Čiže pri 16J a kalibri 4,5 mm ti dosiahne rýchosť asi 240m/s, čo už je nelegálne bez ZP, ale pri kalibri 5,5 mm a 16J to je 180m/s čiže zbraň kategórie D, teda voľne predajná od 18 rokov.
Vzduchovka
-
inspiring_joliot
To obmedzenie voľného predaja vzduchoviek na Slovensku vyzerá takto: Vzduchovka musí mať výkon do 16J a zároveň úsťová rýchlosť nesmie byť viac ako 200m/s
Čiže pri 16J a kalibri 4,5 mm ti dosiahne rýchosť asi 240m/s, čo už je nelegálne bez ZP, ale pri kalibri 5,5 mm a 16J to je 180m/s čiže zbraň kategórie D, teda voľne predajná od 18 rokov.
-
elegant_neumann
Zdravím vás,
chcel by som sa spýtať na váš názor prípadne aj skúsenosti so vzduchovkou Slavia 634. (dostrel, presnosť, poruchovosť resp. kvalita) Zaujíma ma aj akú optiku by ste doporučovali, pretože v súčasnosti sa chystám túto vzduchovečku z UB pořídit a chcel by som k nej rovno aj puškohlad.
Ďakujem.
chcel by som sa spýtať na váš názor prípadne aj skúsenosti so vzduchovkou Slavia 634. (dostrel, presnosť, poruchovosť resp. kvalita) Zaujíma ma aj akú optiku by ste doporučovali, pretože v súčasnosti sa chystám túto vzduchovečku z UB pořídit a chcel by som k nej rovno aj puškohlad.
Ďakujem.
-
inspiring_joliot
Jasne Kubo,Hunterka 1250 prekracuje 15j a ja samozrejme ze treba na nu papiere.Navyrovna sa jej priemerna maloraska.Je to delo ale kupis ju na Slovensku upravenu.
-
infallible_carson
"darc"]Takze sa mi podarilo vymenit vzduchovku ta model Gamo
www.KOZAP.cz vzduchovky a broky.
Kolegové potřebujete poradit a jste anonymní.
www.KOZAP.cz vzduchovky a broky.
Kolegové potřebujete poradit a jste anonymní.
-
eager_ishizaka
este cosi.moze mat Gamo SHADOW 1000 ustovku 305m/s ??? mate s nou niekto skusenosti?
-
inspiring_euclid
-
inspiring_chaplygin
-
inspiring_euclid
-
inspiring_chaplygin
-
inspiring_euclid