Kúpa HK USP
-
inspiring_ptolemy
-
inspiring_satoshi
Pani a dami co mate nieco odstrielane s USP mam na Vas jednu otazku. Kam "odkladate" palec slabej ruky?
V poslednej dobe sa mi stava ze podvedome mi moj sklzne na packu vypustaca zaveru a po poslednom vystrele ostane zaver vpredu...
Je to len moja zaciatocnicka chyba ze mam lenivy palec a furt si dakde liha, alebo sa to stavalo aj niekomu inemu? Nasiel som jednu snimku na stranke hkpro kde mal strelec palce nejak divne prekrizene, ak si dobre pamatam tak silny (bol vertikalne) isiel cez slaby (horizontalne).
V poslednej dobe sa mi stava ze podvedome mi moj sklzne na packu vypustaca zaveru a po poslednom vystrele ostane zaver vpredu...
Je to len moja zaciatocnicka chyba ze mam lenivy palec a furt si dakde liha, alebo sa to stavalo aj niekomu inemu? Nasiel som jednu snimku na stranke hkpro kde mal strelec palce nejak divne prekrizene, ak si dobre pamatam tak silny (bol vertikalne) isiel cez slaby (horizontalne).
No... u mňa je to trochu neštandardné, lebo ukazovák slabej ruky mám až kdesi na lučíku, na čo som si zvykol, lebo takýto úchop mi najväčšmi vyhovuje, aby som dosiahol optimálnu stabilitu zbrane. Palec slabej ruky mám potom na páčke vypúšťania záveru, pričom sa jej ale dotýka až v bode, kde sa napája tŕň, na funkciu to teda nemá žiadny vplyv. Palec silnej ruky mi spočíva na "spodnom" kĺbe palca slabej ruky.
-
inspiring_liskov
agger; mne sa to stavalo na G26 kym mi Palo Brunovsky neklepol po prstoch a nezmenil som drzanie. Sustrely sa zlepsili a palec mi uz nezavadzia... Predtym som podobne ako Jack mal ukazovak slabej ruky az na luciku a palec som podvedome daval na packu vypustania zaveru. Tazko sa to popisuje, mozme to nabuduce vyskusat v CC
2 Roman: Super, dakujem. Dufam ze to odstrani aj moje strhavanie dolava... Daj vediet kedy mas cas. Zajtre idem zhdou okolnosti do CC (kamarat sa ide prihlasit). Asi tam teraz budem castejsie kedze poobede sa zvykne pocasie pekne po....
2 Jack: Poskusam uvidim, kazdopadne dakujem. BTW naco iny qver ked mas USP
(dufam ze sa do mna BKSL nepusti
)
2 Jack: Poskusam uvidim, kazdopadne dakujem. BTW naco iny qver ked mas USP