Nestiham ale pridam aj ja nieco.Vacsina vie ze som k-100 v oblube nemal

nie zeby sa mi nepacila,nebola presna ale mala problemy co uz v inych vlaknach bolo preberane.Ja som si ju skusil lebo ma nadchol ako kropica jej reset.Zbran je vyborna,vinikajuce sa chova pri strelbe,mozno viac skace ako kovove ale je to sila zvyku.Presnost tiez super,pristup firmy nema konkurenciu,dostupnost dielov taktiez.To ze mne vybehoval kolik zachytu zaveru sa da jednoducho poriesit,ze sem tam slabsie zaver dotaca sa da poriešit tiež.Keby som nemusel nepredaval by som ju

dokonca sa mi lepsie prebijala ako shadow,co je vidno aj na mojich videach.Materialovo je vysoko nad standart za tu cenu,to iste aj opracovanie.Zivotnost zial neviem ale moja mala nieco cez 5000ran za pol roka bez naznakov opotrebenia.Zial na Slovensku su dve skupiny ludi,volaju mi niektory strelci aku som mal skusenost s k-100.Ja len dobru,lebo im vravia vraj inu ju neodporucaju.Moj nazor za tu cenu vela muziky za dobru cenu,ked ma bude GP sponzorovat rad budem buchat za nich

PS-KEBY BOLA KACENA ZLA MYSLITE ZEBY som neporazil zo zlou zbranou znackove zbrane

Ja som nemal ziaden extra kus,ked som siel kupovat noacoak bol so mnou,dokonca som si vybral pistol s tvrdou spustou.Po tyzdni mi ju JK upravil iba za ine kladivo,lahsie.Asi som mal prebrusenu komoru na prebijance,svetlovodnu muchu,vypustak zaveru.Tot vsio