Remington 700 (variacie)
chlopi kupte si normalneho Remingtona 700 Police ten striela dobre uz z krabice a mate pokoj a zbran za rozumnu cenu.
Inak kanilacia hlavne je na hovno, presnost to nezlepsi akurat to oslaby stenu hlavne.
A ten vyrez na pazbe XCR je riadna haluz pod to treba podkladat vysoky bag, skor nechapem naco ho tam vobec vyrezavali
Inak kanilacia hlavne je na hovno, presnost to nezlepsi akurat to oslaby stenu hlavne.
A ten vyrez na pazbe XCR je riadna haluz pod to treba podkladat vysoky bag, skor nechapem naco ho tam vobec vyrezavali
Butvin, tazko povedat je to fotene zo zleho uhla a nie je tam vidiet ale napr. noha na pazbe Accuracy International sa montuje do toho vybratia tak ako hovoris, ale malo strelcov tu tretiu nohu vyuziva /asi koli cene/ vacsina co poznam pri strelbe pouziva nejaky home made bag.
- Gunslinger
- moderátor
- Dátum registrácie: 17 years 11 months
Len narychlo pre upresnenie:
- dovod preco vela strelcov preferuje bag je presnost (z bagu je zvycajne daleko lepsia presnost nez z tretej nohy, tretia noha je skor pre 'takticku' strelbu kde bud nie je cas hrat sa s bagom, alebo nie je moznost ho niest so sebou, atd.)
- dovod preco mat hlaven kanylovanu ('kanelovanu') nie je kvoli presnosti, ale predovsetkym kvoli znizeniu hmotnosti a lepsiemu odvadzaniu tepla (zvacsuje sa tym jej povrch). Sila steny hlavne sa tym ale zvycajne znizuje len uplne minimalne.
Gunslinger
- dovod preco vela strelcov preferuje bag je presnost (z bagu je zvycajne daleko lepsia presnost nez z tretej nohy, tretia noha je skor pre 'takticku' strelbu kde bud nie je cas hrat sa s bagom, alebo nie je moznost ho niest so sebou, atd.)
- dovod preco mat hlaven kanylovanu ('kanelovanu') nie je kvoli presnosti, ale predovsetkym kvoli znizeniu hmotnosti a lepsiemu odvadzaniu tepla (zvacsuje sa tym jej povrch). Sila steny hlavne sa tym ale zvycajne znizuje len uplne minimalne.
Gunslinger
Otazka do plena: Nema nahodou niekto nahodeny zadny monopod Accushot BT08QK (do AICS pazby)? Potreboval by som ho pozicat na jeden vikend (na najomnom sa dohodneme
).....moj je niekde na ceste a nestihne prist do buduceho vikendu.
Ilustr. foto:
http://www.rifle-cases.co.uk/viewer.asp ... esc=BT08QK
Ilustr. foto:
http://www.rifle-cases.co.uk/viewer.asp ... esc=BT08QK
Je to JAE-700 Modular Stock pro Remington 700Butvin napísal:Co je to zac?
Na oko to vyzera ako plastova, poskladana hracka....
http://www.jallenenterprises.com/jae700_overview.htm
medonos: Ja som sa tiez spociatku snazil mat pusku tak nizko ako Harrisky a teren dovolil.....ale postupom casu som to zmenil a mam to relativne dost vysoko. Jednak ked mam vzadu monopod je to stabilne a pre mna ako strelca je pohodlnejsie byt v lahu "vzpriamenejsi" - prilis zalomeny krk je pre mna neprirodzena poloha, ktora ma rychlo unavi - a to sa odrazi aj na terci. Samozrejme, kazdemu vyhovuje ine, mne sa osvedcilo mat pusku vo vyssej polohe.....
Niekto sa ma pytal na hmotnost mojho aktualneho setupu, tak som to cez vikend odvazil.
Zostava: Hlaven, zaver, puzdro zaveru Remington 700 Sendero 300WM. Ustova brzda Roedale C-21, lista 20MOA Warne Maxima Tactical ocelova, kruzky Leupold Mk. 4 ocelove, puskohlad Premier Reticles Heritage 5-25x56, pazba AICS Stage II, zasobnik AI long action, bipod Harris BRM-S. Nenabite to vazi spolu cca. 7,25kg.
Zostava: Hlaven, zaver, puzdro zaveru Remington 700 Sendero 300WM. Ustova brzda Roedale C-21, lista 20MOA Warne Maxima Tactical ocelova, kruzky Leupold Mk. 4 ocelove, puskohlad Premier Reticles Heritage 5-25x56, pazba AICS Stage II, zasobnik AI long action, bipod Harris BRM-S. Nenabite to vazi spolu cca. 7,25kg.