Glock 17 vs Beretta 92 FS

Používateľov profilový obrázok
neo250
občasný prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Glock 17 vs Beretta 92 FS

Príspevok od používateľa neo250 »

Ludia oplatí sa mi vymeniť Berettu 92 FS za Glocka 17 :roll: ??? Dik za všetky názory :)
eager_rhodes

Príspevok od používateľa eager_rhodes »

Preco menit, nechaj si oba tak ako ja :D
neo250
občasný prispievateľ

problém je v tom, že momentálne nemám keš na to aby som si kúpil Glocka :|
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Riesil som podobny problem,teraz som sa vratil po dvoch rokoch ku glocku.Berettu som nemal,nemoze sudit.Ale glock je u mna univerzalnejsi,pohotovejši,dlho vydrzi.Laby nemam ako slon takze ked ho dobre chytim uz mi aj sedí :lol: Nebudes sklamany,tiez sa nerad vzdavam byvalej zbrane ale co uz,mat ju len ze mať :roll:
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

:D
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 10 Feb 2012, 17:57, upravené celkom 1 krát.
BALISTIK
moderátor

Ako ma dražky :twisted: aj olovo to bere :wink: ved uz su same EPRX,teflon,med.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

:D
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 10 Feb 2012, 17:56, upravené celkom 1 krát.
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

neo250: Ak mas namiesto dlani tlapy (ako ja :lol: tak ti aj Gen4 Glock17ka s tym najvacsim chrbtom rukovate bude v porovnani s berettou prilis maly... :roll: A aj ked uzitkova hodnota Glocku je asi vyssia (je to 'univerzalnejsia' a vo vseobecnosti spolahlivejsia zbran), beretta ma taku tu svoju prijemnu ergonomiu a sklon rukovate na ktory sa podla mna Glock nechyta. Kolem a kolem, pokial si mal moznost s Glockom si intenzivne zastrielat a pozdava sa ti viac nez beretta, neni nad cim premyslat. Ale pokial sa ti Glock len paci alebo sa ti zda byt 'lepsi' na zaklade x charakteristik, berettu nepredavaj a pockaj az dosporis na glocka, a aspon nejaky cas maj obidve (aby si ich mohol naozaj objektivne porovnat).

Drzim palce pri vybere!

Gunslinger
neo250
občasný prispievateľ

S Glockom som strávil 7 dní. Pri streľbe s glockom mi pripadala byť oproti Berette športovejšia a ako aj BALISTIK písal tak aj pohotovejšia. Asi dám na Vás a vymením ju aj ked opúšťať svoju zbraň je nepríjemné :cry: :P
BALISTIK
moderátor

Tiez furt menim zbrane,taraz sa vzivam s glockom,neboj po 500ranach ho mas v ruke. :wink:
friendly_solomon

Príspevok od používateľa friendly_solomon »

Niekomu sa zacnelo nosatej holky. :D

Mám Glock 17 3gen. Na Berette mi vadila spúšť, spúšťa dosť vzadu a má malý prepad. Ale to je aj vec zvyku. Idem cestou došporenia a potom bude 1911. Glock si nechám.
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"