Slavia 631 či Slavia 634 5.5mm

inspiring_euler

Slavia 631 či Slavia 634 5.5mm

Príspevok od používateľa inspiring_euler »

Zdravím. Mám teraz možnosť mať buď Sláviu 631 alebo potom Slaviu 634 ale kaliber 5.5mm. Pre ktorú by ste sa rozhodli vy? Teoreticky obe majú rovnakú úsťovú rýchlosť strely 175 m/s len stým že 634 bude v 5.5mm (a bude mať 15 Joule). Ktorá aj teoreticky ďalej/presnejšie dostrelí keď majú rovnaké rýchlosti ale iné kalibre a energie? Vopred ďakujem :)
friendly_shannon

Príspevok od používateľa friendly_shannon »

Na presnosť by som bral 631 lebo 634 dosť kopne a na vzdialenosť asi 634 diabolka ti bude letieť asi tak isto ako zo 631 (lebo 5.5 je o niečo tažšia ako 4.5 ) ale bude ju menej zanášať vietor ...ak s tým chceš strielať po potkanoch tak určite 634 :D ... ja nám 631 a na 70m nemám problém s 0.5 l fľašou ...ak moc nefúka :D ...Dnes strielané zo 631 upravené diabolo (umarex expanzné cínom zaliata hlavička) 8 rán , 35m , Nikko Stirling 4x32 http://img837.imageshack.us/i/snmka0614.jpg/
inspiring_euler

Príspevok od používateľa inspiring_euler »

Pekne odstrieľané, gratulujem :D

Už som sa rozhodol že zoberiem 634 5.5mm lebo od suseda sem behajú potkany. Akurát včera som sundal jedného jednou ranou do pysku z blízka. Bolo to slabou 625 ktorú som mal poruke a mal som crossmamy tiež dute, lovecke. A ma veľmi milo prekvapili že mu stačila jedna pod oko a bol jasný. Bol na celú lopatu a ešte mu chvost znej visel, (mám aj fotku, lebo takého som ešte nemal) taký macek :D
friendly_shannon

Príspevok od používateľa friendly_shannon »

kamarad tiez zabil potkana 625 ...ale on to dostal do hlavy pazbou :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Vzduchovky"