Závady zbraní Glock.
-
inspiring_kepler
Pre toto nosim odjakziva iba plastove puzdra a teraz som pritvrdil aj spust stojinou a pruzinou uderniku. Tiez sa mi tam takto nejako zacala "montovat" mikina do lucika ked nebola dobre zapravena za nohavicami a tiez mi stiahlo polky k sebe ked som si to vsimol. Na toto ma sluzit ta spustova poistka ale nahoda je blbec
.
http://www.agresori.com/13100-nenoste-p ... uzdre.html
-
inspiring_kepler
Dnes pri cisteni som si vsimol toto:

Dlho som rozmyslal ci to Gaston tak zamerne zamyslal, ale aj to najtvrdsie jadro "Perfection" vo mne muselo priznat ze asi nie
.
Zavadu to nesposobilo ziadnu a som zvedavy kolko to takto vydrzi.
Mozno nafurt
.
Majitelia G26 pozrite a dajte vediet. Tato pruzina moze mat za sebou do 12 000 vystrelov.

Dlho som rozmyslal ci to Gaston tak zamerne zamyslal, ale aj to najtvrdsie jadro "Perfection" vo mne muselo priznat ze asi nie
Zavadu to nesposobilo ziadnu a som zvedavy kolko to takto vydrzi.
Mozno nafurt
Majitelia G26 pozrite a dajte vediet. Tato pruzina moze mat za sebou do 12 000 vystrelov.
Pred 2 tyzdnami: Pri stlaceni spuste nevystrelil, naboj mal na zadnej strane malu dzubku, prepaskovany zasobnik, islo uz v pohode, aj oznacene naboje (boli 3 dokopy)
Dnes: Slabo obtiahlo naboj, ten zostal zaseknuty vo vyhadzovacom okne, , dalsi naboj ostal v komore
naboje boli tovarenske, madarske
Dnes: Slabo obtiahlo naboj, ten zostal zaseknuty vo vyhadzovacom okne, , dalsi naboj ostal v komore
naboje boli tovarenske, madarske
Naposledy upravil/-a telra v 06 Apr 2011, 10:34, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_kepler
telra: ak slabo obtiahne, resp. vzprieči nábojnicu- problém môže byť v prachovej náplni. Vo fabrike prach dávkuje mašina, drobné odchýlky v množstve také niečo može spôsobiť.
-taktiež sa môže stať, že dojde k deformácií/poškodeniu/zaneseniu vyťahovaču a k nedostatočnému zachyteniu nábojnice počas procesu vyhadzovania po výstrele
-na túto tému bolo toho dosť popísaného na fore k100. Nájdeš tam vela užitočných informácií
-taktiež sa môže stať, že dojde k deformácií/poškodeniu/zaneseniu vyťahovaču a k nedostatočnému zachyteniu nábojnice počas procesu vyhadzovania po výstrele
-na túto tému bolo toho dosť popísaného na fore k100. Nájdeš tam vela užitočných informácií
telra: Aku mas udernikovu spruzinu v zbrani ? A kedy si ju naposledy cistil ? Ked to tam mas zas..spinene tak je dovod zavady jasny. Stalo sa mi to niekolko krat (neodpalenie zapalky). Staci poriadne precistit a malo by to fachcit v pohode. Treba vsak aj povedat, ze ja mam mäksiu spruzinu. Teda raz za 4 mesiace musim precistit.
Tento príspevok nie je určený fanatickým vzývateľom ani odporcom fenoménu Glock Perfection, tí nech si naďalej nerušene žijú vo svojich bublinách.
Prakticky založených strelcov možno zaujme, že v nedeľu v Komárne sme v rámci nášho 10-12 členného squadu zaznamenali 2 (!) poruchy zbraní Glock.
V oboch prípadoch išlo o nevratnú poruchu, odstrániteľnú len náhradným dielom.
A.
Herecké obsadenie: Ja som & Glock 19
Zbraň mala nastrieľaných tuším okolo 3500 rán.
Na jednoručnom stejdži 'Ja som' nám i sebe pripomenul atmosféru Divokého západu a jeho opakovačiek
Záver Glocku zo začiatku po každej rane zostal vystavený na záchyte a musel byť zhodený ručne. Bolo to frajerské a elegantné, ale komfortu streľby to neprospelo.
Výsledok vyšetrovania: prasknutá pružina záchytu záveru
B.
Herecké obsadenie: Yarco & Glock 26
Zbraň mala nastrieľaných cca 12000 rán.
Len úplnou náhodou som sa pred posledným stejdžom ocitol v Safety Area a spravil 'cvak'. Po obtiahnutí zbrane spúšť zostala visieť v zadnej polohe. Pri opakovanom obťahovaní v tej polohe zväčša aj zostala, len občas sa vrátila do prednej napnutej polohy a umožnila ďalšie spustenie.
Vďaka náhode a NzPerX-ovej G17-ke som v pokoji dostrieľal aj posledný stejdž.
Výsledok vyšetrovania: prasknutá pružina spúšte
Prakticky založených strelcov možno zaujme, že v nedeľu v Komárne sme v rámci nášho 10-12 členného squadu zaznamenali 2 (!) poruchy zbraní Glock.
V oboch prípadoch išlo o nevratnú poruchu, odstrániteľnú len náhradným dielom.
A.
Herecké obsadenie: Ja som & Glock 19
Zbraň mala nastrieľaných tuším okolo 3500 rán.
Na jednoručnom stejdži 'Ja som' nám i sebe pripomenul atmosféru Divokého západu a jeho opakovačiek
Záver Glocku zo začiatku po každej rane zostal vystavený na záchyte a musel byť zhodený ručne. Bolo to frajerské a elegantné, ale komfortu streľby to neprospelo.
Výsledok vyšetrovania: prasknutá pružina záchytu záveru
B.
Herecké obsadenie: Yarco & Glock 26
Zbraň mala nastrieľaných cca 12000 rán.
Len úplnou náhodou som sa pred posledným stejdžom ocitol v Safety Area a spravil 'cvak'. Po obtiahnutí zbrane spúšť zostala visieť v zadnej polohe. Pri opakovanom obťahovaní v tej polohe zväčša aj zostala, len občas sa vrátila do prednej napnutej polohy a umožnila ďalšie spustenie.
Vďaka náhode a NzPerX-ovej G17-ke som v pokoji dostrieľal aj posledný stejdž.
Výsledok vyšetrovania: prasknutá pružina spúšte