(žartujem)
"Webforum jar 2012" - Turany, 5.5. - 6.5.2012
-
inspiring_panini
-
inspiring_tharp
musím ospravedlniť Sauera- mal príjsť aj s kolegom, ale skolila ho horúčka krátko pred Turanmi.
Škoda je to hlavne preto, že prednášku mohol doplniť vyšetrovateľ, ktorý je medzičlánok medzi mnou a Vaquerom
Trochu ma mrzelo, že som občas drzo doplňoval Vaquera v otázkach úkonov prípravného konania za PZ
Škoda je to hlavne preto, že prednášku mohol doplniť vyšetrovateľ, ktorý je medzičlánok medzi mnou a Vaquerom
Trochu ma mrzelo, že som občas drzo doplňoval Vaquera v otázkach úkonov prípravného konania za PZ
-
inspiring_shannon
Mna to tiez velmi mrzi, rad by som si predmetnu prednasku v podani vyssie spomenutych panov (okrem ineho) vypocul, v pripade zaujmu a otazok mozno aj doplnil z mojej casti prace v celom procese, ktory je samozrejme prepojeny a jeden clanok nadvazuje na iny. Snazil som sa chorobu vylezat, ale vzhladom, ze aj v praci ma co-to caka, predlzenie PN som neriskol.
Verim, ze to vyjde nabuduce a spoznam novych, fajn ludi, z tejto nasej relativne uzkej streleckej komunity.
Verim, ze to vyjde nabuduce a spoznam novych, fajn ludi, z tejto nasej relativne uzkej streleckej komunity.
Tak k tejto pochvale pred "naštartovanou vétrieskou" sa plne pridávam. Nielenže Dušova polovička perfektne zvládla vydávanie stravy a lahôdkového tovaru (nealko pivo a sladkosti), ale na výstavke zbraní mala veľmi pekné kúsky a referovala o nich s veľkou znalosťou veci! Respect!DUSO napísal: Este chcem takto verejne podakovat svojej polovicke za pomoc a podporu pri organizacii stretnutia. Prebrala na svoje plecia kopu starosti s obcerstvenim a proviantom.
v porovnaní so SAVkou to bolo komornejšie, ale určite o to srdečnejšie.
Bola skvelá uvoľnená atmosféra, užíval som si to. Na SAV som málo stíhal kvôli povinnostiam, ale v Turanoch moja duša krochkala blahom, fakt som relaxoval a bolo fajn.
Duso u mňa narástol, je to skvelý "malý-veľký chlapík"
Ten víkend nám skráktka priali i nebesia- doslova !
Kurnik, ale už mi niekto pošlite niake fotky do PM alebo na mail
Bola skvelá uvoľnená atmosféra, užíval som si to. Na SAV som málo stíhal kvôli povinnostiam, ale v Turanoch moja duša krochkala blahom, fakt som relaxoval a bolo fajn.
Duso u mňa narástol, je to skvelý "malý-veľký chlapík"
Ten víkend nám skráktka priali i nebesia- doslova !
Kurnik, ale už mi niekto pošlite niake fotky do PM alebo na mail
Na mňa to pôsobilo ako logické pokračovanie stretnutia v SAVke, absolvoval som obe a musím povedať, že bolo pre mňa opäť povzbudzujúce stretnúť sa s ľuďmi rovnakého zmýšľania, ktorí mi dávajú silu presviedčať svoje okolie o pre nás samozrejmých veciach a zlákať ich na strelnicu, kde väčšina skrytých pacifistov podľahne a dáva jednu ranu z 58-my za druhou.
Poznam par zberatelov co na povolenky maju rozne kusky, ale bohuzial vacsina pri dnesnych pomeroch nie je velmi ochotna s tym chodit von, tobozto "pukat" na strelniciach... takze bohuzial ak chce niekto robit hluk tak nam zostavaju len expanzyVaquero napísal:Ja som sa v tej chvíli potešil, že bude na skúšku nejaké full auto, ale moja radosť bola predčasná.
Dakujem za poklonu...Panzer napísal:Tak k tejto pochvale pred "naštartovanou vétrieskou" sa plne pridávam. Nielenže Dušova polovička perfektne zvládla vydávanie stravy a lahôdkového tovaru (nealko pivo a sladkosti), ale na výstavke zbraní mala veľmi pekné kúsky a referovala o nich s veľkou znalosťou veci! Respect!
K tej vystavke: Pekne kusky su Dusove, ja som vlastnikom iba toho AROWa - pani bol tam iba jeden, tie ostatne 2 pokracovania sa uz nazvom AROW nepysia a preto su Dusove
Nieco k statistike:berserker napísal:Koľko nás nakoniec vlastne bolo? Prišli všetci prihlásení, resp prišli aj nejakí neprihlásení?
Pocet prihlasenych: 43
Pocet pritomnych (niektori sice iba v sobotu, ale to je ich chyba
Nedosiel Vaquero+1 a uz spominany Sauer a Sauer+1, ale zato nas poctil navstevou neprihlaseny Roman (nastastie sme ratali s tym, ze sa to moze stat... takze gulasu bolo nazvys)
To sa akoze stretavate len zapadniari??? A bez nas?peterson napísal:už teraz môžem prisľúbiť konanie "Stretnutia západu II " niekedy leto-jeseň. ....