Slavia 631 či Slavia 634 5.5mm
-
inspiring_euler
Slavia 631 či Slavia 634 5.5mm
Zdravím. Mám teraz možnosť mať buď Sláviu 631 alebo potom Slaviu 634 ale kaliber 5.5mm. Pre ktorú by ste sa rozhodli vy? Teoreticky obe majú rovnakú úsťovú rýchlosť strely 175 m/s len stým že 634 bude v 5.5mm (a bude mať 15 Joule). Ktorá aj teoreticky ďalej/presnejšie dostrelí keď majú rovnaké rýchlosti ale iné kalibre a energie? Vopred ďakujem 
-
friendly_shannon
Na presnosť by som bral 631 lebo 634 dosť kopne a na vzdialenosť asi 634 diabolka ti bude letieť asi tak isto ako zo 631 (lebo 5.5 je o niečo tažšia ako 4.5 ) ale bude ju menej zanášať vietor ...ak s tým chceš strielať po potkanoch tak určite 634
... ja nám 631 a na 70m nemám problém s 0.5 l fľašou ...ak moc nefúka
...Dnes strielané zo 631 upravené diabolo (umarex expanzné cínom zaliata hlavička) 8 rán , 35m , Nikko Stirling 4x32 http://img837.imageshack.us/i/snmka0614.jpg/
-
inspiring_euler
Pekne odstrieľané, gratulujem
Už som sa rozhodol že zoberiem 634 5.5mm lebo od suseda sem behajú potkany. Akurát včera som sundal jedného jednou ranou do pysku z blízka. Bolo to slabou 625 ktorú som mal poruke a mal som crossmamy tiež dute, lovecke. A ma veľmi milo prekvapili že mu stačila jedna pod oko a bol jasný. Bol na celú lopatu a ešte mu chvost znej visel, (mám aj fotku, lebo takého som ešte nemal) taký macek
Už som sa rozhodol že zoberiem 634 5.5mm lebo od suseda sem behajú potkany. Akurát včera som sundal jedného jednou ranou do pysku z blízka. Bolo to slabou 625 ktorú som mal poruke a mal som crossmamy tiež dute, lovecke. A ma veľmi milo prekvapili že mu stačila jedna pod oko a bol jasný. Bol na celú lopatu a ešte mu chvost znej visel, (mám aj fotku, lebo takého som ešte nemal) taký macek