1. kolo Komárňanskej IPSC ligy

cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Dobry trening, hlavne behavy a zrkadlovy (s gumami) stage boli velmi pekne, len jedno mi niekto povedze. Preco sa zavada na zbrani ukaze vzdy a zasadne na sutazi? V treningu z toho das 2000 ran bez naznaku zavady a na sutazi s 90 ranami sa to just musi stat.
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Stres a slabe drzanie... Uchop.... Podla mojho nazoru
cubitko
častý prispievateľ

Konkretne moja zavada bola vo vnutornom mechanizme nie v zlom uchpe. Nehovorim o zadrzke, seknutej nabojnici alebo podobnych veciach, konkretne mi napr. padlo na Shadove kladivo dole bez toho, aby co i len otlacilo zapalku (asi skoncilo na ozube, neviem neriesil som,vyhodil a siel dalej). Neskor mi cca 4 krat sla spust naprazdno (celu drahu odpredu az dozadu), kladivo sa ani nepohlo. A ako hovorim, predtym 2000-2500 ran ani naznak problemu.

PS: minulu sezonu mi zase zacal gulometit v cechach glock, predtym som z neho dal v treningu bez problemov +-600 ran a to aj v strese pri priatelskych Shoot-offoch.
mamaro
prispievateľ
Registered for: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa mamaro »

V Komárne som bol prvý raz, bolo super a určite tam ešte niekedy pojdem. :D
Používateľov profilový obrázok
Peter
prispievateľ
Registered for: 22 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter »

cubitko napísal:Konkretne moja zavada bola vo vnutornom mechanizme nie v zlom uchpe. Nehovorim o zadrzke, seknutej nabojnici alebo podobnych veciach, konkretne mi napr. padlo na Shadove kladivo dole bez toho, aby co i len otlacilo zapalku (asi skoncilo na ozube, neviem neriesil som,vyhodil a siel dalej). Neskor mi cca 4 krat sla spust naprazdno (celu drahu odpredu az dozadu), kladivo sa ani nepohlo. A ako hovorim, predtym 2000-2500 ran ani naznak problemu.

PS: minulu sezonu mi zase zacal gulometit v cechach glock, predtym som z neho dal v treningu bez problemov +-600 ran a to aj v strese pri priatelskych Shoot-offoch.
Nazdar, padajuce kladivo je naznak preladenia, teraz ti uz bude padat cim dalej tym castejsie asi velmi obruseny ozub... (doteraz si to zbrusenie este nemal zabehane)
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

bolo to fajne, potesilo aj umiestnenie. diki
cubitko
častý prispievateľ

Peter: no tak uvidime, lebo je to Shadow orange a do mechanizmu som vobec nesahal.

Ale inak bolo fajne, aj pocasie vyslo.
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

cubitko napísal:..., len jedno mi niekto povedze. Preco sa zavada na
zbrani ukaze vzdy a zasadne na sutazi? V treningu z toho das 2000 ran bez naznaku zavady a na sutazi s 90 ranami sa to just musi stat.
Volá sa to ZÁKON PERVERZNOSTI PRÍRODY a zažil som ho už viackrát. Naposledy na súťaži vyskočená pružinka záchytu kohúta, takže záver súťaže som dostrieľal systémom DAO.
Niekedy sa pridruží aj tzv. DRUHÝ ZÁKON PERVERZNOSTI PRÍRODY, ktorý hovorí, že ZÁVADY SA VYSKYTUJÚ V SKUPINÁCH, takže chyba zbrane sa spojí s chybou streliva za účelom dokonalej demotivácie súťažiaceho. :twisted:
mamaro
prispievateľ

Ahojte,neiete kde nájdem výsledky? :roll:
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

mamaro
prispievateľ

Dík,ja som to hľadal na shooting area :D
Je tu niekto ,kto je kompetentný opraviť mi meno vo výsledkovej listine?
Lebo je tam zle mapísané a chcem sa zúčastniť Ligy L1 a bol by som nerád,aby tam vznikol zmetok.
A ešte či by nebolo možné vyhodnotiť registrovaných a neregistrovaných spolu podľa divízii len pre zaujimavosť . :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"