Začiatok SAOS-IDPA 2011

inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

Otázka na tých, ktorí sa 19.2. v ZA nezúčastnili: Pretek síce nebol zverejnený vo WFC kalendári, ale myslím, že bola dostatočná príležitosť oboznámiť sa vopred o konaní prvého kola SAOS. Z toho dôvodu by som rád zaradil výsledky na tomto preteku do Ligy WFC a Ligy WFC družstiev. Ak má niekto námietky, tak sa mi ozvite. ak nie, tak aj pre budúcnosť budú preteky pod hlavičkou SAOS zaradené do seriálu WFC. ďakujem a gratulujem víťazom ;)
Používateľov profilový obrázok
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

V sobotu 19. 2. 2011 sa začala liga SAOS-WFC, so slušným počtom 28 súťažiaciach. Strieľalo sa 8 situácií. Počasie klasicky februárové. Teplota okolo -2 až - 4° pod nulou sprevádzaných nepríjemným vetro od vody.

Pretek sa páčil, situácie boli dobré. Strieľanie z auta nová skúsenosť. Podľa ohlasov od našich Liptovských Búchačov to bol pekný pretek.
Až na to, že Rišo a Drago zabudli vykúriť strelnicu :evil: Takže zima ako v prdeli, ale dobrá atmosféra a pekné stage :wink:

Obrázok

Dnes som sa rozprával s Rišom Polákom prezidentom SAOS Slovenska a preteky IDPA budú mať názov IDPA WFC, takže máme ďaľšiu možnosť skúsiť novú disciplínu, ktorá nám pomôže v streleckom raste.
Naposledy upravil/-a Igoca v 22 Feb 2011, 11:58, upravené celkom 2 krát.
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Bolo to tam super. Neumiestnil som sa síce nejak extra dobre, ale aspoň bola sranda. Na druhú stranu, umiestnil som sa lepšie ako som čakal -- nie som posledný. :lol:
inspiring_mirzakhani

Príspevok od používateľa inspiring_mirzakhani »

Hej bola to paráda aj keď som skončil posledný. Asi pôjdem ku očnému a potom pôjdem za yarcom nech ma naučí strieľať.
pištoľníčka
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

Pretek super, akurat ze som zo seba mala lepsi pocit, ako ked teraz vidim naozaj vysledky :roll:

ale tak dobre, tesi ma ze na jednom stage-i som dala aj vitaza :D
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

To ma teší, že ťa to teší :wink:
V aute pravou rukou si ma veru dala (*), a to je len dobre. Aby som náhodou nezpyšnel :roll:

Inak ten výsledok ma dosť prekvapil, pocit bol skôr opačný.
Teda strieľalo sa mi dobre, v pohodičke, s radosťou, ale nevsadil by som si na seba, že budem v prvej päťke. A vidíš ho...

Ono na takých blízkych a málo ranových stejdžoch sa handicap subkompaktov dosť zmenšuje.
Igorko mal nakoniec pravdu, bude z neho tuším druhý Nostradamus :lol:
igoca napísal:vyrobí nás plasťák GL26

(*) Doplňujúca poznámka pre prítomných chlípnikov - na stejdži, páni, na stejdži :twisted: :lol:
pištoľníčka
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

Yarco, nemusel si to upresňovať :D mohli sa viacerí nabudúce dostaviť na pretek, zvedaví čože sa to tam v IDPA deje :D bola by vyššia účasť.
...ale podarilo sa ti pekne, v aute, pravou rukou....to nevymyslíš :D
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Ja som tiez velmo spokojny s pretekom. Situacie boli vymyslene paradne, hlavne auto. A dufal som s umiestnenim okolo 15 miesta, nakoniec som skoncil lepsie. Velka spokojnost a dakujem organizatorom za super pretek.
RisoP
prispievateľ
Registered for: 19 years 8 months

Príspevok od používateľa RisoP »

2. kolo ligy SAOS-WFC sa koná tradične v Žiline v sobotu 16.4.2011.
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Už sa teším. :) Len dúfam, že mi do toho nič nepríde, a aj počasie nám bude priať.
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

keďže mi žiadna námietka neprišla, tak SAOS je už v lige zarátaný vrátane družstiev.
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"