Kluby

friendly_bassi

Príspevok od používateľa friendly_bassi »

jedna OT otazka ... ako si pridam podpis v nastaeniach mam zaskrtnute ze pridat podpis ale neviem kde si ho mam vytvorit....vo FAQ som sa to nedocital :cry:
friendly_bassi

berserker napísal:majac:
Mohol by som sa aj ja pridat niekedy ked pojdete na trening? IPSC ma az tak nelaka, skor IDPA, kedze v IPSC by som nemal sancu a aj cela filozofia a postavenie sutaze je mi blizsie pri IDPA. Skor mi ide o treningy ako o sutaz. Kedze momentalne sa zdrziavam v BA, tak nemam velmi moznost strielat nejak zmysluplne. Mam vystrielanych len necelych 700 ran ale uz ma zacina nudit "staticka" strelba. Dalsi problem je, ze nemam auto, takze nemozem len tak zbehnut do Castej. Takze keby bola moznost sa s niekym zviest tak by som bol rad. :D Samozrejme s prispevkom na pohonne hmoty. :D
prave citam o tom IDPA a to vyzera tiez fajn :-)
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

boulder3 napísal:jedna OT otazka ... ako si pridam podpis v nastaeniach mam zaskrtnute ze pridat podpis ale neviem kde si ho mam vytvorit....vo FAQ som sa to nedocital :cry:
Presne to som sa pytal aj ja. :) Odpoved:
Admin napísal:Rozšírené možnosti profilu sa ti zobrazia až po 10tom príspevku. Nemožnosť zapisovať do niektorých polí v profile je súčasť opatrenia proti spamu (klop-klop-klop zatiaľ to funguje na rovných 100% 8) ).
friendly_bassi

velka vdaka.....
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Jo. Hermes je fajn. Ale treba jednať s jedným z dvoch chalanov. Tetula aj babulka sú slabé hráčky. Ideálne je tam prísť, keď tam práve nemajú ďalších zákazníkov. Vtedy sa tam dá stráviť dosť času nielen nákupom, ale aj pokecom.
8)
Len tak btw, keď to tak čítam, nedáme si v Častej niekedy nejaký zraz - akože webforácku action? Aj ja sa vždy rád priučím od skúsenejších maníkov. Navyše, aspoň by som osobne spoznal týpkov, s ktorými tu konverzujem.
:)
friendly_bassi

ja chcem ist zajtra...rano budem volat ci maju nejaky volny termin...
majac
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa majac »

ked sa dohodnes v castej, daj vediet na kolku. adam sa prisposobim. skus neskore popoludnie.
friendly_bassi

majac napísal:ked sa dohodnes v castej, daj vediet na kolku. adam sa prisposobim. skus neskore popoludnie.
tak opat som sa stretol nie s prilis prijemnym jednanim. Na otazku ci si mozem rezervovat na nejaky cas miesto mi bolo povedane ze od 10-18tej je otovrene dufam ze ked tam pridem bude plno a zbytocne som sa presiel. Hlavne ze na stranke je napisane aby sa radsej telefonicky dohodli terminy.....ja to nechapem co to ti ludia maju za spravanie.....to je asi mozne len na slovensku
majac
častý prispievateľ

neboj, ked sa strenes z behanom, tak sa to zlepsi. u mna to vyzera tak, ze mam do nejakej 16tej program a potom by som sa pridal. ale bohuzial to nemam iste, tak mu ani nejdem volat.
friendly_bassi

no prave som sa vratil, na strelnici v Castej to bolo pekne....aj chlapec aka instruktor bol OK mam z toho dobry pocit....bol som okolo 13tej a bolo tam len par ludi, bol som aj s priatelkou a nase hodnotenie je na 1. Horsie by to bolo s nasimi vykonmi hahaha
majac
častý prispievateľ

no vidis, ze to nebolo az take zle?
niektory vikend sa tam urcite stretneme a prederavime nejaky ten papier :)
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Aj jaaaa chceeeeeem.

U Behana je to dobre v nedelu do obeda. Takze ak clovek nechlasta celu sobotnu noc je rano fit. :lol:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

27.9.2008,klub gun Martin,sutaž v IPSC,Pištol,brokovnica,samopal,ak my niečo do toho nepride idem ako vždy :lol:
spherixis
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa spherixis »

19. 10. 2008 sa na strelnici Kondor v Prešove (Cemjata) uskutočnia klubové preteky v praktickej streľbe.

Info: http://www.combatcondor.sk/web/php-file ... ozicie.pdf

Stage: http://www.combatcondor.sk/web/php-file ... /stage.pdf
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Stage su velmi podobne tym co boli na MS.
Inak celkom dobra akci to bola.

12.10.2008 bude aj III. kolo Komárňanskej ligy v praktickej streľbe

Kedy? 12.10.2008 o 9.00 hod.
Kde? Komárno - Harčáš
Počet park.: 6
Počet rán: do 100
Štartovné: 200 Sk
Zbrane: podľa pravidiel IPSC
Info: 0949 16 76 02

http://www.kssk.sk/

Stage: http://www.kssk.sk/download/3%20kolo%20 ... gy2008.pdf

Je to Level I. co znamena ze sa mozu zucastnit uplne vsetci a vyskusat si IPSC.

Je to vzdy velmi dobra akcia.
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"