K100 Mark6, seria F

R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

BKSL napísal:pri takto dynamickych sustavach s viacerymi komponentami s tazko predpokladanymi premennymi je to aj tak metoda pokusu a omylu v konecnom stadiu.
som si furt myslel že toto sa dá nasimulovať v počítači bez večších problémov ...

J.K: nemáš náhodou animáciu z cadu ktorá by to tu ukončila?
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 12:25, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ked je tema K-100 -F seria,tak sa vratim ku povodu.Dnes na akcii sme s kolegom buchli kazdy min.po 100ran,bez naznaku zavady.Videli sme v akcii ako sekaju glocky,Cz75 a ich nove klony.Takze tie nase beru aj kamene s cesty :lol:
Xader
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Xader »

Ja stale neviem jak je to mozne, ale mam z glocku buchnutych 3500ran a zatial ani jeden sek, proste nic...musim zaklopat :roll:
Ake glocky si videl sekat ? neboli to nejake prve serie ? :?
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

:) fuuuuu, čo by som dal za to aby mi moje káčko už nestačilo :)
asi by som chodil inak hore nos :))

BKSL

dohodni sa s pánmi Vinduškom, Pálkom alebo inými nech ti ukážu ako je na chuja to Káčko :)

Určite ich vybuchaš aj s LCPčkom :)) veď keď je tak na prd .. nie ?
BALISTIK
moderátor

Xader-odpoved mas v teme glock,glock sekne len pri slabom naboji ktory nevladze natiahnut zaver,ale to sa stane aj u inych zbrani.Ale hlavne nedovre zaver,zle skalibrovany naboj :roll:
inspiring_hermann

Príspevok od používateľa inspiring_hermann »

Dnes sme zase boli na strelnici a kamarat ma noveho Glocka asi mesiac starý a mal 3 závady zo 100. Boli to hned prvé náboje. Hned ako obtiahol tak sa tam ten náboj zasekol a nedovrelo záver. Ja som to skusal a tie naboje sa nezmestia do nabojovej komory v Glocku.
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

...debata sa mi ohromne páči. kto má vačší ? / nepíše mi a s bodkami /aJe to o pokec ničom !!! Seká každá !!! Ak neveríte , spýtajte sa mojej starej - tá má tridsaťdevinu :D renaca@post.sk :?:
Naposledy upravil/-a Igoca v 17 Máj 2009, 21:14, upravené celkom 2 krát.
BALISTIK
moderátor

werty-do kacky vojde nie :?: aspon to ma tesí :wink: ked som buchal s glocka to som sa natriedil,posledne naboje mam sice od super prebijaca tie som nemusel vkladat :lol:
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

BALISTOLOVI NEVERTE: má K100 full size len 21 dní, ale rád si nechá poradiť :D
BALISTIK
moderátor

Mam jednu otazocku :?: Ked som kupil K-100 a ked som prvy krat cistil vyvrt hlavne vsimol som si medzi drazkami akoby taky matny film vyzerajuci ako hrdza.Zaroven mam aj ustie hlavne zasvihane,myslel som ze su to spaliny len ani po pouzití roznych pripravkov mi to nejde odstranit :cry: drhol som to mosadznou kefkou,dal som tam rozne druhy oleja,nehal posobit a nic.Preto sa vas pytam spozorovali ste tam niečo take :?: pripadne nech sa mi vyjadri JK,DAKUJEM :wink:
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Ja mam na hlavni take cierne miestecka, fliaciky, co mi nejdu dole ani mosadzou, ale nejako to neriesim :) Vsimol som si ich po tom, co som mal pistole ulozene doma zatial co som sa v BA stahoval. Po asi mesiaci som si nasiel tiez pohrdzavene zasobniky a tieto fliaciky. Mal som to vo vlhku a dajako to zreagovalo.
BALISTIK
moderátor

Ved ano take flaky od stredu hlavne do konca,presnost je super rad som ako maly chlapec len ma to hneva ako kozmeticky jav :cry:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

BALISTIK...
Kolko ludi sa ti pozera do hlavne tak ze tie fliacky (asi kapustove) tam vidi :idea: :?: :twisted:
Pokial to nema vplyv na strelbu moze ti to byt :D :D :D
Nebudes mi verit ale aj na norinku mam nieco podobne v hlavni :(
BALISTIK
moderátor

Ale glock ma hlaven ako kristal :roll: chcem mat aj na Kacene :twisted:
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"