčil, situácie boli dobré. Strieľanie z auta nová skúsenosť. Podľa ohlasov od našich Liptovských Búchačov to bol pekný pretek.
Až na to, že Rišo a Drago zabudli vykúriť strelnicu
Takže zima ako v prdeli, ale dobrá atmosféra a pekné stage

Dnes som sa rozprával s Rišom Polákom prezidentom SAOS Slovenska a preteky IDPA budú mať názov IDPA WFC, takže máme ďaľšiu možnosť skúsiť novú disciplínu, ktorá nám pomôže v streleckom raste.
Pretek sa páčil, situácie boli dobré. Strieľanie z auta nová skúsenosť. Podľa ohlasov od našich Liptovských Búchačov to bol pekný pretek.
Až na to, že Rišo a Drago zabudli vykúriť strelnicu

Dnes som sa rozprával s Rišom Polákom prezidentom SAOS Slovenska a preteky IDPA budú mať názov IDPA WFC, takže máme ďaľšiu možnosť skúsiť novú disciplínu, ktorá nám pomôže v streleckom raste.
Naposledy upravil/-a Igoca v 22 Feb 2011, 11:58, upravené celkom 2 krát.
-
inspiring_tharp
-
inspiring_mirzakhani
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 5 months
To ma teší, že ťa to teší
V aute pravou rukou si ma veru dala (*), a to je len dobre. Aby som náhodou nezpyšnel
Inak ten výsledok ma dosť prekvapil, pocit bol skôr opačný.
Teda strieľalo sa mi dobre, v pohodičke, s radosťou, ale nevsadil by som si na seba, že budem v prvej päťke. A vidíš ho...
Ono na takých blízkych a málo ranových stejdžoch sa handicap subkompaktov dosť zmenšuje.
Igorko mal nakoniec pravdu, bude z neho tuším druhý Nostradamus
(*) Doplňujúca poznámka pre prítomných chlípnikov - na stejdži, páni, na stejdži

V aute pravou rukou si ma veru dala (*), a to je len dobre. Aby som náhodou nezpyšnel
Inak ten výsledok ma dosť prekvapil, pocit bol skôr opačný.
Teda strieľalo sa mi dobre, v pohodičke, s radosťou, ale nevsadil by som si na seba, že budem v prvej päťke. A vidíš ho...
Ono na takých blízkych a málo ranových stejdžoch sa handicap subkompaktov dosť zmenšuje.
Igorko mal nakoniec pravdu, bude z neho tuším druhý Nostradamus
igoca napísal:vyrobí nás plasťák GL26
(*) Doplňujúca poznámka pre prítomných chlípnikov - na stejdži, páni, na stejdži
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 5 months
2. kolo ligy SAOS-WFC sa koná tradične v Žiline v sobotu 16.4.2011.
-
inspiring_tharp
-
inspiring_wu