Glock (17) preco ano, preco nie..
Glock (17) preco ano, preco nie..
Zdravim, bude zbrojak, dnes sa potrvrdili okolnosti, ktore rozhodli.
Takze najvyssi cas zacat uvazovat co kupit. Vyhliadol som po dlhom pozerani GLOCK17... Moja "jednotka". bola prilis draha
ako to uz byva a G17 bol hned druha volba. Chlapik na strelnici do mna dnes hustil ze Glock nieje vhodna zbran pre zacinajuceho strelca. Ze je to pre profikov. Viem o nej nie malo, no nestreilal som z nej a tak sa moja veskera skusenost je to co citam. Mal chlapik pravdu? Mylsim ze celkom aktualna otazka. Dik za odpovede.
nazdar moja prva zbran bola a stale je prave G17!a preco??je to jednoduche...sedi mi v ruke dobre sa mi s nim manipuluje je spolahlivy ma lacne prislusenstvo atd atd...je to proste glock...tak velmi ako som ho nechce tak tak by som ho teraz nevymenil aaa kazdy koho poznam je na tom tak isto ak chces vedet viat chod na www.forum.mujglock.com tam ti povedia vsetko a na rovinu
-
inspiring_feistel
-
inspiring_newton
-
inspiring_jang
Presne tak, najlepsie je ak si ich vsetky vyskusas a kupis tu ktora ti najlepsie sadne. Bez toho zbran ani nekupuj, vlastne mozes, da sa zvyknut na vsetko. Kazda jedna zbran ma svoje pre a proti. Ale radsej by som volil ten Glock, 100% spolahlivost, lacne suciastky, jednoduchost.
Elektron: veru vsimol, coze sa ti stalo?
Elektron: veru vsimol, coze sa ti stalo?
-
inspiring_feistel
-
inspiring_feistel
-
inspiring_newton
budeš zbraň nosiť denne,alebo ju občas prevetráš na strelnici?Koľko chceš do zbrane investovať?Cena Beretty je vyššia ako ceny ostatných zbraní.Pre teba by bolo najvhodnejšie vyskúšať si niekoľko modelov na strelnici.Určite by si mal zistiť či niečo v tvojom okolí...,prípadne zájsť za predajcom a dohodnúť s ním možnosť vyskúšať si zbrane/niekde to tak funguje/
-
inspiring_feistel
-
inspiring_moser
Kup si co sa ti paci. Ale ak ti ide o zivot, tak radsej ber Glocka. - Kua Jarik, a na to si ako prisiel? Prepokladam, ze podla otazok jakomo nieje z PPU ani PMJ, ja mam K100 denne, tak prave preto sa mam bat o zivot, ze nemam Glocka?Myslis, ze keby slo o zivot, lepsie bude s K100 hadzat ako strielat?
![]()