Ares pohár 2011
-
inspiring_wu
namiesto toho, aby sme si tu vypisovali litánie, stačilo na začiatku urobiť jedno - Prepáčte, vznikol omyl v článku bla bla bla... ale to chce asi tie gule, ktoré si tu spomínal v niektorom z predošlých príspevkoch. Inak je to už vysvetlené a nebyť toho, že som si hneď v tom článku neprečítal o neúčasti SADSkárov, asi by som si pozrel aj propozície. Želám s organizáciou a vecami okolo veľa šťastia a spokojných ľudí. HOWK
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 5 months
Marek, nebudme jesitni.... ked otvoris stranku ares klubu, hned v uvode mas propozicie, kde su podmienky preteku. Sads sa tam nespomina. Ak sa budes hrabat na stranke, najdes tam staru informaciu o sapse....
Keby to bolo naopak, pochopim tvoj argument, ale kto neprecita propzicie v uvode ale ide hned do jadra stranky nieco tam hladat? Zastrielali sme si, pretek sa podaril. Nabuduce by mohlo menej fukat
Keby to bolo naopak, pochopim tvoj argument, ale kto neprecita propzicie v uvode ale ide hned do jadra stranky nieco tam hladat? Zastrielali sme si, pretek sa podaril. Nabuduce by mohlo menej fukat
- pištoľníčka
- prispievateľ
neviem ako ares, ale ja som ohnive znamenie, hneva ma ked niekto rype len aby rypal. Sak ked si chcem strelit, tak sa opytam, pridem, ked nechcem, naco rypem. A rozculovat sa ze niekto(klub) zmenil nazor (podla mna k lepsiemu) prznit klub za to ze spravil pozitivnu zmenu, ze ale pred rokom to bolo inak a zle? Ved teraz je to inak a dobre. Vsetci sme jesitni, ja tiez
-
inspiring_hamilton
... ja som si teda tú prácu dala a našla, presne to, čo teraz dementujete!
Ares pohár 2011 I.kolo
19.02.2011 08:42
STRELECKÝ ŠPORTOVÝ KLUB ARES
Poriada 1.kolo Ares pohár 2011
Kedy: 06.03.2011 o 9.3o hod
9.00-9.20prezentácia
Kde: Strelnica/Zväzarm/ LUDANICE
Počet parkúrov : 5 jednoduché ARES 2011 1.kolo.doc (227,5 kB)
Minimálny počet rán : 68
Zbraň: krátka guľová, puzdro opaskové na zbraň povinné
Štartovné : 5eur člen SŠK ARES, 7eur ostatní
Súťaž je určená iba pre neregistrovaných v SAPS,registrovaní môžu strieľať bez možnosti cekového vyhodnotenia.
Kaliber,hodnotenie: podľa pravidiel športovej situačnej streľby
Každý návštevník strelnice musí mať po zahájení ochranu zraku a sluchu !!!!
Zo zbraňou je zakázaná akákoľvek manipulácia na strelnici !!!!!
Zvýraznila som to, čo akože nie je pravda, ale je to napísané! Ale ešte vo februári klub deklaroval, že v SAPS ( SADS po novom) registrovaní nebudú vyhodnotení- takže také boli propozície a nechápem prečo tí čo to napísali si nestoja za slovom alebo minimálne to neprepísali pre záujemcov alebo neinformovali hovorcu....
alebo nájdete: http://aresklub.webnode.sk/news/ares-pohar-2011-i-kolo/
... toto nie je rýpanie a Marek - bbpd- veď Dušan aj kvôli ( nepíše sa kvôly ! to kvôli tej požiadavke na gramatiku
) tomu žiadal, aby nebol vo vyhodnotení WFC - že vo WFC hodnotení by mali byť len neregistrovaní strelci ..... možno si ktosi ešte spomenie ..... 
<edit yarco> Kvôli prehľadnosti som z príspevku vyhodil prázdne riadky.
Ares pohár 2011 I.kolo
19.02.2011 08:42
STRELECKÝ ŠPORTOVÝ KLUB ARES
Poriada 1.kolo Ares pohár 2011
Kedy: 06.03.2011 o 9.3o hod
9.00-9.20prezentácia
Kde: Strelnica/Zväzarm/ LUDANICE
Počet parkúrov : 5 jednoduché ARES 2011 1.kolo.doc (227,5 kB)
Minimálny počet rán : 68
Zbraň: krátka guľová, puzdro opaskové na zbraň povinné
Štartovné : 5eur člen SŠK ARES, 7eur ostatní
Súťaž je určená iba pre neregistrovaných v SAPS,registrovaní môžu strieľať bez možnosti cekového vyhodnotenia.
Kaliber,hodnotenie: podľa pravidiel športovej situačnej streľby
Každý návštevník strelnice musí mať po zahájení ochranu zraku a sluchu !!!!
Zo zbraňou je zakázaná akákoľvek manipulácia na strelnici !!!!!
Zvýraznila som to, čo akože nie je pravda, ale je to napísané! Ale ešte vo februári klub deklaroval, že v SAPS ( SADS po novom) registrovaní nebudú vyhodnotení- takže také boli propozície a nechápem prečo tí čo to napísali si nestoja za slovom alebo minimálne to neprepísali pre záujemcov alebo neinformovali hovorcu....
alebo nájdete: http://aresklub.webnode.sk/news/ares-pohar-2011-i-kolo/
... toto nie je rýpanie a Marek - bbpd- veď Dušan aj kvôli ( nepíše sa kvôly ! to kvôli tej požiadavke na gramatiku
<edit yarco> Kvôli prehľadnosti som z príspevku vyhodil prázdne riadky.
- pištoľníčka
- prispievateľ
Bionda, to asi patrilo mne....tak reagujem, ja nie som hovorca. Ares klub už svojho času hovorkyňu mal, možno si ktosi ešte spomenie...Ja som informovala o našej klubovej súťaži. Že sa do toho zamiešalo pár ...jedincov, ktorí nemajú šajnu čo ako je...klub nie je zodpovedný za názor jednotlivých členov, všetci sme dospelí a svojprávni.Bionda napísal:... minimálne to neprepísali pre záujemcov alebo neinformovali hovorcu....![]()
Ako si správne podotkla, v roku 2010 mal klub pravidlo, že SA!P!S registrovaní neboli UMIESTNENÍ. Vyhodnotení boli vždy, akurát že sa neumiestnili medzi ostatnými, ale boli im priznané body ktoré dosiahli, možno si si mala dať aj tú prácu a dohľadať si aj to. Možno si ktosi ešte spomenie ako pár TOP strelcov prišlo na malú amatérsku súťaž kde boli hodnotné vecné ceny, nehanbili sa vyprášiť tam začínajúcich strelcov, pobrať ceny a o týždeň už kopali svoju prvú ligu. Možno tomuto malo to pravidlo v roku 2010 zabrániť, neviem. Možno preto šport pozná kategórie, aby bol fair.
Ľudia menia názory, písať kto kvoli čomu čo urobil alebo povedal sa mi zdá prisilné. Nebuď domýšľavá a nepíš za iných dôvody ich konania. V r 2010 si sa zúčastňovala Ares kluboviek a obhajovala si pravidlo klubu, že SAPS nie, možno si niekto ešte spomenie. Tento rok si sa nezúčastnila a zase sa ti nejako nepáči že Ares klub zmenil názor a hovorí SADSu áno. Aj ty si našla starú zmienku o SA!P!Se. Super, ale SA!P!S neexistuje. Dušan sa za klub vyjadril ako to je v r 2011 ale asi to nestačí. Ja osobne k tomu už neviem čo povedať, iba by som sa rozčúlila.Bionda napísal:... toto nie je rýpanie a Marek - bbpd- veď Dušan aj kvôli ( nepíše sa kvôly ! to kvôli tej požiadavke na gramatiku) tomu žiadal, aby nebol vo vyhodnotení WFC - že vo WFC hodnotení by mali byť len neregistrovaní strelci ..... možno si ktosi ešte spomenie .....
( a kvoli požiadavke na gramatiku: vo svojich príspevkoch zvykneš veľmi voľne narábať s čiarkami, to skôr sťažuje pochopenie textu než hrubka v príslovke, toto nie je rýpanie, ale priateľská rada
Myslel som, že sem nič nenapíšem, ale ....
Silvia prosím ťa už s tým prestaň. Niekto u vás nemá gule a potrebuje asi obhajcu (lebo hovorcom vraj nie si). Myslím, že väčšine webforákov je ARES CUP ukradnutý (podľa účasti sa domnievam).
A ak hovoríš o klubovej súťaži, tak na to ani neviem reagovať. Klubová súťaž má byť pre členov klubu, propagovať ju na webfore je potom viac ako čudné, rovnako ako od svojich členov brať štartovné. My v Tekove máme okrem ligy niekoľko klubových súťaží ktoré tu neprezentujeme, nevyberáme štartovné od našich členov a podobne. Alebo ťa nikto iný nechápe? Ja osobne poznám (poznal som) zásady a postoj vášho predsedu ku SAPS (dnes SADS), ale podľa toho čo je u vás dnes je to diametrálne odlišné, ale to je už jedno. Takže ručná brzda a v pohode si strieľajte váš "klubový" pretek.
A tú story o vystúpení členov SAPS kvôli vecným cenám a následnom vstúpení späť máš od Dušana rovnako ako ja! Je to už trápne.
Silvia prosím ťa už s tým prestaň. Niekto u vás nemá gule a potrebuje asi obhajcu (lebo hovorcom vraj nie si). Myslím, že väčšine webforákov je ARES CUP ukradnutý (podľa účasti sa domnievam).
A ak hovoríš o klubovej súťaži, tak na to ani neviem reagovať. Klubová súťaž má byť pre členov klubu, propagovať ju na webfore je potom viac ako čudné, rovnako ako od svojich členov brať štartovné. My v Tekove máme okrem ligy niekoľko klubových súťaží ktoré tu neprezentujeme, nevyberáme štartovné od našich členov a podobne. Alebo ťa nikto iný nechápe? Ja osobne poznám (poznal som) zásady a postoj vášho predsedu ku SAPS (dnes SADS), ale podľa toho čo je u vás dnes je to diametrálne odlišné, ale to je už jedno. Takže ručná brzda a v pohode si strieľajte váš "klubový" pretek.
A tú story o vystúpení členov SAPS kvôli vecným cenám a následnom vstúpení späť máš od Dušana rovnako ako ja! Je to už trápne.
-
inspiring_hamilton
Nechcela som reagovať, ale Tvoje nedostatky z gramatiky mi proste nedajú:pištoľníčka napísal:Bionda, to asi patrilo mne....tak reagujem, ja nie som hovorca. Ares klub už svojho času hovorkyňu mal, možno si ktosi ešte spomenie...Ja som informovala o našej klubovej súťaži. Že sa do toho zamiešalo pár ...jedincov, ktorí nemajú šajnu čo ako je...klub nie je zodpovedný za názor jednotlivých členov, všetci sme dospelí a svojprávni.Bionda napísal:... minimálne to neprepísali pre záujemcov alebo neinformovali hovorcu....![]()
Ako si správne podotkla, v roku 2010 mal klub pravidlo, že SA!P!S registrovaní neboli UMIESTNENÍ. Vyhodnotení boli vždy, akurát že sa neumiestnili medzi ostatnými, ale boli im priznané body ktoré dosiahli, možno si si mala dať aj tú prácu a dohľadať si aj to. Možno si ktosi ešte spomenie ako pár TOP strelcov prišlo na malú amatérsku súťaž kde boli hodnotné vecné ceny, nehanbili sa vyprášiť tam začínajúcich strelcov, pobrať ceny a o týždeň už kopali svoju prvú ligu. Možno tomuto malo to pravidlo v roku 2010 zabrániť, neviem. Možno preto šport pozná kategórie, aby bol fair.
Ľudia menia názory, písať kto kvoli čomu čo urobil alebo povedal sa mi zdá prisilné. Nebuď domýšľavá a nepíš za iných dôvody ich konania. V r 2010 si sa zúčastňovala Ares kluboviek a obhajovala si pravidlo klubu, že SAPS nie, možno si niekto ešte spomenie. Tento rok si sa nezúčastnila a zase sa ti nejako nepáči že Ares klub zmenil názor a hovorí SADSu áno. Aj ty si našla starú zmienku o SA!P!Se. Super, ale SA!P!S neexistuje. Dušan sa za klub vyjadril ako to je v r 2011 ale asi to nestačí. Ja osobne k tomu už neviem čo povedať, iba by som sa rozčúlila.Bionda napísal:... toto nie je rýpanie a Marek - bbpd- veď Dušan aj kvôli ( nepíše sa kvôly ! to kvôli tej požiadavke na gramatiku) tomu žiadal, aby nebol vo vyhodnotení WFC - že vo WFC hodnotení by mali byť len neregistrovaní strelci ..... možno si ktosi ešte spomenie .....
( a kvoli požiadavke na gramatiku: vo svojich príspevkoch zvykneš veľmi voľne narábať s čiarkami, to skôr sťažuje pochopenie textu než hrubka v príslovke, toto nie je rýpanie, ale priateľská rada)
príslovky- adverbiá sú plnovýznamové slová , zatiaľ čo kvôli je predložka ! viaže sa s datívom
Mýliš si dojem s pojmom. Ja som komunikovala ako Ty a ak nie si Ty ,nebola som ani ja
Ja som napísala fakty a vôbec sa tu nemienim s osobou, o ktorej Dušan nie raz hovoril dosť špatne a nie veľmi lichotivo, viesť debatu a nič čo som napísala na názor prezentovaný Hajrom nemám z vlastnej hlavy- mám ešte PM- ky od menovaného a čerpala som z nich
....a to je všetko do tejto témy ......
Nemám skúsenosť, ako to chodí v zahraničných streleckých komunitách.
Tu išlo o spor konkrétnych ľudí ohľadne konkrétnej veci, nemá význam to hneď zovšeobecňovať na celoslovenskú úroveň.
Shot - chápem podstatu toho povzdychu, ale prosím, neoživujme tu bezdôvodne skoro po mesiaci ješitnú a osobnú hádkodebatu, ktorá musela byť ukončená až zásahom moda.
Držme sa témy - "Ares pohár 2011".
Ďakujem.
Tu išlo o spor konkrétnych ľudí ohľadne konkrétnej veci, nemá význam to hneď zovšeobecňovať na celoslovenskú úroveň.
Shot - chápem podstatu toho povzdychu, ale prosím, neoživujme tu bezdôvodne skoro po mesiaci ješitnú a osobnú hádkodebatu, ktorá musela byť ukončená až zásahom moda.
Držme sa témy - "Ares pohár 2011".
Ďakujem.
-
inspiring_kepler
Dnes sa uskutocnilo 2.kolo Ares pohara 2011 pistol.
Tu je video
http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 671CEC2056
A vdaka organizatorom za hladky priebeh sutaze.
Tu je video
http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 671CEC2056
A vdaka organizatorom za hladky priebeh sutaze.
-
inspiring_kepler
Dnes sa uskutocnilo 3.kolo Ares pohara 2011 pistol.
A my v akcii
http://www.youtube.com/playlist?p=PLFB27E12F81C1712D
A my v akcii
http://www.youtube.com/playlist?p=PLFB27E12F81C1712D