2. kolo ligy SAOS/IDPA - 16.04.2011, Považský Chlmec

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ako procka,nedodrzanie postupu pri obrane,dufam ze dobre vravim bol to moj druhy pretek v IDPA.Pri obrane treba znizit siluetu aby ta pachoš celeho nevidel a hned netrafil,treba sa kryť za kryt.My ipsc strelci sme tam niektory nabehli bum bac vsetci k.o.
kapula
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

na tajnos stage islo o to, ze si mal pred sebou 4 terce, v obrannej strelbe to treba riesit tak, ze najprv do kazdeho po jednom naboji, az potom das do kazdeho terca este po jednom. A ten stage bol este super v tom, ze 2 terce mali pistole, a dva mali noziky, ktore si uz ale dost ludi nevsimlo, takze ich uplne vynechali. Ja som si ich nastastie vsimol :)
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Ak sa dobre pamätám, za prvou stenou boli 4 terče. Ja som urobil chybu práve v tom, že keď som tam nabehol, tak hneď som videl všetky 4. Mal som pomaly ísť spoza steny, likvidovať čo vidím, až potom sa posunúť ďalej.
Naposledy upravil/-a inspiring_tharp v 18 Apr 2011, 11:28, upravené celkom 1 krát.
BALISTIK
moderátor

Ja som tam vbehol vyriesil toho s brokovnicou a premyslal asi 10sek ci mam riešit dalsieho,ked ten s brokovnicou na neho mieri,ale ten mal zas noz,pokial som to rozluskol bolo 25sek :roll:
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

No to by sa mi asi po kazdom stage zdvihol tlak na maximum, keby zacal vymenuvat rozhodca chyby v mojom obrannom postupe.

Kazdy ten obranny postup bol taky jednoznacne logicky ze sa nedal riesit viacerymi sposobmi ?
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

BKSL napísal:chyby v mojom obrannom postupe
IDPA (aj IPSC) je šport s jasnými pravidlami, v rámci ktorých musíš riešiť situácie. Nejde o reálny trenažér obrannej streľby ani nič podobné.
Asi tak.
friendly_ardinghelli

Príspevok od používateľa friendly_ardinghelli »

Ahoj Rišo,skus prosim ta zavesit vysledky ,alebo ich poslat chalanom na mail.Aj my co sme sa neumiestnili by sme radi vedeli ako sme vlastne strielali :cry: Inde su vysledky hned tu cakame ako v tuzexe za ziguliaky :roll:
RisoP
prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 8 months

Príspevok od používateľa RisoP »

Výsledky som poslal Rasťovi a aj správcovi stránky, ktorý mi sľúbil, že ich dnes večer zavesí. :-)
BALISTIK
moderátor

o.k dik dorazili,preposlal som ich :wink:
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Výsledky 2.kolo IDPA, Považský Chlmec -Riviéra

Obrázok
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Čo sú tie tri jednotky pri niektorých menách? Videl som to aj vo výsledkoch 1. kola Komarňanskej ligy. Prvé čo ma napadlo, že je to WFC.
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

ano je to tak
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

pretek zarátaný v lige WFC, gratulujeme víťazom :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"