Závady zbraní Glock.
zduploval som to sem z vlakna sprava v TASR :
BKSL : A kto nam to vytvara tie duplicitne temy .
Ale na druhej strane v tomto postupe suhlasim s Jarom, lebo ten tender je v niektorych nastavenych podmienkach naozaj okato smiesny.
K100 sa ale s Glock-om porovnavat jednoducho neda.
BKSL : Maš uplnu pravdu, K100 sa s niečím takým, ako popisujete v tomto vlakne skutočne porovnavat neda. K100 je už cca 5 rokov zo sračiek vonku, ale zda sa, - nielen podla tohto vlakna , ale aj podla návštevníkov zo všetkých kútov sveta výstavy IWA- že Glock sa prave v sračkach a reklamaciach kúpe daleko viac , než by mu to bolo príjemné
BKSL : A kto nam to vytvara tie duplicitne temy .
Ale na druhej strane v tomto postupe suhlasim s Jarom, lebo ten tender je v niektorych nastavenych podmienkach naozaj okato smiesny.
K100 sa ale s Glock-om porovnavat jednoducho neda.
BKSL : Maš uplnu pravdu, K100 sa s niečím takým, ako popisujete v tomto vlakne skutočne porovnavat neda. K100 je už cca 5 rokov zo sračiek vonku, ale zda sa, - nielen podla tohto vlakna , ale aj podla návštevníkov zo všetkých kútov sveta výstavy IWA- že Glock sa prave v sračkach a reklamaciach kúpe daleko viac , než by mu to bolo príjemné
-
inspiring_kepler
Je pravda ze Glock to experimentovanim s vratnou pruzinou pre zvysenie komfortu strelby v gen4 pokaslal. Osobne by som to tiez necakal ze si nieco taketo dovoli pustit von bez nejakeho oznamenia co tym vlastne cielil.
V konstrukcii sa ale nic nemeni, ta je stale relativne 100%-na.
Politika Glocku teraz vypada tak ze ziadnu chybu nepriznaju lebo by utrpelo "Perfection" ale postupne tu pruzinu odladia pokial nenastane klud spokojnosti uzivatelov
. Kuro proti K100 nic nemam ale jednoducho vo vyvoji spolahlivosti je Glock momentalne dalej. Zvonku vyzera K100 vyborne ale treba trochu "prekopat" este vnutro.
V konstrukcii sa ale nic nemeni, ta je stale relativne 100%-na.
Politika Glocku teraz vypada tak ze ziadnu chybu nepriznaju lebo by utrpelo "Perfection" ale postupne tu pruzinu odladia pokial nenastane klud spokojnosti uzivatelov
TO šme še pobavili 
neviem sem nahrat fotky, tak link, su naspodu :
http://www.grandpower.eu/phpBB2/viewtop ... 4683#14683
boli sme hned vedla Glocku, a ludia ktorý sa prišli mrknut na Gčko, sa na opätku zvrtli a šli k nam. takže som mal možnost počuť ako na tom Glock Gen4 vo vývoji spolahlivosti momentalne je. celosvetovo. hadam s výnimkou Gronska
....... jednoducho vo vyvoji spolahlivosti je Glock momentalne dalej. Zvonku vyzera K100 vyborne ale treba trochu "prekopat" este vnutro.[/quote]
neviem sem nahrat fotky, tak link, su naspodu :
http://www.grandpower.eu/phpBB2/viewtop ... 4683#14683
boli sme hned vedla Glocku, a ludia ktorý sa prišli mrknut na Gčko, sa na opätku zvrtli a šli k nam. takže som mal možnost počuť ako na tom Glock Gen4 vo vývoji spolahlivosti momentalne je. celosvetovo. hadam s výnimkou Gronska
....... jednoducho vo vyvoji spolahlivosti je Glock momentalne dalej. Zvonku vyzera K100 vyborne ale treba trochu "prekopat" este vnutro.[/quote]
Kuro, asi ti nedošlo, že BKSL sa ti snaží taktne naznačiť, že máš vzdať výrobu K-100 a ísť na kolenách za Gastonom, aby ti dovolil licenčne vyrábať Glock. Lebo všetci, vrátane mňa aj teba, predsa vieme, že Glock je najlepšia pištol v slnečnej sústave, ak nie vo vesmíre.
... a preto nemám Glocka, lebo takú dokonalú zbraň by som nezvládol.
... a preto nemám Glocka, lebo takú dokonalú zbraň by som nezvládol.
-
inspiring_kepler
Ale strielaju. Myslim, ze na tretiu generaciu nemoze nikto povedat jedno kryve slovo. Problem zacina az so stvrtou. Ta je taka aka je. Osobne sa cudujem, ze Glock tieto technicke tazkosti po tolkych rokoch praxe nevie rozumne zvladnut. Ale ako to tu uz bolo pisane, asi to suvisi s ich "budovanim dobreho mena". Podobne ako to robia ine velke firmy ako Microsoft, Vestas, Shell atd.. Mas problem s kvalitou ? Prve co urobis je, ze zvysis naklady na marketing a relkamu. 
Krasna debata
ked sa mi pred mesiacom naskytla kupa glocka nevahal som.Zdal si mi super ze sa vratim ku nemu,ale zial uz som premaznany s uchopu lepsich zbrani.Proste mi uz nesedi nech robim cokolvek.Snazil som sa sneho trenovat na prvu akciu,ale aj po buchnuti 500ran za tri tyzdne som zistil ze sa len trapim.mal som klasiku trojku,bola super,ale ked si hned na treningu strelil s K-100,alebo CZ je to o insom.Neviem ci sme v dobrom vlakne,ale ako na sport ,nosenie by som uz isiel do kachny ako glocka.Glock zacina driemat,zije zo starej slavy.Gen.4 je super uchopom,ale to je vsetko.
-
inspiring_kepler
Nenosim zaloznu
nechcem tu len kecat preco,začo,co je lepsie
Moj nazor je ze Glock je tu dlho je zauzivany ma svoj okruh priaznivcov,Kachna si buduje svoje miesto,po prvotnych problemoch sa dostava do popredia.V terajsej dobe a konkurencie sa neda uz ani vyrobit zla zbran,lebo by ju nik nechcel.Nemal som kachnu spociatku rad,ale to co u mna a v okoli preskakala ma moj obdiv.Ja zo zbrane nebucham 500ran rocne,ale mesacne
Ale mali by sme zalozit asi inu temu,kde by sme mohli pisat čo,kde ,preco,ale to je tu vecna debata,mrzi ma ze som sa zas dal do nej zatiahnut 
TO BKSL:
ja K 100-ku nosím asi tak 4 roky a ked ju mam na pase tak viem ze sa na nu mozem spolahnut,keby som mohol, co som sa aj pokusal dosiahnut, nosil by som ju aj do sluzby a viem, ze aj v sluzbe by som sa na nu mohol taktiez na 100 % spolahnut lebo ju poznam a strielam s nou radovo 20 krat vecsie mnozstvo nabojov ako so sluzobnou...
mam ju vyse 4 rokov ale zavad som mal menej ako kolega s glockom 19 a nikdy som nemal zavadu taku ako kolega s glockom 17, ktorému sa zasekla gula v hlavni a potom ju asi hodinu vyberali v pivnici...neviem a ani si to nechcem predstavit, ako by sa ten kolega zachoval ten moj kolega v sluzbe keby pouzil svoj Glock 17 a hned po prvej rane sa mu zasekla gula v hlavni...cize tolko o spolahlivosti Glocko 19 a 17 ako aj o K-100...zapametaj si ze je to v zbrani a nie v znacke...
ja K 100-ku nosím asi tak 4 roky a ked ju mam na pase tak viem ze sa na nu mozem spolahnut,keby som mohol, co som sa aj pokusal dosiahnut, nosil by som ju aj do sluzby a viem, ze aj v sluzbe by som sa na nu mohol taktiez na 100 % spolahnut lebo ju poznam a strielam s nou radovo 20 krat vecsie mnozstvo nabojov ako so sluzobnou...
mam ju vyse 4 rokov ale zavad som mal menej ako kolega s glockom 19 a nikdy som nemal zavadu taku ako kolega s glockom 17, ktorému sa zasekla gula v hlavni a potom ju asi hodinu vyberali v pivnici...neviem a ani si to nechcem predstavit, ako by sa ten kolega zachoval ten moj kolega v sluzbe keby pouzil svoj Glock 17 a hned po prvej rane sa mu zasekla gula v hlavni...cize tolko o spolahlivosti Glocko 19 a 17 ako aj o K-100...zapametaj si ze je to v zbrani a nie v znacke...