17.04.2011 WFC 2011 - 1.kolo ligy Komárno

Používateľov profilový obrázok
pištoľníčka
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

Tak konecne dam dole vsetky baby a som na prvom mieste 8) a oni nevyhodnocuju kategoriu ZENY?
Volaku mam smolu....
Stage boli peknucke, hlavne tie behave, mnam
rob999
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

ďakujem Miriam a všetkým chalanom za skvelú atmosféru v squade (už je to vlastne pravidlom). Dva postrehy: prečo ste niektorý v modified??? A nemal prísť aj Roman???? :wink:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

mohol, ale kedže som sa balil na dovolenku , na ktorú o pár minút odlietam... musel som taknejak prioritizovať kosenie trávnika a údržbu domácnosti

ponaháňam zopár černošiek a pot***ám nejaké zebry a uvidíme sa v KpZ o mesiac
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

rob999:
Nech nás všetkých teší úprimná škodoradosť, že som aspoň Romana v nedeľu o 6.46 mobilom zobudil a domáhal sa vysvetlenia jeho neúčasti :lol: :twisted:
yarco
moderátor

Aby som nezabudol - ďakujem organizátorom za pekný pretek, výborné počasíčko a nápadité a rôznorodé stejdže.

Dám to sem, i keď je to kandidát do témy 'Tak toto ma nasralo':

Dosť ma nasralo, keď počas toho, ako sa 'Ja som' na stejdži trápil so svojim G-čkom s prasknutou pružinou záchytu (http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... &start=195), od vedľajšieho stejdžu sa ozýval neskrývaný hlasný afektovaný rehot.
Opakujem - bolo to počas riešenia situácie strelcom, nie až po nej, kedy je ten správny čas na mexické vlny a podobné oživenia. :wink:

O to viac zamrzí, že sa takto neprejavili amatéri a začiatočníci z WFC a pod., ale registrovaní 'borci' z vyšších levelov. Verím tomu, že keby sa to stalo v opačnom obsadení strelec-divák, skončilo by to vulgárnymi výlevmi a možno aj oficiálnymi protestami.
Trocha pokory a sebauvedomenia by nebolo na škodu... :evil:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

Robie, v modified boli zaradení všetci strelci, ktorí nie sú členmi SADS. je to tradícia v KN, že každý má možnosť zabojovať o medajlu :)
čo sa týka prejavov doslova neúcty, tak som bol viac krát svedkom, keď strelec z najužšej špičky SADS zbieral nábojnice počas briefengu, pri príprave iného strelca atď a to napriek upozorneniam rozhodcu... je smutné, že "menej významného" člena by možno z preteku poslali kade - ľahšie, ale tohto nie. ale s tým asi nič nenarobíme, bohužiaľ. V každom prípade to bol nádherný pretek, cítil som sa v našej grupe neskutočne dobre, vďaka všetkým :)

P.S: výraz "menej významný" je v úvodzovkách a tak je aj myslený ;)
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa SIG1 »

A to bolo rečí, že amatéri sú hlučný a nevedie sa správať. Videl som to zbieranie a behanie po stage pred strelcom čo strieľal predomnou a nebolo to vôbec príjemné, ale sú strelci rovný a rovnejší!!!!!!
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Zazili sme to vsetci a co ma najviac sralo bolo ,ze boli z uplne ineho squadu!
O hlucnosti na strelnici sa netreba bavit, ked strielam pocuvam iba na slovo STOP :-)
niko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Hlucnost inak aj mne jemne vadila. Pripajam sa. Aj ked tie extremy som nepostrehol. Ale zase to je vecou rozhodcov aby si tam vedeli urobit poriadok.
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

doplnené výsledky ligy WFC, hodnoty % sa líšia oproti oficiálnej výsledkovej listine z dôvodu presunu strelcov WFC do divízie STD. "Našu výsledkovú listinu na požiadanie zašlem mailom.
yarco
moderátor

Nemusíš mejlovať :wink:

1. sig1 100.00
2. bbpd 90.88
3. rasto 87.99
4. juro 87.88
5. noacoak 80.18
6. add 78.06
7. rob999 75.35
8. cooper 72.55
9. yarco 71.13
10. Peter 66.45
11. pistolnicka 65.15
12. salamun 56.30
13. miriam 49.68
14. berserker 44.80
15. profilaktik 36.67
pištoľníčka
prispievateľ

ale jaka som dobra 8)
65% na vitaza....mno :) islo mi :)
Inak, take paradne dlhe behave parkury ake su v komarne som este nikde nestrielala :wink:
rob999
častý prispievateľ

pištoľníčka napísal:ale jaka som dobra 8)
65% na vitaza....mno :) islo mi :)
Inak, take paradne dlhe behave parkury ake su v komarne som este nikde nestrielala :wink:
Tak to sa priprav na 2. kolo v Tekove. Stage už mám hotové :shock:
rob999
častý prispievateľ

Rasto napísal:Zazili sme to vsetci a co ma najviac sralo bolo ,ze boli z uplne ineho squadu!
O hlucnosti na strelnici sa netreba bavit, ked strielam pocuvam iba na slovo STOP :-)
Vďaka za info Rastík, rád ti nabudúce to STOP zakričím :wink:
pištoľníčka
prispievateľ

no to som fakt zvedava, lebo aj ked nemam za sebou vela sutazi, takych 30 asi...tak na komarno co sa tyka behania nema zatial nikto...aj ked cachtice a tekov na to maju podmienky...necham sa prekvapit :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"