3 gun - Maďarsko

Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Pistol bola tusim tiez standardne podla IPSC. Lebo u Open bola limitovana dlzka zasobniku, standard len o zaistenej zbrani a vsetko ostatne bolo Production so spustenym kladivom.
Keby si vedel ako tie Akdaly zavadia, netvrdil by si ze mam vystarane :x

Ked nam daju platy na 200 tak sa s tym ako tak popasujeme, ale 58 a AKckari si to odseru.
pretorian
prispievateľ
Registered for: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa pretorian »

Aka pekna diskusia. Pre Rasta pri brokade mas max 8+1 inak si v opene, ak mas zasobnik vymienaci si open ak pouzivas rychlonabijace si open, ak pouzivas optiku vratane kolimu si open v opene je dovolene pouzivat len rychlonabijace noveho typu, toto plati pre brokady.

Pre Abakana mozes predlzit kapacitu brokovnice na 8+1, ak mas vacsiu kapacitu si open.

Tak som to pochopil ja sro.
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

Uz som zacal poctivo trenovat futrovanie a tiez holuby som zaradil do trening. davky.
pretorian
prispievateľ

Aj ja sa uz snazim nieco trafit na strelnici, zajtra idem zas. Tie holuby sa my velmi nedaria. Inac gratulujem k registracii.
To kategorizovanie zbrani este sa nasmejeme, totiz nie som englischman ale ked to citam po madarsky je to ovela podrobnejsie ako v anglictine, ak aj nevies oba jazyky ale vidis ze tam nie su tie cisla.

Som zvedavy jak to pochopia ostatny a ako prisne to budu brat rozhodcovia.
inspiring_austin

Osobne kategorizaciu nebudem riesit, resp. budem riesit asi tym sposobom, ze ukazem s cim strielam a necham sa kategorizovat, ide mi o to sa zucastnit, nie si honit triko na pravidlach :wink:
edit: dnes na olymp. holuboch moj najlepsi vysledok 7 z 25 :roll:
Rasto
expert

No tak mi v tych originalnych 3gun madarskych pravidlach prosim ta pozri, kolko ranove mozem mat maximalne zasobniky v brokajde a ci ich mozem mat spojene, lebo v amerikanskych ani zmienka :?
Tych holubov sa az tak nebojte, bude to nieco na tento sposob.
Hlavne ide o matematiku, aby si nedal dole spustacie zeleza a ked ti vystreli holuba budes mat prazdny tubus :-)

http://www.youtube.com/watch?v=3zB8mwu3eKU
pretorian
prispievateľ

V opene kde si sa napisal nie je obmedzenie pre dlzku alebo kapacitu zasobnika pri brokovnici ani zmienka ze nemozes spajat zasobniky.
Pri pistoli v opene nesmies mat zasobnik dlhsi ako 170 mm.
Rasto
expert

Ved toto.
Stale sa mi zdalo ze vychadzaju z IPSC pravidiel vid ta dlzka zasobniku v opene i to odvolavka poctu nabojov podla divizie v brokovnici.
pretorian
prispievateľ

Z tym 3gunom tam len zacinaju takze sa budeme ucit aj mi aj oni, sranda pretek pekne spestrenie.
Ale ten augustovy uz bude ina kapusta dva dni 260 ran 16 parkurov a ked pozeram to obsadenie hezky.

Ak zalovim v pameti nie tak davno duros pisal ze na sutaze ala norsko sa asi nikdy nedostane a toto je uz nieco podobne, darmo doba pokrocila maju skvelu strelnicu su zapaleny pre vec nech im to vydrzi.
Ak niekoho bavi puska nech sa nevaha registrovat kym su volne miesta u nas daco take asi tazko skusi.
mykymiki
prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa mykymiki »

kua..hned by som isiel oprasit svoju musketu....skoda ze v tej dobe zas asi budem hajit nase geopoliticke zaujmy v dakej hornatej krajine... :cry:
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

To asi nebudu geopoloticke zaujmy nasej krajiny ale niekoho ineho.
pretorian
prispievateľ

Budeme na tej sutazi potrebovat mat pusku na remeni aby som si ju dal krizom na chrbat hlavnou dolu alebo sa mylim?

Neviem anglicky a tie popisi parkurov su len v anglictine.
Rasto
expert

budes potrebovat popruh upnutelny i na brokovnicu i na gulovnicu.
pretorian
prispievateľ

Ale mal by to byt dvojbodovy popruh aby som vedel mat pusku krizom cez chrbat, alebo je dobry aj jednobodovy ?
Uz sa to blizi tak len trenovat a trenovat, keby bolo viac casu.
inspiring_austin

S jednobodakom sa Ti bude puska motat medzi nohy a otlkat Ta pri behu.
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"