Niemand:Nie, nie,nie. On rozmysla o Berete alebo o Gecku. Tak ak mu niekto nahodou vyhrozuje alebo co, tak radsej nech bere Gecko. Tak som to myslel. Ak by sa rozhodoval medzi G a K100, hádaj co by som mu odporucil.
Chlapi este by ste mi ste mi mohli povedat co znamena skratka PPU PMJ???Niemand a ja si myslim ze K 100 je fajna zbran.V pondelok idem skusat tu BERETTU 9000,tak uvidim,ale skor sa mi pozdava ako GLOCK 17.
Peter - a coze tak negativne? mas nejaku konkretnu skusenost, alebo len vystrizky z noveho casu alebo plus7dni? Ja som normalny civil,a nemam pocit strachu, ze by mi mal PPU -ckar unasat dieta...
Mas pravdu podme kecat k veci.Chcel by som sa vas opytat teda este kedze mate urcite viac skusenosti so zbranami,na co si davat pozor pri kupe zbrane,co si na nej poobzerat a tak... Diky
no uz boli u nas na kontrole policajti... nezvonili u mna ale dvom susedom....teta ich stretla akurat zvonili vedla
ale vraj to bolo velmi rychle max 5 min....prekvapuje ma ze mna nechceli ani vidiet
tak uz aby to bolo
inak zacinam sa orietovat na ten sig sauer mosqito...radsej investujem viac do zbrane, ale bude nova a navyse s .22LR nebudem musiet na strelnici ratat vystrelene naboje