3 gun - Maďarsko
-
inspiring_austin
jmenuji se vtirka a budu s vama bydlet
posledne miesto sa mi postastilo
posledne miesto sa mi postastilo
Gratulujem uz len doladit vybavu a zbrane, lebo 3 gun nie je sranda.
Dufam, ze si si pozrel stage, ktore vyzeraju pop..i.
Treba sa vybavit vela cokoladou, lebo tam stravime cely den a mozno i baterkami, lebo kym to vsetko odbuchame a vyhodnotia, tak sa mozno i stan zide
Dufam, ze si si pozrel stage, ktore vyzeraju pop..i.
Treba sa vybavit vela cokoladou, lebo tam stravime cely den a mozno i baterkami, lebo kym to vsetko odbuchame a vyhodnotia, tak sa mozno i stan zide
-
inspiring_austin
No berem to srando-vazne. Uskalie skor vidim v 5 ranach mojej brokajdy. Je este mozne v ramci pravidiel a divizie East EU predlzenie o tri rany?
Prave som sa oboznamoval so stages, ked tomuto na st. 5 nerozumiem: Bring out the ”injured
man” from the building and engaged T34-T34 targets with his pistol. Mam to tak chapat, ze sa bude strielat aj s nejakou erarnou pistolou? Viem, ze viac sa dozviem na brifingu ale som zvedavy.
Prave som sa oboznamoval so stages, ked tomuto na st. 5 nerozumiem: Bring out the ”injured
man” from the building and engaged T34-T34 targets with his pistol. Mam to tak chapat, ze sa bude strielat aj s nejakou erarnou pistolou? Viem, ze viac sa dozviem na brifingu ale som zvedavy.
Ako povedal slepy uvidime 
Skor si pripravis svoju pred parkurom.
Skor si pripravis svoju pred parkurom.
A to som sa tesil ze sa tam ten nafukany Rasto neukaze a aha napchal sa. Tam tiez...
Co si chcel zabojovat o medajle 
Nie som od madarov, ale dostal som doporucenie, tak som sa i tam vopchal
Nie som od madarov, ale dostal som doporucenie, tak som sa i tam vopchal
- In - FinitY
- prispievateľ
- Registered for: 17 years
- Kontaktovať používateľa:
Rasto, pre boha, od koho si ty mohol dostat doporucenie.
O tom ze sa dokazes niekde vopchat nepochybujem ani chvilu, naštastie Madari ta ešte nepoznaju tak ta zoberu. Aspon niekde si este mozes strelit.
O tom ze sa dokazes niekde vopchat nepochybujem ani chvilu, naštastie Madari ta ešte nepoznaju tak ta zoberu. Aspon niekde si este mozes strelit.
Infi neviem co ti zase sadlo na nos.
Duros to myslel ironicky, lebo ich partia k madarom chodila strielat a ja tam idem prvy krat.
Nemusis na silu prispievat tam, kde nemas cim prispiet.
Duros to myslel ironicky, lebo ich partia k madarom chodila strielat a ja tam idem prvy krat.
Nemusis na silu prispievat tam, kde nemas cim prispiet.
- In - FinitY
- prispievateľ
- Registered for: 17 years
- Kontaktovať používateľa:
sorry Rasťo, ja som myslel že tam ideš ako RO, teraz som kukal že si tam prihláseny ako strelec,
tým prispievanim aj tam kde nemám to som sa naučil od teba.
tým prispievanim aj tam kde nemám to som sa naučil od teba.
Kľud, poprosím.
Paradna sutaz, paradna strelnica. V mojom pripade to bude aj paradny trapas s brokovnicou. Kto by sa tam nestrcil ma co lutovat.
Duros na ake vzdialenosti tam mozu dat tie puskove terce?
Presiel som si propozicie a asi bude treba takticku vestu ci co, lebo vsetky zasobniky sa tahaju z puzdier, pokial nie je zbran ready.
Taktiez je tam potreba mat popruh a uchytenie na neho na brokajdu i pusku.
Ak je jedna zbran Openacka, tak si automaticky open v celom zavode.
Nenasiel som limitaciu poctu nabojov napr u brokovnice.
Abakan predpokladam ze je preklep v propoziciach a T34 az T37 sa riesi s erarnou pistolou, alebo naozaj len jeden s jednym nabojom v komore, ved uvidime.
Minimalny pocet nabojov:
birdshot 72
slug 7
puska 104
pistol 104
celkom masaker tri level I v jednom
To tam budeme do rana, ale radi
Presiel som si propozicie a asi bude treba takticku vestu ci co, lebo vsetky zasobniky sa tahaju z puzdier, pokial nie je zbran ready.
Taktiez je tam potreba mat popruh a uchytenie na neho na brokajdu i pusku.
Ak je jedna zbran Openacka, tak si automaticky open v celom zavode.
Nenasiel som limitaciu poctu nabojov napr u brokovnice.
Abakan predpokladam ze je preklep v propoziciach a T34 az T37 sa riesi s erarnou pistolou, alebo naozaj len jeden s jednym nabojom v komore, ved uvidime.
Minimalny pocet nabojov:
birdshot 72
slug 7
puska 104
pistol 104
celkom masaker tri level I v jednom
To tam budeme do rana, ale radi
Puska tam bola co si pamatam tak 200m max
Rasto ty máš vystarane. Bo pušku máš open. Máš aj toho akdala to je tiež open a s pištoľou neviem ako to je
tactical optics puska bez dvojnozky. Len jeden opticky zameriavac so zvacsenim bez kombinacie s kolimom ale je mozna kombinacia s bocnymi pevnými mieridlami. Brokovnica samonabijacia bez odnimatelneho zasobniku .
a pistol neviem ale viem ze gp bude v pohode.
Na east european AK alebo 58ma kal.7.62 asi môže byt kolim. Brokarica pumpa a pistol z vychodneho bloku.
tactical optics puska bez dvojnozky. Len jeden opticky zameriavac so zvacsenim bez kombinacie s kolimom ale je mozna kombinacia s bocnymi pevnými mieridlami. Brokovnica samonabijacia bez odnimatelneho zasobniku .
a pistol neviem ale viem ze gp bude v pohode.
Na east european AK alebo 58ma kal.7.62 asi môže byt kolim. Brokarica pumpa a pistol z vychodneho bloku.