Navrh novely #3

Používateľov profilový obrázok
Sigarms
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa Sigarms »

Ja specialne doporucujem tomu ich prezidentovy vsetky dostupne vysetrenia nech najprv zhodnotia jeho pscychicky stav a potom nech skusa druhych. Z toho co vypotil mi skor pripada ze vadny je v prvom rade on. Co by asi napisal na rybarov ze tuzia niekoho ovladat ? myslene rybu na silone ked ju ulovia ? :lol: :lol: :lol:
pištoľníčka
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

ja nerozumiem tomuto....
Vlastniť zbraň má vždy psychologickú výpovednú hodnotu o jeho držiteľovi. Môže signalizovať...

co to je "vlastnit zbran"? Je to tuzba vlastnit zbran? Ako to myslel?

a tiez som nevedela ze strach je jeden z komplexov: ako aj celú škálu komplexov ako je nízke sebavedomie, úzkosť a strach.
ak sa mi niekto vyhraza a ja nosim zbran mam komlexy alebo sklony k velikasstvu?

apriori nie som proti psychotestom, ale tie dovody sa mi zdaju byt smiesne. Preco chcu aby sme sli na psychotesty? Lebo sa nas boja? Resp.potencialne sa nas boja? Maju strach? Mohli by nariadit psychotesty aj pre mafianov...
ALKAJ
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa ALKAJ »

miro2851 napísal:"Vlastnenie a držanie zbraní patrí medzi luxusné hobby. Čiastky vynaložené na zbraň, náboje a ostatné potrebné strelecké pomôcky, presahujú často finančné možnosti bežného človeka. Určite „zbrojárska loby,“ zavedením navrhovaných opatrení, príde o značnú časť svojej klientely."
Zabudli tam napísať že "iná loby" zavedením navrhovaných opatrení, získa značnú časť svojej klientely.

Obrázok
inspiring_goldstine

Príspevok od používateľa inspiring_goldstine »

Vlastnenie a držanie zbraní patrí medzi luxusné hobby. Čiastky vynaložené na zbraň, náboje a ostatné potrebné strelecké pomôcky, presahujú často finančné možnosti bežného človeka. Určite „zbrojárska loby,“ zavedením navrhovaných opatrení, príde o značnú časť svojej klientely.

Že by Harman bol bohač?? :shock: :D
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

QuisUtDeus napísal:Toto je kvalitný matroš:

http://www.komorapsychologov.sk/skpweb/ ... h-strelive

Perla za perlou. :evil: Btw., zaujímavé, že SKP odporúča vo veku 62 rokov a viac psychotesty aspoň každé dva roky. Žeby predsa len DL nešlo o odborný názor, ale o prázdne gesto?

ku..a ked su take dobre tie testy , tak nech ty "pani doktory" znasaju nasledky za svoje potvrdenia bez mrknutia oka !

ved podla toho co tam citam odhali psychotest tolko veci , ze nemozu mat pochybnost o mojej osobe ked cez to prejdem .
na 2hej strane ked to citam ... nekoketoval aj DL z Vysokou Skolou Psychologickou ? tie argumenty su podobne ako jeho preco novelu :S
Sigarms
prispievateľ

Príspevok od používateľa Sigarms »

Ako by som videl uz jazdit vyvolenych psychologov na Porsche a hrat len drahy sport najlepsie golf so zlatymi palicami :twisted:

Teoreticky potom treba zrusit vsetkych vlastnikov zbrani aj stat ktory ma armadu lebo podla toho ked vlastnite tank myslim ako armada tak ten co stat riadi je vlastne naruseny.... Vlastne kto je podla toho experta normalny ? nebude to kratsie co musim splnat aby som bol definovany ako nenaruseny ? Lebo zatial som sa dozvedel len to ze som asi vadny ked mam zbrane a bavi ma strielat. :o
inspiring_boyd

Sigarms napísal:Ja specialne doporucujem tomu ich prezidentovy vsetky dostupne vysetrenia nech najprv zhodnotia jeho pscychicky stav a potom nech skusa druhych. Z toho co vypotil mi skor pripada ze vadny je v prvom rade on. Co by asi napisal na rybarov ze tuzia niekoho ovladat ? myslene rybu na silone ked ju ulovia ? :lol: :lol: :lol:

to si zabil ! .......... :twisted:
lepsie to tusim ani nejde napisat :twisted:
inspiring_boyd

gewehr napísal:Ďakujem komore psychológov, menovite jej prezidentovi. Lepšiu nahrávku na smeč sme si asi nemohli priať. A načasovali to úplne perfektne.

Náš psychológ a novo vzniknutý "právny odbor" pracujú na oficiálnej reakcii, ktorá dúfam zaujme aj média. Minimálne pánov poslancov NR SR určite.
drzim palce :)
inspiring_boyd

posledna uvaha ..........

co by mu asi na tieto dovody napisal psycholog vlastniaci zbran ?????
Naposledy upravil/-a inspiring_boyd v 01 Apr 2011, 15:49, upravené celkom 1 krát.
monte
občasný prispievateľ

Príspevok od používateľa monte »

nech sa da vysetrit.
Pena
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa Pena »

Ani som nevedel, aký musím byť boháč, keď sa športovej streľbe venujem od svojich 14 rokov, čiže už 31 rokov. A je sranda, že po mne neišli komunisti, že som bohatý buržuj, keďže vtedy bol u nás socializmus. Krabička malorážnych nábojov stojí cca ako krabička cigariet. Ja nefajčím, ale krabičku denne určite nevystrielam. Takže som rád, že mi pán Žabiak (alebo Skokan???) vysvetlil, že som boháč, mám strach a chcem ovládnuť zemeguľu...
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Tak som si to prečítal aj ja. Neidem komentovať konkrétne body, lebo jednak to tu už toho bolo napísané dosť, a nechcem si ani zvyšovať tlak.

Napadla ma ale jedna vec. Táto reakcia je učebnicový príklad zaujatosti. Ako ma bude objektívne hodnotiť zaujatý psychológ? Nie je náhodou toto porušenie mojich práv? Veď vyšetrenie má byť objektívne!

Inak by si táto reakcia SKP zaslúžila vlastnú tému. Keďže je tu už veľa príspevkov, ktoré by trebalo presunúť do novej témy, tak by som poprosil nejakého moda, aby sa na to pozrel.
lubor
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lubor »

Najviac sa obavam o odbornu stranku psychologa, ked to uz musi byt mali by to robit odbornici co vedia co robia pripadne tiez vlastnia zbrane (co samozrejme nie je podmienkou) so skusenostami z armady ci policie ale pravde podobne to dostanu ludia bez skusenosti a praxe ale blizky vladnej garniture.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

tango napísal:vlastne moje povolanie ako take by mali psychologovia zakazat :lol:
Tango nevypisuj tu, lebo o tyzden mozno uz budete bez prace a chces mat problemy s agresivnymi byvalymi kolegami pri vchode na urade prace :lol: .
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa aris »

tango napísal:hahahah
10.Psychologické testy vedia s veľkou pravdepodobnosťou odhaliť priamu alebo skrytú agresivitu osobnosti.

velka pravdepodobnost je velmi siroky pojem, tam je pes zakopany. Tam je zdroj moznych buducich pravnych sporov. Ako som povedal, ide najma o peniaze. Kedze nasa dzamahirija prijala tuto genialnu novelu budem sa musiet, ako zakony dodrziavajuci obcan, podrobit. Na test samozrejme pojdem, len mi je luto, ze tie peniaze co necham tam uz nenecham nikde inde, niekomu, kto si ich zasluzi.
Zamknuté

Návrat na "Zákon o zbraniach"