HK P30 - prakticke skusenosti

inspiring_rhodes

Príspevok od používateľa inspiring_rhodes »

Ked dojdem z roboty nafotim a niekam zavesim.
nema otocny klb je na pevno za opasok ale zatial co som len po byte chodil sa lepsie nosi ako nylon alebo koza.
miseb
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa miseb »

chlapi odkial ste si ich objednavali? mozte hodit nejaky link? dik
inspiring_rhodes

Ja som to kupoval od Falca je to pod oznacenym HK2. Fotky dam vecer.

Tak som zdrhol z roboty :)
tu su fotky Fobus a aj Falco kozene puzdra s P30
Naposledy upravil/-a inspiring_rhodes v 17 Máj 2009, 22:21, upravené celkom 1 krát.
elegant_shaw

Príspevok od používateľa elegant_shaw »

chlapi a sedí ta p30 v tom fobuse. je to presne na ňu púzdro?
inspiring_rhodes

slavic napísal:chlapi a sedí ta p30 v tom fobuse. je to presne na ňu púzdro?
Nie je to presne na P30 pisane je to na HK 45 full size.
Ale sedi v nom dost pevne podla mna az moc ale mozno to je tym ze to je nove, ale da sa to zvladnut. Priemerne zdatny jedinec by s tym nemal mat problem.
friendly_grothendieck

Príspevok od používateľa friendly_grothendieck »

Mam 74 od Falca na P30L a sedi perfektne. Ma dve polohy, na spodu je otvorene, len rychle tasenie musim nasusit, lebo ide z neho trochu tazsie nez som ocakaval (hmm je kozene). Dal som zan 30.14 eur aj s postovnym na dobierku. Prislo my na osmi den od objednavky. 8)
Používateľov profilový obrázok
Yuri the GUN NUT
prispievateľ

Príspevok od používateľa Yuri the GUN NUT »

Zvažujem kúpu tejto bezpochyby výbornej pištole, len ma ešte trochu znepokojuje to čo som sa dočítal o tom pravom záchyte záveru - naozaj je to pravda, že sa môže odchýliť od rámu až natoľko ako ukazuje jeden chlapík na tých fotkách s tým špáratkom? Prosím napíšte niekto, že to nie je pravda a že sa to nestáva každej P30tke, lebo mne sa naozaj páči a považujem ju za najlepšiu pištol na nosenie/streľbu na strelnici s najlepším možným úchopom a ovládacími prvkami akú si môže bežný človek ako ja dovoliť. Tak vás naozaj prosím o príspevok a vyvrátenie mojich obáv
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Yuri, ak výraznejšie neodstáva pri kúpe, silno pochybujem, že bežným používaním začne. A ak pri kúpe odstáva, treba vziať inú.
:wink:
miseb
občasný prispievateľ

Príspevok od používateľa miseb »

Yuri, zatial som z nej vypustil 700+ striel, rozobratu som ju mal aspon 10x a prava vypust zaveru vobec neodstava, sparatko tam nepichnem ani omylom...
elegant_shaw

Príspevok od používateľa elegant_shaw »

Yuri, ja osobne tiež vlastním P30 a nemám s ňou žiaden problém, ani problém, ktorý opisuješ. je pravda, že uvedený záchyt je trošku voľnejší, ale to je asi tak všetko, povedal by som, že je to len chybička krásy. ináč je to 100% pištoľ, ktorá sa peckovo nosí a bomba sa s nej strieľa. Odporúčam ti ju.
Yuri the GUN NUT
prispievateľ

Ďakujem vám chlapi, uistili ste ma dostatočne, ešte tú P30tku dnes behnem vyskúšať a v pondelok sa dúfam stane "mojou prvou" :D
Yuri the GUN NUT
prispievateľ

Zdravím všetkých HK positive, konečne som už aj ja medzi vami! :D
V pondelok som sa stal šťastným majiteľom HK P30L - nakoniec som sa rozhodol pre dlhšiu variantu, keďže som sa do nej na prvý pohľad zamiloval - hoci nevylučujem, že si niekedy nekúpim aj klasickú HK P30 :wink:
Len toľko som vám chcel oznámiť. It's good to have an HK 8)
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Vitaj v klube. Nech ti P30 dobre a verne slúži! Som fakt rád, že diagnózu HK-pozitive má čoraz viac jedincov.
:D
kriznik
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa kriznik »

Dobra volba Yuri, ja som tiez prepadol predlzenej verzii P30, je to spolahliva a presna zbran, nech ti sluzi. Skor ako nad dalsou P30, zacnes hlavne v letnych mesiacoch pokukovat po nejakom kompakte :wink:
Yuri the GUN NUT
prispievateľ

No práve som si uvedomil, že HK P30L je naozaj pre mňa na nosenie priveľká aj keď ako všetky ostatné vlastnosti lepšie ani nemôže mať podľa mňa. Takže naozaj začínam rozmýšľať nad nejakým kompaktom na "letné mesiace". Keď tak rozmýšľam, zisťujem, že kupovať si HK P30 so štandardnou dĺžkou hlavne, by bola asi momentálne blbosť, lebo ten 1 cm na hlavni z nej rozhodne nespraví najmenšiu pištoľ na skryté nosenie. Takže sa rozhodujem či kúpiť revolver alebo ďalšiu pištoľ - mám dvoch hlavných kandidátov (možno ma niekto teraz zavrhne, ale dúfam, že ma pochopíte) - Glock 19 (9x19mm) a Smith & Wesson 60 Pro (.357 magnum). Hoci je Smith & Wesson asi tak o 300 € drahší veľmi ma láka, lebo je to oproti Glocku naozaj PEKNÁ zbraň. Čo by ste si vybrali vy z týchto dvoch možností? Poradíte mi opäť ako ste mi poradili pri kúpe mojej prvej zbrane? - zatiaľ ste poradili veľmi dobre :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "Heckler & Koch"