4.generacia glocku
-
inspiring_shannon
-
inspiring_lamport
Este by som sa Vas chcel opytat,pri zlozenej zbrani G17.4.gen mi trosku vycnieva ta plastova tycinka na ktorej je vratna pruzinka,to kruzko na konci tycinky ma riadnu sparu,ked dam dole zaver tak je pekne zapadnute,nasadim zaver na telo pistole a zase vycnieva,ja viem,asi sa pytam somariny,no dnes som si kupil toho gloka,este som z neho nestrielal a asi si vsimam somariny a to vsetko pojde do uzadia ked z neho zacnem strielat,bude ma zaujimat jedine,bezproblemova strelba a zasahy na terci.
-
inspiring_pascal
Neviem, ci je to blbost, alebo nie...ale dnes po cisteni mi to trci tiez o dost viac von nez doteraz, a nie je to ani vycentrovane. Hned som to znova rozobral, pozorne poskaladal, a to same.Mam svoju G17 4G asi 4 mesiace, ale doteraz som si to nevsimol. (A mam taky pocit, ze skrabance na spodnej casti hlavne tam tiez neboli.)
Tak,uz som pokrstil svojho glocka 17.4.gen.nemam s nim najmensi problem,ta tycinka ma uz netrapi,nema to na nic vpliv,osuchany plast z dnuka pri prvej vodiacej kolajnicke-ani skrabancek navyse,mam pocit,ze to vybrusili nejakym nastrojom vo vyrobe aby to nejak scentrovali lebo to asi nevedia presne zalisovat,nieje to fer od firmy Glock lebo o tom vie a sere na zakaznikov,cerpa so slavy vybudovanej v minulosti ale zo zbranou som velmi spokojny,ide na stred jak svina,je lahka na nosenie,kapacitu ma vybornu a neseklo mi to ani raz.Skratka spolah,a ked sa aj vyskytnu nejake skrabance,je to nastroj,tak to aj berem,hlavne,ze funguje.
-
inspiring_chandrasekhar
Ahoj.Tak uz som aj ja cerstvim majitelom Glock 17 4 Gen.Mal som najprv CZ 75 potom Berettu 92 a teraz mam uz len Gločika.
Bol som ho samozrejme v den kupi hned aj oskusat a som max max spokojni,ide lahko,ide na stred ked ho mam pri sebe tak ani neviem ze ho mam akurat ze mi dere ruku ked ide zaver pri vystrele dozadu ale pri mojich Paprcach je to normal.ň
urcite budem v najblizsej dobe navstevovat Strelnicu TT na Agatovej a ked bude pekne pocko tak Stupavu a tiez chcem vyskusat Zohor.
Bol som ho samozrejme v den kupi hned aj oskusat a som max max spokojni,ide lahko,ide na stred ked ho mam pri sebe tak ani neviem ze ho mam akurat ze mi dere ruku ked ide zaver pri vystrele dozadu ale pri mojich Paprcach je to normal.ň
urcite budem v najblizsej dobe navstevovat Strelnicu TT na Agatovej a ked bude pekne pocko tak Stupavu a tiez chcem vyskusat Zohor.
-
inspiring_lederberg
RAMZES...
Nie je to zrovna najkrajsie ale ucel to splni.
http://www.alliancze.cz/glocktail-ochra ... k/d-70201/
Nie je to zrovna najkrajsie ale ucel to splni.
http://www.alliancze.cz/glocktail-ochra ... k/d-70201/
-
inspiring_kepler
Mal som podobny problem,tuto sezonu idem strielat s Glockom,po prechode s CZ som mal aj ja krvavu ruku od zaveru.Ale pri spravnom uchope,nasuseni je to o.k.Dokonca glock gen.4 sedi uzasne,je tam hlbši uchop.Kedze som skulil po bobraku a ked som zbadal ake su to blbosti a dost drahe vykaslal som sa nan 
-
inspiring_chandrasekhar
noacoak:Dakujem a vyzera to dobre celkom ale ta cena je dost vysoka za kus plastu.
Kamarat mi poradil maj zo sebou kus leukoplastu a zalep si to a mas pokoj tak vyskusam.
Mam tam teraz nasadeni ten chrbat velkosti L tak ho dam dole a vyskusam tak co to spravi.
Hej Glock 4 gen.mi sedi v ruke ovela lepsie ako 3 gen.
Co uz ked mam ruky jak Yeti
)
Kamarat mi poradil maj zo sebou kus leukoplastu a zalep si to a mas pokoj tak vyskusam.
Mam tam teraz nasadeni ten chrbat velkosti L tak ho dam dole a vyskusam tak co to spravi.
Hej Glock 4 gen.mi sedi v ruke ovela lepsie ako 3 gen.
Co uz ked mam ruky jak Yeti
-
inspiring_payne
-
inspiring_satoshi
Tak sme sa dockali.
Glockmeister nam konecne vyrobil zaslepku do pazby aj na 4. generaciu.
alebo priamo
Glockmeister nam konecne vyrobil zaslepku do pazby aj na 4. generaciu.
Kód: Vybrať všetko
http://www.glockshop.cz/product_info.php?cPath=59_60&products_id=362Kód: Vybrať všetko
http://www.glockmeister.com/Glockmeister-Grip-Plug-for-Full-Size-Compact-Gen-4-GLOCKS/productinfo/BCIG4/