Správa fóra

Nahlasovanie chýb, odkazy adminom a moderátorom, kontakt na admina etc.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

ano, meno sa zmenit da , vie to urobit jedine administrator , ergo "panzer"
Používateľov profilový obrázok
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 19 years

Príspevok od používateľa Panzer »

Yo, meno alebo tiež nick, zmeniť viem.

Ak cítiš takúto potrebu, napíš PM.
dantes
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 1 month

Príspevok od používateľa dantes »

Brasi, sekcia udalosti je stale zamknuta? Co sa stalo za katastrofu, ze je to uz od decembra zamknute?

Pytam sa preto, lebo ked clovek nemoze reagovat, stavaju sa z fora internetove noviny, v nasom pripade so skupinou vyvolenych ktori reagovat mozu.

Admini: Ak tu niekto robi zlotu, upozornite ho, zakazte ho, vyhostite ho. Dlhodobe zamykanie celych sekcii plosne pre vsetkych slusnych foristov sa mi zda kontraproduktivne.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa Jack »

Ahoj Dantes, skúsim ti odpovedať. Stalo sa všetko aj nič. Nemožnosť komentovať príspevky v sekcii Udalosti je dôsledkom toho, aké koniny sa tam objavovali. Rovnaký krok urobil admin už v minulosti. Vtedy som to bol ja, kto po čase navrhol, aby sme opäť umožnili diskutérom zapájať sa do debát k aktuálnym udalostiam. Momentálne však necítim potrebu vyjsť s takouto iniciatívou.
:arrow:
Problémom nie je, že by sme túžili niečo alebo niekoho cenzúrovať. Pravdou ale je, že webforum.sk sa stalo významnou platformou, na ktorej sa stretáva určitá komunita. Táto platforma je sledovaná nielen bezpečnostnými zložkami, ale najmä médiami a tiež odporcami práva legálne nosiť/držať zbraň. Keďže niektorí jedinci toto nedokážu pochopiť, resp. nedokážu sa podľa toho správať, je na modoch a adminovi, aby zabránili diskreditácii webfora pre názory pár jednotlivcov. Je to však kopa práce, hodiny a hodiny, ktoré by každý z nás vedel využiť produktívnejšie. Azda nemusím akcentovať, že my všetci to robíme bez nároku na akúkoľvek odmenu.
:P
Iste, možno by bolo jednoduchšie rozdávať bany na počkanie a načas znemožniť každému, kto to prepáli v sekcii Udalosti, aby sa mohol zapájať do iných debát. Lenže sekcia Udalosti nie je, resp. by nemala byť ťažiskovou sekciou webfora, preto sme sa rozhodli radšej pre obmedzenie možnosti diskutovať. Dokedy, je otázne. V žiadnom prípade ale nie je pravda, že nejaká "skupina vyvolených" má možnosť pridávať príspevky do diskusie. Túto možnosť má len admin a modi a pokiaľ viem, využili sme ju zatiaľ len dvakrát. Vždy som to bol ja a v oboch prípadoch nešlo o žiadnu polemiku, alebo diskusiu, ale len o update k zverejneným informáciám. Možnosť založiť novú tému v sekcii Udalosti a informovať ostatných o nejakej aktualite však má naďalej každý člen, teda aj ty.
:wink:
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

precistene
pif paf
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa pif paf »

V sekcii udalosti bolo možné aby zakladateľ novej témy a v nej aj prvého a posledného príspevku mohol tento upravovať - aktualizovať. No teraz už to možné nie je. Ide o chybu alebo úmysel moderátorov vyhnúť sa zverejneniu nevhodných komentov k udalosti už zakladateľom témy?
Mne sa práve teraz podarilo zo smartfónu odoslať nefunkčný link v príspevku do sekcie udalosti (bez skontrolovania náhľadom) a nemôžem ho opraviť. A tému nemôžem ani zmazať aby som ju založil opätovne už s opraveným linkom.
ozon
expert
Dátum registrácie: 14 years 9 months

Príspevok od používateľa ozon »

Black Powder
moderátor
Dátum registrácie: 19 years 6 months

Príspevok od používateľa Black Powder »

Presunute to co sa dalo rozpoznat, ze tam patri, ak niekto najde nejaky prispevok, co sa tyka .45ACP, nech da vediet, presunie sa tam.
Akira
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa Akira »

a nemal by byt novy clen registrovany az od 15 rokov +...?
neosk
prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 11 months

Príspevok od používateľa neosk »

Em, odstranili admini subsilver/prosilver temy?
miro_sk
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa miro_sk »

toto by zaujimalo aj mna...
sirdo
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa sirdo »

prosim o navrat silver pozadia, toto tmave zabija moje oci...
Admin
Administrátor
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa Admin »

Možnosť zmeny šablóny je opäť aktívna - ak máte prepísané nastavenie, dá sa to nastaviť v Užívateľský panel -> Nastavenie fóra
pif paf
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa pif paf »

Návrh:
Zmeniť názov sekcie zo sedliackeho "plynové pištole" na odborné "expanzné".

Zbrane bez Zp:
vzduchovky
expanzné
flobert
CO2 a iné
Admin
Administrátor
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa Admin »

Tému som premenoval kvôli Googlu - plynové pištole hľadá mesačne niekoľko tisíc ľudí, expanzné skoro nikto. Dávam za pravdu, že z pohľadu významu slov to správne nie je, ale ľuďom treba dať to, čo pýtajú.
Napísať odpoveď

Návrat na "Správa fóra"