1. kolo Tekovskej ligy 2011 - 27.03.2011
-
inspiring_wu
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Registered for: 16 years 5 months
Rob999-o, v propozíciach sa píše
"Strely zápalné, priebojné alebo inak zvyšujúce ranivý účinok ... sú zakázané."
To je len historický artefakt alebo sú JHP-čka u vás naďalej zakázané?
To nevŕtam, len tlmočím zvedavú faktickú pripomienku iného strelca. Neplánujem v nedeľu nechať na stejdžoch 200e za muníciu
To nevŕtam, len tlmočím zvedavú faktickú pripomienku iného strelca. Neplánujem v nedeľu nechať na stejdžoch 200e za muníciu
-
inspiring_montalcini
Ďakujeme vám všetkým za dôveru a pochvalu. Veríme, že nás každý pretek posúva dopredu a že preteky v Tekove sa budú neustále zlepšovať aby ste si z chuti zastrieľali. Určite ste si všimli + 1 stage oproti zaužívaným piatim
Aj tak si však hodnotenie nechajte radšej až po súťaži.
to yarco: omáčky sa kopírujú, ale dobrý postreh pre úpravu propozícií pre 2. kolo. Mojou úlohou je odkomunikovať vám to všetkým na webfóre. 1. kolo čo do zloženia a kvality stage rieši Robo Jacko - Jackie. Ja až 2. kolo (ja to iste opravím
)
Tekov forever je dobrý slogan (vďaka bbpd)
to yarco: omáčky sa kopírujú, ale dobrý postreh pre úpravu propozícií pre 2. kolo. Mojou úlohou je odkomunikovať vám to všetkým na webfóre. 1. kolo čo do zloženia a kvality stage rieši Robo Jacko - Jackie. Ja až 2. kolo (ja to iste opravím
Tekov forever je dobrý slogan (vďaka bbpd)
-
inspiring_hermann
Tý ktorým sa propozície zle zobrazujú z prechádzajúceho linku si ich skúste pozrieť tu
http://shooting-team.webnode.sk/
http://shooting-team.webnode.sk/
to bola moja otazka, ked som si s yarcom rano mailovalyarco napísal:Rob999-o, v propozíciach sa píše
ako som pisal yarcovi, nic take nemienim pouzit, bo je to drahe a ziadne take srandy doma nemam
kazdopadne Tekov mam asi najradsej od atmosfery az po stage
-
inspiring_wu
agger, Tekov bol pred myslim 3 rokmi moj prvy pretek vo WFC, resp. IPSC ako taky. vlastne pre viacerych z Presporskych laufov a vdaka rozhodcom to bolo ok. stacilo povedat, ze ides prvy krat a oni ta usmernili, za co im dnes dodatocne dakujem
. Pravidla sa casom na nas nalepili.
neboj, ved ked pojdes s nami, povieme ti co a ako..
neboj, ved ked pojdes s nami, povieme ti co a ako..