Podnikateľ strieľal po zlodejoch brokovnicou...
-
mototechna
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
-
mototechna
- častý prispievateľ
To si myslel i cesky majitel druhotnych surovin
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/m ... 6-let.html
Samozrejme tam boli ine okolnosti.
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/m ... 6-let.html
Samozrejme tam boli ine okolnosti.
.taaak keby len kurna zavolal na 158 ze niekto kradne a dal varovny vystrelmototechna napísal:No - tiež si myslím, že keby okamžite nahlásil použitie zbrane, ihneď zalarmoval políciu a nahlásil to (aj použitie, aj zlodejinu), tak z toho nemusel mať nič...
-
inspiring_kepler
Fakt cudne, strielam po zlodejoch a nezavolam PZ. Ved to je akoby som im nahral na smec.
A ten pripad z Ceska, tak dotycny to pravdepodobne prehnal. Tretiu ranu uz musel nabit znovu takze tam nejaky reakcny cas na rozmyslenie prevdepodobne uz bol ale to je len dohad. A to ze najprv prekladal ukradnuty tovar mu tiez nepomohlo na sude. Prepokladam ze to boli asi indiani a bol uz na nich predpojaty, kto by ale nebol pravda
.
A ten pripad z Ceska, tak dotycny to pravdepodobne prehnal. Tretiu ranu uz musel nabit znovu takze tam nejaky reakcny cas na rozmyslenie prevdepodobne uz bol ale to je len dohad. A to ze najprv prekladal ukradnuty tovar mu tiez nepomohlo na sude. Prepokladam ze to boli asi indiani a bol uz na nich predpojaty, kto by ale nebol pravda
-
inspiring_raman
-
mototechna
- častý prispievateľ
komédia je, že mu to vraj boli švagrovci... Ostalo to v rodine
No a v tých čechách - už len za neposkytnutie prvej pomoci... Jeho reakcia bola neprimeraná, ale ktovie aké boli okolnosti, ak sa mu to stávalo často (tie zlodejiny) a mali v tom prsty Magneti (to sú tí čierni, čo sa na nich lepí všetko železo), tak sa nečudujem že mu rupli nervy. Ale na týchto príkladoch je krásne vidno že žijeme v štáte, ktorý chráni zlodejov, a brániaci sa človek má len minimum možností na svoju obhajobu...
Krasny priklad toho ako sa clovek dostane do pruseru vdaka svojej blbosti a neznalosti.
Pokial viem tak to bola brokovnica a cele sa to prevalilo s odstupom niekolko hodin. Moja obrana by sa obmedzila na : "ja som nestrielal", vycistim zbran, odstranim oblecenie so splodinami a zasadne nevypovedam bez advokata. Nech dokazuju ze broky vysli z mojej zbrane, nech dokazuju, ze moja zbran vystrelila...
Nic to nemeni na fakte, ze tento sku....y stat chrani grazlov a stiha obcana co si brani majetok.
Pokial viem tak to bola brokovnica a cele sa to prevalilo s odstupom niekolko hodin. Moja obrana by sa obmedzila na : "ja som nestrielal", vycistim zbran, odstranim oblecenie so splodinami a zasadne nevypovedam bez advokata. Nech dokazuju ze broky vysli z mojej zbrane, nech dokazuju, ze moja zbran vystrelila...
Nic to nemeni na fakte, ze tento sku....y stat chrani grazlov a stiha obcana co si brani majetok.
Pochopil som to rovnako ako telra, že dvaja pachoši medzi sebou boli švagrovci.
K veci: Nie nadarmo je zákonom ustanovená povinnosť nahlásiť použitie strelnej zbrane. Viem si dosť dobre predstaviť, ako by sa tým zmenila jeho situácia. Už len to, že by polícia hľadala páchateľov krádeže, ktorých vyplašil streľbou a nie naopak. Teda, že po priznaní sa postreleného páchateľa krádeže začala polícia hľadať páchateľa ublíženia na zdraví...
K veci: Nie nadarmo je zákonom ustanovená povinnosť nahlásiť použitie strelnej zbrane. Viem si dosť dobre predstaviť, ako by sa tým zmenila jeho situácia. Už len to, že by polícia hľadala páchateľov krádeže, ktorých vyplašil streľbou a nie naopak. Teda, že po priznaní sa postreleného páchateľa krádeže začala polícia hľadať páchateľa ublíženia na zdraví...
-
inspiring_panini
erebos: zdrž sa prosím ťa návodov, ako by si sa vyvliekal z použitia zbrane.
Kusé informácie z médií sú jedna vec a skutočné fakty vec druhá.
Info z polic.kruhov : strelec reagoval na signál z alarmu na mobil a pri kontrole domu vraj vyrušil zlodejov (dve "známe "firmy)- vraj strelec a zlodej neboli rodina.
Strelec nenahlásil použitie zbrane ,neprivolal a neposkytol pomoc.
Kusé informácie z médií sú jedna vec a skutočné fakty vec druhá.
Info z polic.kruhov : strelec reagoval na signál z alarmu na mobil a pri kontrole domu vraj vyrušil zlodejov (dve "známe "firmy)- vraj strelec a zlodej neboli rodina.
Strelec nenahlásil použitie zbrane ,neprivolal a neposkytol pomoc.
ak vychazam ze to bolo ako to prezentovali v spravach: toto je teda bananistan. za branenie majetku hrozi vyssi trest ako ty dvaja zlodeji..
to ze nenahlasil pouzitie zbrane by v tomto pripade malo byt max. na pokutu (udajne tvrdil ze nevedel ze niekoho zranil). chlapik co maka, plati dane a chrani si majetok bude mozno v base a ti dvaja budu veselo corovat dalej.
toto ked takto bude pokracovat bude sa clovek bat branit. nechapem aj vysetrovatelov, prokuratoraze im zo svojej roboty nieje na nic, ak chcu v tomto majitela skladu obvinit. darmo zakon je zakon..aj ked je zly.
to ze nenahlasil pouzitie zbrane by v tomto pripade malo byt max. na pokutu (udajne tvrdil ze nevedel ze niekoho zranil). chlapik co maka, plati dane a chrani si majetok bude mozno v base a ti dvaja budu veselo corovat dalej.
toto ked takto bude pokracovat bude sa clovek bat branit. nechapem aj vysetrovatelov, prokuratoraze im zo svojej roboty nieje na nic, ak chcu v tomto majitela skladu obvinit. darmo zakon je zakon..aj ked je zly.