1. kolo Tekovskej ligy 2011 - 27.03.2011

Zúčastním sa?

áno
29
69%
nie
7
17%
neviem
6
14%

Celkom hlasov: 42

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Dakujem v mene našho teamu,krasne stage-jackie super,super ludia,atmosfera.Dufam ze v tomto duchu budeme pokracovat,podakovanie patrí aj vsetkym organizatorom a rozhodcom.Cyro dakuje tiez :twisted:
friendly_elion

Príspevok od používateľa friendly_elion »

Ahojte strelci, som rád, že sa vám stages páčili. Víťazom gratulujem a sľubujem, že aj ďalšie kolá budú super a každým kolom sa budeme zlepšovať po všetkých stránkach, aby naše súťaže boli pre vás vždy zaujímavé. Budeme radi, keď sa budete vždy k nám vracať.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Cyro za co chytil DQ ?
rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

ďakujem všetkým dnes za účasť, disciplinovanosť na stage č. 4. Blahoželám víťazom a ty sa werty na budúce teš :twisted:
rob999
častý prispievateľ

BKSL napísal:Cyro za co chytil DQ ?
nebolo to u mňa (a u mňa bolo tiež DQ :( ), ale asi za porušenie bezpečnosti
BALISTIK
moderátor

Opravnené DQ,pri prebiti mu vysla rana,keby bol prst mimo spuste nestane sa to.Stat sa to moze kazdemu,keby mi tak vysla rana neprotestujem :!:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

bolo to u mňa a bolo to presne tak, ako píše Balistik. vďaka všetkým dolnozemským chlapcom, zase som nabitý pozitívnou energiou, ktorá mi vydrží určite do ďalšieho stretnutia v Tekove :) TEKOV FOREVER ;)
inspiring_kepler

Pri prebiti ako uz pocas strelby, alebo prve obtiahnutie po chyteni zbrane do ruky ?
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

v zásade by to bolo jedno, ale jemu sa to stalo počas prebíjania po jednej streleckej situácii a pred ďalšou...

werty, prosím, zaves aj výsledky po stages, resp. ak sa dá, tak mi ich pošli mailom.

Tekov forever a nikdy inak :)
dufi
občasný prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa dufi »

Ja tiež ďakujem za skvelý pretek. Jackie, ku vám sa vraciam veľmi rád.Len ma mrzí ten zrušený stage č.2, na ktorý som sa obzvlášť tešil. :twisted:
inspiring_kepler

Pytam sa preto lebo prebit rychlo s naslednym okamzitym vystrelom je bezna vec nie ? Ci strela letela uplne niekam inam ako mala (t.j. zbran nebola namierena na terc) ? Slubujem ze toto su moje posledne otazky ohladom toho DQ, ale aj ja prebijam niekedy tak, ze hned po "dosadnuti" zaveru ide vystrel, preto ma to zaujima.
BALISTIK
moderátor

Ked prebijas v zasade je prst mimo spust,vkladas druhy zasobnik.Ale ked prebijas pri stlacani vypustania zasobniku stlacis aj spust,vyjde rana a este mimo smeru tercov,kde ti vyleti kus laty,nieje o čom debatovat :!: Uz sa stalo ze rana letela aj do neba.IPSC je preto jeden s najbezpecnejsich športov,lebo sa dodrzuju prisne bezpecnostne opatrenia,kto to nedodrzi je len penalizovany DQ.Strielame zo zbrani,gula si nevybera kamos,rodina,rozum a prst je ktory stlaca spust to naj.Kto nedodrzi zasady nech hra radsej futbal :wink:
rob999
častý prispievateľ

BKSL napísal:Pytam sa preto lebo prebit rychlo s naslednym okamzitym vystrelom je bezna vec nie ? Ci strela letela uplne niekam inam ako mala (t.j. zbran nebola namierena na terc) ? Slubujem ze toto su moje posledne otazky ohladom toho DQ, ale aj ja prebijam niekedy tak, ze hned po "dosadnuti" zaveru ide vystrel, preto ma to zaujima.
Ako môžeš strielať "hneď po dosadnutí záveru" mi nie je dosť jasné. Ak prebíjaš netakticky a máš záver vzadu, musíš ho "spustiť" späť (náboj do komory). Ak ale aj prebíjaš takticky, že prebíjaš bez vystrelenia posledného náboja a v komore je stále náboj, nemáš predsa zbraň "nahodenú" (nemieriš) v námernej a prst máš stále podľa pravidiel mimo spúšte, ak to robíš ináč si veľmi blízko budúceho DQ.
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Tiež sa chcem poďakovať za skvelý pretek. Na to, že toto bole moje prvé IPSC, a druhý pretek vôbec, som celkom spokojný s výsledkom. Taktiež ďakujem za rady ako zlepšovať techniku a na čo dávať pozor. Dúfam, že už to bude iba lepšie. :D

Robil niekto nejaké fotky alebo videá?

edit: Skoro som zabudol. Ďakujem necronovi za požičanie zásobníka, bez neho by som sa preteku nemohol zúčastniť.
pištoľníčka
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

...to všetko a ešte aj počasie bolo super, snáď po pol roku som konečne strieľala nie v daždi alebo -10C. Stage peknučké, pravá ruka totálka :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"